Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Παρών στις εξέδρες στο ντέρμπι με την Πόρτο ο Ιωαννίδης
Ετοιμάζεται για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Φώτης Ιωαννίδης!
Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται από το Σάββατο στη Λισαβόνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Ο Έλληνας επιθετικός θα γίνει η ακριβότερη πώληση του συλλόγου της Super League 1 και ήδη έχει γίνει μεγάλη είδηση στη Λισαβόνα.
Μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου ο Φώτης Ιωαννίδης, στο «Ζοζέ Αλβαλάδε», παρακολουθώντας από κοντά το μεγάλο ντέρμπι της νέας του ομάδας απέναντι στην Πόρτο, όπου ηττήθηκε με 2-1.
Μπορεί να μην έφερε γούρι, αλλά όταν μπει στο γήπεδο, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα αποκτήσει έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση.
Espectador especial em Alvalade! 🦁🟢
Ioannidis esteve nos camarotes a ver o clássico entre o Sporting e o FC Porto. O avançado grego deverá substituir Harder como concorrente de Luis Suarez no ataque leonino. 🇬🇷#ioannidis #sportingcp pic.twitter.com/VKxndvpj7r
— A BOLA (@abolapt) August 31, 2025