Σκάνδαλο στη διαιτησία! Παρατηρητής μιλούσε μέσω ενδοεπικοινωνίας σε διαιτητή την ώρα του αγώνα!
Μόνο στην Ελλάδα αυτά! Με ενδοεπικοινωνία παρατηρητής και διαιτητής σε παιχνίδι τοπικού στη Τρίπολη!
Διαιτησία: Σε ρόλο… κόουτς ο παρατηρητής διαιτησίας! Μιλούσε μέσω ενδοεπικοινωνίας στην διαιτητή την ώρα του αγώνα τοπικού στην Αρκαδία!
Σε άλλο level το πήγε ο πρώην διαιτητής Super League, Άρης Διαμαντόπουλος! Πλέον παρατηρητής Γ’ Εθνικής και στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αρκαδίας, στο ματς Πανθυρεατικός – Λεωνίδιο, εμφανίστηκε όπως φαίνεται και από τις φώτο, με ενδοεπικοινωνία. Ενδοεπικοινωνία φορούσε και η διαιτητής του αγώνα, Δέσποινα Κορδαλή, αλλά όχι οι βοηθοί της!
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και παράγοντες της φιλοξενούμενης ομάδες, ο Διαμαντόπουλος έδινε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα… οδηγίες στην διαιτητή για παραβάσεις, κάτι που προφανώς απαγορεύεται.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με το συγκεκριμένο δίδυμο, αλλά η… τρίτη τη τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά.
Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Λεωνιδίου, όταν εξέφρασαν τα παράπονα τους στον Διαμαντόπουλο με αφορμή το πέναλτι που ο ίδιος επισήμανε στην διαιτητή, η απάντηση που πήραν από τον πρώην διεθνή ρέφερι είναι ότι «είτε 3-0, είτε 4-0, η απόσταση για να γυρίσετε στο Λεωνίδιο, η ίδια θα είναι»!
Το θέμα προφανώς και απασχολεί τόσο την ΕΠΣ Αρκαδίας, αλλά πλέον και την ΚΕΔ, αφού ο Διαμαντόπουλος είναι στον πίνακα των παρατηρητών της Γ’ Εθνικής, ενώ η Κορδαλή είναι διαιτητής Α’ Εθνικής στο γυναικείο ποδόσφαιρο!
