ΠΑΟΚ

Ζαμπά: «Θέλω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο, στον ΠΑΟΚ δεν είχα χώρο»

Η Βάσκο Ντα Γκάμα ανακοίνωσε και επίσημα το δανεισμό του Λέο Ζαμπά από τον ΠΑΟΚ, με τον Βραζιλιάνο να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στην παρουσίασή του. Ο Λέο Ζαμπά θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος του 2021 στη Βάσκο Ντα Γκάμα, καθώς η ομάδα από τη Βραζιλία τα βρήκε σε όλα με τον ΠΑΟΚ και...
Ζαμπά: «Θέλω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο, στον ΠΑΟΚ δεν είχα χώρο»

Η Βάσκο Ντα Γκάμα ανακοίνωσε και επίσημα το δανεισμό του Λέο Ζαμπά από τον ΠΑΟΚ, με τον Βραζιλιάνο να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στην παρουσίασή του.

Ο Λέο Ζαμπά θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος του 2021 στη Βάσκο Ντα Γκάμα, καθώς η ομάδα από τη Βραζιλία τα βρήκε σε όλα με τον ΠΑΟΚ και ανακοίνωσε το δανεισμό του.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε και επίσημα από τη νέα του ομάδα, κάνοντας και τις πρώτες του δηλώσεις, εξηγώντας μεταξύ άλλων τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Λέο Μάτος, με τον οποίο πέρασαν δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ και θα είναι και πάλι συμπαίκτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λέο Ζαμπά:

Για την μεταγραφή του στην Βάσκο Ντα Γκάμα: «Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της Βάσκο, ενός πολύ μεγάλου συλλόγου. Ήρθα να μάθω και να βοηθήσω. Είμαι νεαρός, αλλά απέκτησα εμπειρία στο εξωτερικό. Θέλω να παίξω και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Θέλω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο».

Για το «ναυάγιο» των συζητήσεων με την Ατλέτικο Γκοϊανένσε: «Πήγα στην Γκοϊανένσε και πέρασα τις ιατρικές εξετάσεις. Συμφωνήσαμε μερικά πράγματα αλλά όταν πήγα εκεί, μου είπαν άλλα. Έτσι, επέστρεψα στο Σάο Πάολο, όταν μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να έρθω στη Βάσκο, δεν το σκέφτηκα δύο φορές».

Για το πως το αντιμετώπισε η οικογένειά του: «Ο πατέρας μου συγκινήθηκε πολύ. Είναι από την Μπαχία και οπαδός της Βάσκο. Όταν του είπα πως θα πήγαινα στη Βάσκο, άρχισε να κλαίει. Ήθελα πολύ να βρίσκομαι εδώ. Αυτή η φανέλα, θα πάει στον πατέρα μου. Ανυπομονώ να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα και να τον έχουμε στο πλευρό μας».

Για την εμπειρία του στο εξωτερικό: «Έφυγα από τη Βραζιλία σε νεαρή ηλικία. Πήγα στη Ρωσία, μετά στην Ελλάδα. Ήταν πολύ ωραία χρόνια. Δυστυχώς, οι τραυματισμοί υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Αυτό, μαζί με την πανδημία, είχαν ως αποτέλεσμα να χάσω πολύ χρόνο. Όταν επέστρεψα στον ΠΑΟΚ, υπήρχε νέος προπονητής και δεν είχα χώρο στην ομάδα. Επέστρεψα στη Βραζιλία και δεν άφησα την ευκαιρία να αγωνιστώ στη Βάσκο να πάει χαμένη».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Γυμναζόμουν με προσωπικό γυμναστή και πρόσεχα τον εαυτό μου. Τώρα είμαι εδώ και είμαι σίγουρος πως θα μπορώ να παίξω το συντομότερο δυνατόν».

Για την συνύπαρξή του με τον Λέο Μάτος: «O Λέο ήταν πολύ σημαντικός για μένα όταν έφτασα στην Ελλάδα. Δεν μιλούσα αγγλικά και ήμουν σε μία ξένη χώρα. Με βοήθησε και μέσα και έξω από το γήπεδο. Παίξαμε δυόμισι χρόνια μαζί στη δεξιά πτέρυγα, με βοήθησε πολύ με ασίστ και γκολ. Με έκανε να εξελιχθώ ως επαγγελματίας και ως αθλητής. Ήταν σημαντικός στις διαπραγματεύσεις. Μου είπε για το κλαμπ και με συμβούλεψε. Είναι μια φιλία που θα έχω για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Τσόλακ: Σκόραρε μετά από πέντε μήνες κόντρα στην ομάδα του Βέρνμπλουμ (vid)

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων των δύο ημιτελικών

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Πάλι ατομικό ο Μεϊτέ, ζορίζει για Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Πάλι ατομικό ο Μεϊτέ, ζορίζει για Παναθηναϊκό

Ζορίζει η συμμετοχή του Μεϊτέ στη ρεβάνς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό μια και έκανε ατομικό την επόμενη του ματς με τον Άρη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: O Σάστρε που φεύγει, η επιστροφή στην Ισπανία και το ενδιαφέρον από Super League!

ΠΑΟΚ: O Σάστρε που φεύγει, η επιστροφή στην Ισπανία και το ενδιαφέρον από Super League!

Ο Σάστρε αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ, ψάχνεται για επιστροφή στην Ισπανία, αλλά ήδη τον έχουν προσεγγίσει ομάδες της Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Παναγιώτης Βαρούχας για το Άρης – ΠΑΟΚ : Να μάθει κανονισμό ο Ζαφείρης – Βουτιά στα βράχια ο Πέρεθ

Ο Παναγιώτης Βαρούχας για το Άρης – ΠΑΟΚ : Να μάθει κανονισμό ο Ζαφείρης – Βουτιά στα βράχια ο Πέρεθ

Όλα τα λεφτά τα σχόλια που έκανε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τη διαιτησία στο Άρης – ΠΑΟΚ. Τι είπε για Ζαφείρη και Πέρεθ.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Camp τερματοφυλάκων από το PAOK Academy με ανοιχτές αιτήσεις για νεαρούς παίκτες

Camp τερματοφυλάκων από το PAOK Academy με ανοιχτές αιτήσεις για νεαρούς παίκτες

Camp επιλογής τερματοφυλάκων από το PAOK Academy με αξιολόγηση από το τεχνικό επιτελείο και ανοιχτές αιτήσεις συμμετοχής.

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Ο Χιμένεθ που έκανε ότι δεν έκανε ο Μεντιλιμπαρ

Ο Χιμένεθ που έκανε ότι δεν έκανε ο Μεντιλιμπαρ

Ο Χιμένεθ δεν πειραματίστηκε όπως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ποδόσφαιρο
Media: Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Η Monobala του ΣΚΑΪ διατηρεί ξεκάθαρα την πρωτιά στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών, με το Super Μπάλα Live του MEGA να μένει πίσω...

Media
Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Ο Φωτιάς στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, Παπαπέτρου στο Λεβαδειακός – ΟΦΗ

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Ο Φωτιάς στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, Παπαπέτρου στο Λεβαδειακός – ΟΦΗ

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών για τους δεύτερους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με τον Βασίλη Φωτιά να ορίζεται στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Μίλησε και για Γιακουμάκη με την Κρουζ Αζούλ!

ΠΑΟΚ: Μίλησε και για Γιακουμάκη με την Κρουζ Αζούλ!

Ο ΠΑΟΚ έχει δουλέψει ήδη την περίπτωση Γιακουμάκη και θα κρατήσει στη Τούμπα τον Έλληνα φορ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ 0-0: Κατέβασε τον «γενικό» ο Αθανασιάδης!

Άρης – ΠΑΟΚ 0-0: Κατέβασε τον «γενικό» ο Αθανασιάδης!

Στο 0-0 έμειναν Άρης και ΠΑΟΚ. MVP ο Αθανασιάδης που κατέβασε ρολά στο «Βικελίδης».

Ποδόσφαιρο