ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρωτάθλημα στο χορτάρι

Ο Πέτρος Μάνταλος ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις της ΑΕΚ με στόχο να την πραγματοποίηση του φετινού του ονείρου. Να πανηγυρίσει τον τίτλο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους
Πρωτάθλημα στο χορτάρι

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο σοβαρός τραυματισμός του στο γόνατο σόκαρε τους φίλους της ΑΕΚ. Η ηρεμία στο ρόστερ της Ενωσης φάνηκε να διαταράσσεται και το… μακιγιάρισμα της απουσίας του Πέτρου Μάνταλου έγινε αναγκαστικά συνήθεια  τους επόμενους μήνες.

Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» άντεξαν το βάρος από τα τρία «καρπούζια» (πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη) που κουβαλούσαν.  Οχι μόνο αυτό, αλλά το έκαναν και με τρόπο εντυπωσιακό δίνοντας την ευκαιρία στον αρχηγό τους να αποθεραπευτεί σωστά έχοντας στο μυαλό του ένα μεγάλο κίνητρο.

Να κατακτήσει το πρωτάθλημα υγιής και στο χορτάρι. Ενα εγχείρημα, για το οποίο η διακοπή της Σούπερ Λιγκ, του παρέχει τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να επιτευχθεί.

Πλέον, ο 26χρονος δεν δηλώνει παρών στις προπονήσεις μόνο εκτός των τεσσάρων γραμμών, αλλά έχει αρχίσει να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας ώστε σιγά- σιγά να ανεβάσει ρυθμούς και μέσα σε ένα εύλογο διάστημα να φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας. Την θέληση την έχει. Αλλωστε, όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν και πόσο πεισματάρης είναι.

Βέβαια, ο ενθουσιασμός και η διάχυτη αισιοδοξία που επικρατεί στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, δεν θα πρέπει να  οδηγήσει τον Μάνταλο σε αθλητικές…υπερβολές. Εξάλλου, έχει ακόμα ενάμισι μήνα μπροστά του για να πιάσει τα στάνταρ απόδοσης που θέλει και φυσικά μόνο εντός προπονητικού πλαισίου.

Ούτε βιασύνη υπάρχει ούτε και πίεση για να κάνει… παπάδες νωρίτερα του αναμενομένου. Είναι βλέπετε και ο ενδόμυχος φόβος που δημιουργεί η φύση του τραυματισμού. Δεν χρειάζεται να βάλει από τώρα το πόδι του στη «φωτιά». Η ψυχολογική ασφάλεια που θα νιώθει ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει την αγωνιστική.

Πάντως, για την ώρα, διεθνής μέσος ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα προκειμένου να πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής στα τελευταία ματς της σεζόν και να πραγματοποιήσει το φετινό του όνειρο και μεγάλο προσωπικό στόχο. Να πανηγυρίσει τίτλο/-ους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

 

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Forbes: Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές στον πλανήτη – Χαοτικός ο Κριστιάνο Ρονάντο!

Forbes: Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές στον πλανήτη – Χαοτικός ο Κριστιάνο Ρονάντο!

Απίστευτα λεφτά στα πόδια των κορυφαίων του πλανήτη!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τζολάκης : Η Λεβερκούζεν δίνει 20 εκατ. ευρώ για γκολκίπερ – Σε ποια θέση στη λίστα της είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού

Τζολάκης : Η Λεβερκούζεν δίνει 20 εκατ. ευρώ για γκολκίπερ – Σε ποια θέση στη λίστα της είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού

Η Λεβερκούζεν δεν έχει τον Κωνσταντή Τζολάκη στο TOP-3 των επιλογών της, αλλά δεν αποκλείεται να αναθεωρήσει…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το μέλλον του Τζολάκη, η απόφαση Γκαγκάτση και ο… σίγουρος της ΑΕΚ!

Το μέλλον του Τζολάκη, η απόφαση Γκαγκάτση και ο… σίγουρος της ΑΕΚ!

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις από τα Παρασκήνια του Sportime.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ : Καταστροφή…

Νότιγχαμ Φόρεστ : Καταστροφή…

Δεν ευνοήσαν τα αποτελέσματα για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Δύσκολη πλέον η έξοδος στο Champions League…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ – Ολυμπιακός : Ο σίγουρος για τα χαφ του Μεντιλίμπαρ

ΟΦΗ – Ολυμπιακός : Ο σίγουρος για τα χαφ του Μεντιλίμπαρ

Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει για έναν από τους δύο αμυντικούς χαφ στον τελικό του Κυπέλλου…

Ποδόσφαιρο
ΠαραFootball: Σαμουέλ Ετό: Ο έρωτας που νίκησε την απόρριψη και τη φτώχεια

Σαμουέλ Ετό: Ο έρωτας που νίκησε την απόρριψη και τη φτώχεια

Πολύ πριν τα τρόπαια και τη δόξα, ο Σαμουέλ Ετό ήταν απλά ένας νεαρός με προφορά από το Καμερούν και άδειες τσέπες. Στο πλάι του, όμως, είχε τη Georgette, τη γυναίκα που τον πίστεψε όταν κανείς άλλος

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τόσα ζητά ο Ολυμπιακός για τον Κωστούλα – Δυνατά στο κόλπο Μπράιτον, Μπάγερν και Ατλέτικο – Η βασική προϋπόθεση

Τόσα ζητά ο Ολυμπιακός για τον Κωστούλα – Δυνατά στο κόλπο Μπράιτον, Μπάγερν και Ατλέτικο – Η βασική προϋπόθεση

Οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να κορυφωθούν το επόμενο διάστημα.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μία ανάσα από την απόκτηση πρώην του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός

Μία ανάσα από την απόκτηση πρώην του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός

Ο 20χρονος εξτρέμ, που φέτος εντυπωσίασε με την απόδοσή του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Σοκ! Έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Παπαδόπουλος

ΑΕΚ: Σοκ! Έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Παπαδόπουλος

Σοκ στην ΑΕΚ, έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Παπαδόπουλος

ΑΕΚ