Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Συνεχίζει να… κοιτάζει ελληνικά – Στο στόχαστρο και ο Κωνσταντέλιας!
Αρέσει και ο Κωνσταντέλιας στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας!
Την ώρα που η Σπόρτινγκ Λισαβόνας συνεχίζει να κυνηγάει την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη και να θέλει να τον κάνει δικό της, η «A Bola» φέρνει ακόμα μία ελληνική περίπτωση στο… τραπέζι.
Συγκεκριμένα, τονίζει ότι η Πορτογαλική ομάδα δεν εγκαταλείπει την ελληνική αγορά και έχει βάλει στο ραντάρ της τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ εμφανίζεται ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Γερεμάι Ερνάντες από τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, που αποτελεί τον πρώτο στόχο.
Η Σπόρτινγκ θέλει με κάθε τρόπο τον 22χρονο Ισπανό, όμως η Λα Κορούνια δεν πείθεται εύκολα. Το πορτογαλικό δημοσίευμα σημειώνει ότι η πρόταση της φτάνει στα 25 εκατ. συν 5 εκατ. ευρώ σε μπόνους, αλλά δεν έχει γίνει αποδεκτή.
Έτσι, στο πλάνο ανεβαίνει ο Κωνσταντέλιας, ο οποίος στο προφίλ που θέλει ο Ρουί Μπόρζες για τις μεσοεπιθετικές θέσεις, αν και ο παίκτης μόλις έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.
Σίγουρα αν γίνει κρούση στον ΠΑΟΚ και επίσημα, θα συζητηθεί η παραχώρησή του, ενώ μεγάλο ρόλο θα παίξει και η παρουσία του Γιώργου Βαγιαννίδη, αλλά και του Φώτη Ιωαννίδη, αν τελικώς κλείσει, αφού ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, θα μπορέσει να προσαρμοστεί ακόμα πιο γρήγορα και πιο εύκολα!