ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόβλημα με Σούντμπεργκ στον Άρη – Αγώνας δρόμου για Φαντιγκά

Σημαντικά ζητήματα προέκυψαν για τον Άρη μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό...
Πρόβλημα με Σούντμπεργκ στον Άρη – Αγώνας δρόμου για Φαντιγκά

Ο Μιχάλης Γρηγορίου θέλει restart με τον Ατρόμητο, αλλά έχει ζητήματα. Μορόν και Γαλανόπουλος επιστρέφουν, κάποιο όμως θα λείψουν. Όπως ο Σούντμπεργκ, για παράδειγμα.

Με άλλα λόγια, δεν είναι ευχάριστα τα νέα που προέκυψαν από το ιατρικό δελτίο του Άρη μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, καθώς τα προβλήματα τραυματισμών δημιουργούν νέα δεδομένα για τη συνέχεια της σεζόν.

Το σημαντικότερο πλήγμα αφορά τον Νόα Σόνκο Σούντμπεργκ. Ο Σουηδός στόπερ υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το επόμενο διάστημα. Με βάση τον εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης, είναι ιδιαίτερα πιθανό να μην προλάβει κανένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας, αφήνοντας κενό στο κέντρο της άμυνας σε μια κομβική φάση του πρωταθλήματος.

Αμφίβολη είναι και η παρουσία του Νοά Φαντιγκά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από διάταση και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει, ωστόσο αν δεν καταφέρει να είναι έτοιμος, η επιστροφή του τοποθετείται χρονικά στο επόμενο παιχνίδι, αυτό των Σερρών.

Αντίθετα, πιο καθησυχαστικά είναι τα νέα για τον Χαμζά Μεντίλ, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να μη δηλωθεί για να εκτίσει την τιμωρία του στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά σε επόμενο αγώνα, ώστε να παραμείνει άμεσα διαθέσιμος.

Το τεχνικό επιτελείο του Άρη θα προχωρήσει σε νέα αξιολόγηση της κατάστασης τόσο του Φαντιγκά όσο και του Μεντίλ μέσα στις επόμενες ημέρες, με στόχο να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφει ο Ποντένσε

Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφει ο Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Ντάνιελ Ποντένσε να επιστρέψει σε αγωνιστικό ρυθμό, είναι φανερό πόσα μπορεί να προσφέρει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε Ελληνική ομάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε Ελληνική ομάδα

Απίστευτο και όμως περισσότερο Ελληνικό αν τελικά η Ρεάλ Μαδρίτης προχωρήσει και σε νέα αλλαγή προπονητή φέτος

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μίλησε και ο μάνατζερ του Ταρέμι

Μίλησε και ο μάνατζερ του Ταρέμι

Ο ατζέντης του Ταρέμι, Φεντερίκο Παστορέλο με ανάρτησή του στα σόσιαλ, τοποθετήθηκε και εκείνος για το θέμα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παραδέχθηκε την ήττα ο Ανυφαντάκης

Παραδέχθηκε την ήττα ο Ανυφαντάκης

Το Χαϊδάρι επικράτησε 3-1 του Γιούχτα και ο προπονητής των ηττημένων δεν έκρυψε τα λόγια του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Κώστας Καραπαπάς έβαλε τέλος

Ο Κώστας Καραπαπάς έβαλε τέλος

Ο Κώστας Καραπαπάς έκανε λόγο για fake news προφανώς αναφερόμενος στα όσα είχαν βγει προς τα έξω για τον Ταρέμι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτόν διώχνει ο Φορτούνης από τον Ολυμπιακό

Αυτόν διώχνει ο Φορτούνης από τον Ολυμπιακό

Δεδομένη η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό. Ποιος αποχωρεί για να κάνει χώρο στον Έλληνα μεσοεπιθετικό…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αντιδράσεις στην Ισπανία για τη γονατιά του Ρούντιγκερ στον Ντιέγκο Ρίκο, που δεν την είδε ούτε το VAR στο Ρεάλ Χετάφε.

Αντιδράσεις στην Ισπανία για τη γονατιά του Ρούντιγκερ στον Ντιέγκο Ρίκο, που δεν την είδε ούτε το VAR στο Ρεάλ Χετάφε.

Η Χετάφε νίκησε 0-1 τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου, αλλά η μεγάλη συζήτηση άναψε από τη φάση στο 26’: ο Ρούντιγκερ βρήκε με το γόνατο τον Ρίκο, χωρίς κάρτα και χωρίς VAR.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το πήραν απόφαση με τον Λαφόν στον Παναθηναϊκό

Το πήραν απόφαση με τον Λαφόν στον Παναθηναϊκό

Μοτίβο είναι για τον Αλμπάν Λαφόν να κάνει ένα λάθος ανά παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έτοιμοι για τον Άρη Μορόν και Γαλανόπουλος εν όψει Ατρομήτου

Έτοιμοι για τον Άρη Μορόν και Γαλανόπουλος εν όψει Ατρομήτου

Ο Άρης μετρά αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Λορέν Μορόν και τον Κώστα Γαλανόπουλο να επιστρέφουν.

Ποδόσφαιρο