ΣΚΑΪ: Δε βλέπει κανένα πέναλτι στον Καμπελά η Ελένη Λαμπαδαρίου!
Κανένα πέναλτι δεν υπάρχει σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ στον Καμπελά!
Μπορεί η συζήτηση του πέναλτι που ζητάει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό να ήταν έντονη, ωστόσο στον ΣΚΑΪ τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα.
Συγκεκριμένα η Ελένη Λαμπαδαρίου, αναφέρθηκε στη φάση που έγινε στο 34ο λεπτό, όταν ο Ρεμί Καμπελά προσπάθησε να περάσει ανάμεσα από δύο αμυντικούς του «τριφυλλιού», αλλά μετά από επαφή βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή.
Ο Γερμανός διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι, θεωρώντας ότι δεν υπήρξε παράβαση, ενώ μάλιστα στη συνέχεια, τιμώρησε τον Γάλλο άσο του Ολυμπιακού με κίτρινη κάρτα για «θέατρο».
Το πρώην μέλος της ΚΕΔ, Ελένη Λαμπαδαρίου, πήρε τον λόγο στην εκπομπή «Monobala» και υποστήριξε πως σωστά δεν δόθηκε πέναλτι, δικαιώνοντας έτσι την απόφαση του Γερμανού διαιτητή.
Μαζί της είχαν συμφωνήσει τόσο ο Παναγιώτης Βαρούχας, κάπου στη μέση ήταν ο Αριστομένη Κουτσιαύτης, ενώ κάθετα διαφώνησε ο Ηλίας Σπάθας.