Πιο μπροστά η Νότιγχαμ και όχι ο Ολυμπιακός για Μαυροπάνο

Με τα τωρινά δεδομένα, το σενάριο του δανεισμού στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.
Πιο μπροστά η Νότιγχαμ και όχι ο Ολυμπιακός για Μαυροπάνο

Ο Ντίνος Μαυροπάνος είναι ένα όνομα που παίζει συχνά πυκνά για τις ελληνικές ομάδες. Λογικό κι επόμενο, όσο δυσκολεύεται να βρει χρόνο έστω και σαν ρολίστας στην Άρσεναλ. Οι αναφορές από ελληνικά και αγγλικά μέσα κάνουν λόγο για εμπλοκή του Ολυμπιακού. Πλέον στο παιχνίδι έχει μπει πολύ γερά και η Νότιγχαμ.

Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός έχει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με την Αρσεναλ. Τα δύο clubs έχουν εξαιρετικές σχέσεις σε υψηλό επίπεδο. Το Sportime σας είχε ενημερώσει πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του Ντίνου Μαυροπάνου. Από τη στιγμή που έχει παρθεί η απόφαση να υπάρξει ενίσχυση στα μετόπισθεν, μοιάζει εξαιρετική περίπτωση ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός.

Το κακό και δυσάρεστο για τους «ερυθρολεύκους» είναι πως στην κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ, τους φέρνει αντιμέτωπους με την ομάδα του Μαυροπάνου. Αυτό φέρνει μια κάποια δυσκολία είναι η αλήθεια. Διότι, έχοντας δικαίωμα συμμετοχής στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, δεν θα ήθελαν να τον βρουν μπροστά τους. Πέραν τούτου, αυτό σημαίνει πως αυτό που έχει να σκεφτεί η Άρσεναλ είναι που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο παίκτης της. Αν θέλει να συνεχίσει την επένδυσή πάνω του. Αν όχι, που θα είναι προτιμότερο να δοθεί με οψιόν αγοράς.

Με τη σειρά τους, οι υπεύθυνοι των «ερυθρολεύκων» μπαίνοντας στη διαδικασία να συζητήσουν την απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού, έχουν άλλο δίλλημα. Είναι ένα project πιο ταιριαστό και απαραίτητο στον Ολυμπιακό, ή στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Με τα τωρινά δεδομένα, το σενάριο του δανεισμού στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Ούτε στην 5άδα των τοπ πωλήσεων δεν μπαίνει αυτή του Κοτάρσκι

ΠΑΟΚ: Ούτε στην 5άδα των τοπ πωλήσεων δεν μπαίνει αυτή του Κοτάρσκι

Ο ΠΑΟΚ με τα χρήματα που δίνει τον Κοτάρσκι, κάνει τη μεταγραφή σε... χαμηλά επίπεδα, ούτε στο τοπ5 των πωλήσεων

ΠΑΟΚ
ExtraTime: Γιατί οι κούκλες ήταν για αιώνες συνδεδεμένες με τα κορίτσια;

Γιατί οι κούκλες ήταν για αιώνες συνδεδεμένες με τα κορίτσια;

Γιατί οι κούκλες ήταν πάντα για τα κορίτσια; Η Ιστορία δείχνει πως δεν ήταν παιχνίδι, αλλά ρόλος

ExtraTime
Must Read: Γιατί ακόμα και αν είχαμε όλοι Smart, το πρόβλημα του πάρκινγκ δεν θα λυνόταν ποτέ

Γιατί ακόμα και αν είχαμε όλοι Smart, το πρόβλημα του πάρκινγκ δεν θα λυνόταν ποτέ

Το πρόβλημα του πάρκινγκ στην Ελλάδα δεν είναι το μέγεθος των αυτοκινήτων

Must Read
ExtraTime: Το δωμάτιο του σπιτιού που είναι το πιο επικίνδυνο. Είναι πιο επικίνδυνο και από τον δρόμο.

Το δωμάτιο του σπιτιού που είναι το πιο επικίνδυνο. Είναι πιο επικίνδυνο και από τον δρόμο.

Δεν είναι η σκάλα. Δεν είναι το μπάνιο. Το πιο επικίνδυνο δωμάτιο του σπιτιού είναι αυτό που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα. Και έχει μέσα του τα πάντα.

ExtraTime
Ηλεκτρονική έκδοση: e-sportime (9/7): Παναθηναϊκός ή NBA; Το σίριαλ συνεχίζεται – Κατεβάστε την εφημερίδα

e-sportime (9/7): Παναθηναϊκός ή NBA; Το σίριαλ συνεχίζεται – Κατεβάστε την εφημερίδα

Το e-Sportime της Τετάρτης (9/7) στέκεται στο σούπερ σίριαλ Βαλαντσιούνας, μια και ούτε ο ίδιος ξεκαθάρισε πολλά πράγματα

Ηλεκτρονική έκδοση
ExtraTime: Υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που μπορούν να δουν υπεριώδεις ακτίνες. Θα τις βλέπουμε όλοι στο μέλλον;

Υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που μπορούν να δουν υπεριώδεις ακτίνες. Θα τις βλέπουμε όλοι στο μέλλον;

Δεν είναι όλοι ίδιοι: μερικοί άνθρωποι βλέπουν υπεριώδες φως.

ExtraTime
ExtraTime: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που έχουν παίξει τον Τζέιμς Μποντ στο σινεμά, δεν είναι πολλοί

Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που έχουν παίξει τον Τζέιμς Μποντ στο σινεμά, δεν είναι πολλοί

Ο Τζέιμς Μποντ είναι από τις μεγαλύτερες φιγούρες στο παγκόσμιο σινεμά με εκατομμύρια φανς και ιστορία μεγάλη

ExtraTime
Must Read: Δεν ήταν θεωρία συνωμοσίας. Η CIA έκανε πειράματα για έλεγχο του νου. Και αποκαλύφθηκαν τυχαία.

Δεν ήταν θεωρία συνωμοσίας. Η CIA έκανε πειράματα για έλεγχο του νου. Και αποκαλύφθηκαν τυχαία.

Πειράματα με LSD, ύπνωση και ηλεκτροσόκ σε ανυποψίαστους πολίτες.

Must Read
Ποδόσφαιρο: Αυτές ήταν οι ομάδες, που είχε παίξει ο Πελέ και ήταν μόλις δύο, καμία στην Ευρώπη

Αυτές ήταν οι ομάδες, που είχε παίξει ο Πελέ και ήταν μόλις δύο, καμία στην Ευρώπη

Ο Πελέ σε όλη τη μεγάλη του καριέρα είχε παίξει μόλις σε δύο ομάδες και καμία από αυτές δεν ήταν στην Ευρώπη

Ποδόσφαιρο