ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Η επιστροφή Νιαρχάκου, η συμφωνία στην διακοπή του Μουντιάλ και το γραφείο του Χριστοβασίλη!

Ο Δημήτρης Νιαρχάκος ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τον Άρη και επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα αναλαμβάνοντας το πόστο του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος.
ΠΑΣ Γιάννινα: Η επιστροφή Νιαρχάκου, η συμφωνία στην διακοπή του Μουντιάλ και το γραφείο του Χριστοβασίλη!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ενισχύεται σε όλα τα πόστα και σε νευραλγικές θέσεις με έμπειρους και γνώριμους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Το deal με Νιαρχάκο. Όλο το στόρι.

Το Sportime, εκτός από τον σχεδιασμό όσον αφορά το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, είχε επίσης γράψει οτι ο «Άγιαξ» θα ενισχυθεί και σε νευραλγικές και καίριες θέσεις.

Μια από αυτή, του διευθυντή ποδοσφαιρού με τον Δημήτρη Νιαρχάκο να έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό και να επιστρέφει στην ομάδα με την οποία έχει συνδεθεί, κυρίως λόγω της σχέσης του με την οικογένεια Χριστοβασίλη, ακόμα και τις περιόδους που δεν ήταν στο κλαμπ.

Καταρχήν το deal είναι και… done. O Nιαρχάκος έχει συμφωνήσει, είχε μιλήσει τόσο με τον αείμνηστο Γιώργο Χριστοβασίλη «ποδοσφαιρικό του πατέρα», αλλά και τον γιο του, Παναγιώτη Χριστοβασίλη, ο οποίος έχει αναλάβει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σύλλογο.

Όσον αφορά στο στόρι της συμφωνίας, να σημειωθεί οτι οι δύο πλευρές, μετά από ειλημμένη απόφαση σύσσωμης της οικογένειας Χριστοβασίλη, είχαν συμφωνήσει από το… 2022 και συγκεκριμένα κατά την διακοπή του πρωταθλήματος της Super League για το Μουντιάλ του Κατάρ. Ενδεχομένως η επιστροφή να είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα, αν ο Νιαρχάκος δεν δεσμευόταν με συμβόλαιο με την ΠΑΕ Άρης. Το οποίο έληγε τον Ιούνιο, αλλά είθισται όταν ολοκληρώνεται η σεζόν να προκύπτουν για οικονομικούς κυρίως λόγους, λύσεις συνεργασίας.

Μια συνεργασία που ολοκληρώθηκε με τους «κιτρινόμαυρους» και κρίνεται άκρως επιτυχημένη, αφού ο Άρης είχε μονιμη θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την τελευταία 4ετία, τερμάτισε δύο διαδοχικές χρονιές πάνω από την την ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, πράγμα πρωτόγνωρο για τους Θεσσαλονικείς, την μια εξ αυτών μάλιστα 2ος στην regular season!

Αν και ο Νιαρχάκος ήταν στο οργανόγραμμα του Αρη και για την επόμενη χρονιά, είχε δεσμευθεί στην οικογένεια Χριστοβασίλη ότι θα επιστρέψει στην ομάδα των Ιωαννίνων το καλοκαίρι. Όπερ και εγένετο.

Για την τρίτη του θητεία στο κλαμπ. Στην πρώτη του, ως διευθυντής ποδοσφαίρου, ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Ευρώπη, αντιμετωπίζοντας την νορβηγική Οντ Γκρέναλντ και την ολλανδική Αλκμάαρ. Προσωπικές του εισηγήσεις, πάντα σε αγαστή συνεργασία με τον αείμνηστο Γιώργο Χριστοβασίλη και τον γιο του Παναγιώτη, είχαν αποκτηθεί ποδοσφαιρστές όπως ο Πασχαλάκης, ο Βελλίδης και ο Τζημόπουλος.

Ο Νιαρχάκος αναμένεται να πιάσει δουλειά άμεσα, πιθανότατα προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας και ουσιαστικά θα είναι ο άνθρωπος που θα συνδέει όλο τον οργανισμό ΠΑΣ Γιάννινα με την οικογένεια Χριστοβασίλη. Αυτό φανερώνει και η διάθεση να εγκατασταθεί στο γραφείο του πρώην προέδρου του «Άγιαξ» στο Π.Ε.Α.Κ.Ι.

«Ηχηρή» η πρώτη κίνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έπεται ανάλογη συνέχεια και στο ρόστερ, αφού η οικογένεια Χριστοβασίλη έχει αποφασίσει να ενισχυθεί όπου χρειάζεται το κλαμπ. Ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις και με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους!

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Επιστροφή με… ονόματα-φωτιά για τον Ολυμπιακό

Επιστροφή με… ονόματα-φωτιά για τον Ολυμπιακό

Οι ομάδες που έχουν «σφραγίσει» τη συμμετοχή τους προκαλούν ίλιγγο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ο Μεντιλίμπαρ ξέρει – τα έχει… δει τα έργα

Ο Μεντιλίμπαρ ξέρει – τα έχει… δει τα έργα

Δεν έκρυψε πως όλα αυτά θα... χαθούν όταν τα αποτελέσματα πάψουν να τον συνοδεύουν.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Για να περάσει, πρέπει να θυμίσει Παναθηναϊκό… Ευρώπης

Για να περάσει, πρέπει να θυμίσει Παναθηναϊκό… Ευρώπης

Αν περάσει, τον περιμένουν ομάδες όπως η Μπενφίκα, η Φέγενορντ, οι Ρέιντζερς και η Μπριζ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ο Νους δεν φάνηκε, αλλά… μάρκαρε – Κάτι είναι κι αυτό για τον Μεντιλίμπαρ

Ο Νους δεν φάνηκε, αλλά… μάρκαρε – Κάτι είναι κι αυτό για τον Μεντιλίμπαρ

Ίσως να μην εντυπωσίασε, όμως άφησε μια μικρή υποσημείωση.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: O Ποντένσε το πάει από δω το πάει από εκεί αλλά στον Ολυμπιακό του το έχουν ξεκαθαρίσει

O Ποντένσε το πάει από δω το πάει από εκεί αλλά στον Ολυμπιακό του το έχουν ξεκαθαρίσει

Αν ο Ποντένσε θέλει να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα πρέπει να κάνει αυτό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε έστειλε συγχαρητήρια και άναψε φωτιές!

Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε έστειλε συγχαρητήρια και άναψε φωτιές!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο και ο Ποντένσε έστειλε συγχαρητήρια, ανάβοντας φωτιές

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Τιάγκο Νους : Τελικά, κάνει για το υψηλότερο επίπεδο;

Τιάγκο Νους : Τελικά, κάνει για το υψηλότερο επίπεδο;

Είχε μια ακόμα ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί παραπάνω από τον ΟΦΗ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, αλλά δεν την αξιοποίησε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ρόμαν Γιάρεμτσουκ : Τέλος η συζήτηση…

Ρόμαν Γιάρεμτσουκ : Τέλος η συζήτηση…

Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται κουβέντα για το μέλλον του Ουκρανού φορ στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν…

Ποδόσφαιρο
Έλληνες του εξωτερικού: Βαγγέλης Παυλίδης: Τέλος! Αποτυχία…

Βαγγέλης Παυλίδης: Τέλος! Αποτυχία…

Ο Παυλίδης δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο του

Έλληνες του εξωτερικού