ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League 1: Δύσκολη αποστολή ο Ολυμπιακός – Να διατηρήσει το σερί του ο Άρης!

Είστε έτοιμοι για την 5η αγωνιστική της Super League 1;
Super League 1: Δύσκολη αποστολή ο Ολυμπιακός – Να διατηρήσει το σερί του ο Άρης!

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League 1, καθώς απόψε ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής με δύο σημαντικές αναμετρήσεις.

Στις 18:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, ωστόσο γνωρίζουν ότι η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν θα είναι απέναντι σε έναν Λεβαδειακό που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα και βρίσκεται στην 5η θέση με 7 βαθμούς.

Λίγο αργότερα, στις 20:30, ο Άρης φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν επανέλθει στις καλές εμφανίσεις με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, έχουν συγκεντρώσει 9 βαθμούς και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους για να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία με μόλις έναν βαθμό και θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει να… ανασάνει, αφού πλέον θεωρείται από πολλούς ένα από τα φαβορί για να υποβιβαστεί.

Super League 1: Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία!

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Τα αλλάζει όλα ο Μπενίτεθ στην κυκλοφορία της μπάλα

Παναθηναϊκός: Τα αλλάζει όλα ο Μπενίτεθ στην κυκλοφορία της μπάλα

Ο Ισπανός τεχνικός ζητά πιο άμεσο παιχνίδι, ταχύτερη μετάβαση από άμυνα σε επίθεση και καλύτερες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γκαγκάτσης: Η πρόκληση είναι μεγάλη

Γκαγκάτσης: Η πρόκληση είναι μεγάλη

Παρά τις δυσκολίες, ο κ. Γκαγκάτσης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ και στο τεχνικό επιτελείο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Γολγοθάς της Εθνικής

Ο Γολγοθάς της Εθνικής

Στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA η Γερμανία βρίσκεται στη 10η θέση, η Ολλανδία στην 7η, η Σερβία στην 39η, ενώ η Ελλάδα καταλαμβάνει την 46η θέση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Kαι ο Χιμένεθ έχει τελειώσει και ο επόμενος έχει βρεθεί!

Άρης: Kαι ο Χιμένεθ έχει τελειώσει και ο επόμενος έχει βρεθεί!

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα τελειώσει το καλοκαίρι και ο Άρης έχει ήδη βρει τον διάδοχο του Ισπανού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ενεργοποιείται εκτάκτως ο Μέντες από τον Μαρινάκη

Ενεργοποιείται εκτάκτως ο Μέντες από τον Μαρινάκη

Η κατάσταση στη Φόρεστ ενεργοποίησε άμεσα τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος το πήρε πάνω του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ»

Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ»

«Μας περιμένουν απαιτητικά παιχνίδια, αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Εθνική με Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία

Η Εθνική με Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία

Οι αγωνιστικές είναι προγραμματισμένες από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Νοεμβρίου 2026 με την τελική φάση να διεξάγεται τον Ιούνιο του 2027.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Ψάχνει τον επόμενο Μεντιλίμπαρ ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά δεν τον βρίσκει

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ψάχνει τον επόμενο Μεντιλίμπαρ ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά δεν τον βρίσκει

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το έχει πάρει πάνω του και θέλει να τα αλλάξει όλα στη Φόρεστ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Αποθεραπεία βασικών και δουλειά στο τακτικό

ΠΑΟΚ: Αποθεραπεία βασικών και δουλειά στο τακτικό

Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Πέλκας, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας και Ιβανούσετς, με το ιατρικό τιμ να παρακολουθεί καθημερινά την κατάστασή τους.

Ποδόσφαιρο