Σεργκέι Ρεμπρόφ : Άλλο το status για Παναθηναϊκό, σε σχέση με Ολυμπιακό και ΑΕΚ
Σε περίπτωση που ο Σεργκέι Ρεμπρόφ είναι τελικά ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την άκρη του πάγκου, το status σε σχέση με ΑΕΚ και Ολυμπιακό που είχαν ενδιαφερθεί θα είναι διαφορετικό.
Άλλος είναι πλέον ο εκπρόσωπος του Σεργκέι Ρεμπρόφ σε σχέση με τις συζητήσεις που είχε πλευρά του στο παρελθόν με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Αυτό μπορεί να σημαίνει (και έτσι είναι δηλαδή), ένα διαφορετικό status ειδικά σε οικονομικό επίπεδο. Σε περίπτωση πάντα που γίνει το deal τον Παναθηναϊκό.
Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ δεν ακούγεται πρώτη φορά για τα μέρη μας. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ είχαν φτάσει αρκετά κοντά στο να συνεργαστούν με τον Ουκρανό προπονητή. Βέβαια, σε αμφότερες τις περιπτώσεις ο Ρεμπρόφ είχε ακόμα την Base σαν γραφείο εκπροσώπησης.
Το ότι λειτούργησε με το συναίσθημα αναλαμβάνοντας την εθνική Ουκρανίας τελικά, έφερε αλλαγή στο μανατζερικό status και τον Βαντίμ Σαμπλί να τον αναλαμβάνει (γραφείο που έχει και τα δικαιώματα του Γιάννη Κωνσταντέλια). Αλλά τα όσα διαπραγματεύεται πλέον ο Ουκρανός κόουτς για συμβόλαιο, δεν έχουν καμία σχέση με ότι συζήταγε με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.
Δεν είναι ίδια η διαπραγματευτική ισχύ πια του Ουκρανού κόουτς, που δεν τα έχει πάει καλά με την πατρίδα του την τελευταία διετία. Το κασέ του είναι υψηλό, αλλά κυρίως επειδή και ο Παναθηναϊκός είναι σε δύσκολη θέση. Αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις δεν είναι ίδιες με το παρελθόν.