Σαλάχ: Ο χαμός συνεχίζεται στη Λίβερπουλ
Τέτοιος χαμός όπως αυτός με τον Σαλάχ και τη Λίβερπουλ θα πρέπει να έχουν περάσει χρόνια για να έχει γίνει ξανά
Τέτοιος χαμός όπως αυτός με τον Σαλάχ και τη Λίβερπουλ θα πρέπει να έχουν περάσει χρόνια για να έχει γίνει ξανά.
Σε τέτοιο επίπεδο δηλαδή. Ο Σαλάχ δεν είναι όποιος κι όποιος. Είναι ένας θρύλος για το κλαμπ. Θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους ever. Κι όμως είναι ένα βήμα από το να φύγει. Με αυτόν τον τρόπο.
Ο προπονητής της Λίβερπουλ Άρνε Σλοτ με τις πλάτες της διοίκησης άφησε εκτός αποστολής τον Σαλάχ για το ματς με την Ίντερ. Ο Τζέιμι Κάραχερ σε σχόλιο του εξαπέλυσε μύδρους κατά του Αιγύπτιου και στήριξε το κλαμπ.
Το ματς με το Μπράιτον το Σαββατοκύριακο είναι το τελευταίο πριν φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Θα έχει ενδιαφέρον αν θα παίξει.