ΠΑΣ Γιάννινα : Μπαίνει μια τάξη σιγά σιγά – Με Κούστα στον πάγκο
Φως το τούνελ σιγά σιγά για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα έχει στην άκρη του πάγκου τον Νίκο Κούστα
Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει μια κανονική παρουσία στη δεύτερη κατηγορία, όπως όλα δείχνουν. Κατατέθηκε πλήρης φάκελος και θα συμμετέχει κανονικά στη Super League 2, ενώ προπονητής της ομάδας θα αναλάβει ο Νίκος Κούστας.
Κατατέθηκε πλήρης φάκελος στην ΕΕΑ για συμμετοχή του ΠΑΣ στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 και πλέον υπάρχει και νέος προπονητής. Όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι Γιαννιώτες, νέος προπονητής της ομάδας τους θα είναι ο Νίκος Κούστας. Ο Έλληνας τεχνικός ήταν μεταξύ άλλων τεχνικός στην ΑΕΚ Β΄ το 2024.
Αυτό είναι το δεύτερο θετικό νέο μέσα στην ημέρα, λοιπόν, για τα Γιάννινα.
Σιγά σιγά μπαίνει μία τάξη. Θα αρχίσει να διαμορφώνεται και το ρόστερ για να έχει μια αξιοπρεπή πορεία η ομάδα των Ιωαννίνων τη νέα σεζόν. Θυμίζουμε πριν μερικές μέρες 3.000 κόσμος αποθέωσε τους μικρούς που υπερασπίστηκαν την τιμή της ομάδας κόντρα στον Βόλο, στο ματς Κυπέλλου.