Στέλνει κι άλλον ο Ολυμπιακός στον ΠΑΣ Γιάννινα!
Μετά τον Άντελο Σίνα κι άλλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα ανηφορίσει στα Γιάννινα.
Ο Ολυμπιακός μετά τον νεαρό Σίνα, θα παραχωρήσει δανεικό στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Βασίλη Πρεκατέ!
Στον ΠΑΣ Γιάννινα – που θα πορευτεί κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές λόγω και της σφιχτής οικονομικής πολιτικής – και στη Super League 2 θα αγωνιστεί ο Άντζελο Σίνα που επιστρέφει στην Ελλάδα μετά τον δανεισμό του στη Ρίο Άβε.
Ο νεαρός τερματοφύλακας δεν θα είναι ο μοναδικός ερυθρόλευκος που θα μετακομίσει στην Ήπειρο και στον «Άγιαξ της Ηπείρου» την τρέχουσα σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, καθ’ οδόν για την πόλη των Ιωαννίνων βρίσκεται και ο Βασίλης Πρεκατές.
Ο 20χρονος στόπερ από τα Τρίκαλα, ήταν βασικό μέλος και αρχηγός της Κ19 του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Youth League το 2024, ενώ ο Μεντιλίμπαρ τον είχε συμπεριλάβει στην αποστολή της πρώτης ομάδας στον ημιτελικό του UEFA Europa Conference League απέναντι στην Άστον Βίλα.