Ριέκα – ΠΑΟΚ 1-0 : Δεν μπόρεσε ο Παβλένκα, πρόδωσε το δοκάρι τον Ιβάνουσετς
Πίσω στο σκορ ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος έπειτα από γκολ σε στατική φάση. Μεγάλη ευκαιρία ο Ιβάνουσετς.
Ριέκα – ΠΑΟΚ 1-0 στο πρώτο ημίχρονο στην Κροατία. Αποτυπώνει το σκορ την εικόνα, πάνω κάτω, της αναμέτρησης. Είναι καλύτεροι οι Κροάτες, αλλά θα μπορούσε ο δικέφαλος να έχει προηγηθεί, όταν το σουτ του Ιβάνουσετς σταμάτησε το δοκάρι.
Πήγε να κρατήσει χαμηλά τον ρυθμό ο ΠΑΟΚ και να βρει γκολ σε κάποια από τις συνεργασίες του στην επίθεση. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει είτε με τον Ιβάνουσετς που σημάδεψε δοκάρι, είτε με ένα καλό τελείωμα του Οζντόεφ. Δεν συνέβη όμως αυτό.
Η Ριέκα σε κανονική ροή παιχνιδιού έβρισκε στο τοίχος που ακούει στο όνομα Παβλένκα. Από μια στατική φάση όμως και κεφαλιά του νικήθηκε ο Τσέχος γκολκίπερ από κοντινή κεφαλιά. Πρέπει να δείξει κάτι διαφορετικό η ομάδα του Λουτσέσκου στο δεύτερο μισό.