ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πιστολιά» και «χeστ@ς» ο Καραντώνης – «Μόνοι μας και όλοι τους και δύο πέναλτι» ο Ολυμπιακός

Πέρα από τη συζήτηση για την απόφαση του Καραντώνη να σφυρίξει επιθετικό φάουλ πριν από το γκολ, έχει ενδιαφέρον και η προσέγγιση των media.
«Πιστολιά» και «χeστ@ς» ο Καραντώνης – «Μόνοι μας και όλοι τους και δύο πέναλτι» ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Αστέρα, αλλά όλη η κουβέντα γίνεται για το επιθετικό φάουλ που σφύριξε ο Καραντώνης πριν από το γκολ της ομάδας του Ηρακλή Μεταξά. Πέρα από τις εξελίξεις που θα έχουμε για το λάθος που έγινε στην Τρίπολη, έχει ενδιαφέρον να δούμε την κατάσταση στον τρόπο της επικοινωνιακής προσέγγισης.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το καλοκαίρι είχαμε αλλαγές σε επικοινωνιακά πρόσωπα. Κι όπου δεν είχαμε αλλαγές, έχουμε αφύπνιση. Η εποχή θυμίζει το ξεκίνημα αυτής, όταν όλοι είχαν συσταθεί γύρω από το SDNA. Στο ξεκίνημα της ιστοσελίδας. Το «σχήμα» στο πορτοκαλί site, βέβαια, έπαψε να είναι πολυμετοχικό. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι ακόμα κάργα αντι-Ολυμπιακό.

Ας βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά για να ξέρουμε τι διαβάζουμε. Προσοχή. Ξεκαθαρίζουμε πως κάνουμε μια απλή χαρτογράφηση. Υποκειμενική σαφώς, αλλά χαρτογράφηση. Κύριος μοχλός αντιπολιτευτικής πίεσης προς τον πρωταθλητή της Super League, παραμένει το SDNA. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι συνεπικουρούμενος από τον Sport-FM; Υπό προϋποθέσεις, ναι. Αυτά είναι άλλωστε και τα δύο μέσα που ο κύριος μέτοχος είναι ισχυρός παράγοντας ΠΑΕ. Το μεν SDNA «παίζει» ΠΑΟΚ, το δε Sport-FΜ δίνει χώρο στον Παναθηναϊκό.

Το αθλητικό ραδιόφωνο κρατάει ισορροπίες, μην είμαστε άδικοι. Φροντίζει όμως να δίνει πολύ χώρο στον βασικό ρεπόρτερ Παναθηναϊκού, Τάσο Νικολογιάννη.  Αυτός έχει αναλάβει, άτυπα, το σκληρό επικοινωνιακό ροκ για τις θέσεις του «τριφυλλιού» σε επικοινωνιακό επίπεδο. «Πιστολιά» ανέφερε για τον Καραντώνη. Άρθρο έχει και στο SDNA.

Στο Sport-Fm ήταν πέρυσι ο Γιάννης Καραλής και στο SDNA ήταν ο Τάσος Τσατάλης που αυτή τη στιγμή «τρέχουν» τον επικοινωνιακή πολιτική της ΑΕΚ, αντί του Ανδρέα Δημάτου, φέτος. Ο Τάσος Τσατάλης είπε, λίγο πολύ «χeστ@» τον Δημήτρη Καραντώνη («αν φοβούνται, γιατί σφυρίζουν;», ανέφερε) και ο Γιάννης Καραλής ανέφερε πως: ««Καλή αρχή! Μήπως να αρχίσουμε να τους βλέπουμε ΟΛΟΥΣ να χάνουν όταν πρέπει; Όταν πχ ΔΕΝ σκοράρουν και δέχονται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΓΚΟΛ;».

Τι κάνει ο Ολυμπιακός;

Ο Γιώργος Μασούρας έκανε λόγο στις δηλώσεις του για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Ολυμπιακό. Μέχρι και διάλογο του Ηρακλή Μεταξά με τον Ντέμη Νικολαΐδη είχαμε για τη φάση την οποία διαμαρτύρεται ο Αστέρας.

Στο 11.02 ο διάλογος Νικολαΐδη, Μεταξά – Στο 14:1ο οι δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα για τα πέναλτι

Τα μέσα που είναι φύλλα προσκείμενα στους πρωταθλητές Ελλάδας μοιάζουν αδύναμα με την αγωνιστική στάση που έχει η ομάδα του Πειραιά. Μοναδική σοβαρή επικοινωνιακή θέση που δίνει στίγμα, είναι αυτή του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά. Αυτή περικλείεται στο «μόνοι μας και όλοι σας».

«Πιστολιά» και «χeστ@ς» ο Καραντώνης – «Μόνοι μας και όλοι τους και δύο πέναλτι» ο Ολυμπιακός

Αθλητικές ειδήσεις

Αυτή είναι η ρήτρα για τον Μαντί Καμαρά!

Παναθηναϊκός: Η σύντροφος του Αϊτόρ μοιράζει γυμνόστηθο πόνο και συγκλονίζει!

Ποιος φταίει στον Στέφανο Τσιτσιπά; Το κεφάλι του; Ο πατέρας του;

Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο – Οβιέδο 6/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

Ράγιο Βαγιεκάνο – Οβιέδο 6/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

Ράγιο Βαγιεκάνο - Οβιέδο με φόντο βαθμούς, οι γηπεδούχοι πιέζουν για ρυθμό, οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν αντεπιθέσεις και καθαρές φάσεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ποιος είναι ο Γκαστόν Ερνάντες που όλο ακούγεται για τον Ολυμπιακό

Ποιος είναι ο Γκαστόν Ερνάντες που όλο ακούγεται για τον Ολυμπιακό

Έντονο ενδιαφέρον για τον Γκαστόν έχει δείξει και η Ατλέτικο Μινέιρο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Παναθηναϊκός με Τετέι, Αντίνο και Ερνάντεθ στη λίστα

Ο Παναθηναϊκός με Τετέι, Αντίνο και Ερνάντεθ στη λίστα

Ο Παναθηναϊκός δήλωσε Τετέι, Αντίνο και Ερνάντεθ στη νέα ευρωπαϊκή λίστα ενόψει των νοκ άουτ του Europa League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι φοβήθηκε ο Ρονάλντο

Τι φοβήθηκε ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανησυχεί για τον ρόλο της Αλ Νασρ στη Saudi Pro League και φοβάται ότι μένει πίσω στον τίτλο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O Ρονάλντο το… πήρε αλλιώς με τους Σαουδάραβες

O Ρονάλντο το… πήρε αλλιώς με τους Σαουδάραβες

Ο Ρονάλντο απουσίασε από το πρόσφατο παιχνίδι της Αλ Νασρ με την Αλ Ριάντ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7

Το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7

Η επιμνημόσυνη δέηση θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δύο αλλάγες στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Δύο αλλάγες στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Οι αλλαγές αυτές έγιναν στο πλαίσιο της δυνατότητας που παρέχει η UEFA για περιορισμένες διορθώσεις στη λίστα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν ξέχασε τον στόπερ που τον δυσκόλεψε πολύ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν ξέχασε τον στόπερ που τον δυσκόλεψε πολύ

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2026, γεγονός που τον καθιστά ελκυστική λύση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δίνει ο Ολυμπιακός 12 εκατ. για Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο

Δίνει ο Ολυμπιακός 12 εκατ. για Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μεταξύ των συλλόγων που κατέθεσαν προσφορά στα 12 εκατ. ευρώ για τον παίκτη που είναι από τους καλύτερους στη Βραζιλία.

Ποδόσφαιρο