STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αποκάλυψη Sportime: Με Έλληνες διαιτητές τα πλέι οφ!

Οδεύουμε προς την επιστροφή στην κανονικότητα και στο ποδόσφαιρο. Η Super League προτείνει την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 6 Ιουνίου και περιμένει τα πρωτόκολλα από την υγειονομική επιτροπή. Όπως είπε και πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν «Το ποδόσφαιρο δεν άλλαξε σε περιόδους πολέμου, δεν θα αλλάξει τώρα για έναν ιό. Δεν θα κρατήσει όλο αυτό...
Αποκάλυψη Sportime: Με Έλληνες διαιτητές τα πλέι οφ!

Οδεύουμε προς την επιστροφή στην κανονικότητα και στο ποδόσφαιρο. Η Super League προτείνει την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 6 Ιουνίου και περιμένει τα πρωτόκολλα από την υγειονομική επιτροπή.

Όπως είπε και πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν «Το ποδόσφαιρο δεν άλλαξε σε περιόδους πολέμου, δεν θα αλλάξει τώρα για έναν ιό. Δεν θα κρατήσει όλο αυτό για πάντα. Είναι μια νέα εμπειρία, όμως θα απαλλαγούμε από αυτό τον ιό και όλα θα είναι ξανά φυσιολογικά».

Περιμένοντας λοιπόν ξανά το φυσιολογικό, οι σύλλογοι της Super League 1 ξεκίνησαν προπονήσεις και περιμένουν το πράσινο φως των αρμοδίων για να παιχθεί και πάλι ποδόσφαιρο.
Τρεις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο για όσους ξεχνούν ή δεν θέλουν να τις θυμούνται. Οι δύο αντίπαλες και η διαιτητική.

Ποιες είναι οι σκέψεις της ΚΕΔ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος; Πως θα γίνονται οι ορισμοί; Θα υπάρχει VAR;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Super League 2 κινδυνεύει να «χάσει» το δεύτερο εισιτήριο ανόδου!

Οι ειδήσεις βγήκαν από την πρόσφατη εξ αποστάσεως εκπαίδευση των διαιτητών της πρώτης κατηγορίας, παρουσία και του Χουάν Μάριν. Ο Ισπανός, Νο2 στην ΚΕΔ και διόλου απίθανο και Νο1 στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, μετά την αποχώρηση του… τουρίστα εδώ και μήνες Μέλο Περέιρα.

Το ερέθισμα δόθηκε από τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Τον κορυφαίο και ελίτ κατηγορίας Βορειοελλαδίτη ρέφερι. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η τρίωρη τηλεδιάσκεψη με ανάλυση φάσεων από το Ελληνικό πρωτάθλημα, το έκανε το… παραπονάκι του.

«Έλα ρε παιδιά. Τι σημασία έχει. Έτσι κι αλλιώς θα φέρουν ξένους διαιτητές να σφυρίξουν τα παιχνίδια των πλέι οφ».

Τοποθέτηση που προκάλεσε την αντίδραση του Σταύρου Τριτσώνη. Υπεύθυνου της Ακαδημίας διαιτησίας.

«Τάσο, γιατί δεν το λες στα Αγγλικά να του ακούσει και ο Χουάν (σ.σ. Μάριν). Δεν είναι σωστό».

Ο Σιδηρόπουλος απάντησε, λέγοντας οτι «δεν υπάρχει λόγος», αλλά ο Τριτσώνης δεν το σταμάτησε εκεί, μεταφράζοντας στον Ισπανό τα όσα είπε ο Σιδηρόπουλος.

«Χουάν, ο κ. Σιδηρόπουλος, είπε οτι τα παιχνίδια των πλέι οφ θα φέρετε ξένους για να τα σφυρίξουν».

Ο αντίλογος του Μάριν έβγαλε την είδηση. «Όχι Τάσο. Κάνεις λάθος. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Υπάρχουν προβλήματα λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Τα πλέι οφ θα τα διευθύνετε εσείς. Οι Ελληνες διαιτητές»!

Οπότε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του καθ’ ύλη αρμόδιου, που προφανώς έχει μιλήσει με τον Περέιρα αλλά και την ΕΠΟ, δεν προβλέπονται ξένοι διαιτητές για τα ματς των πλέι οφ.

Για κάποιους θα είναι καλό, για άλλους όχι. Ορισμένοι δίνουν εξετάσεις. Είναι οριακά στη βάση και αν δεν τα πάνε καλά θα κοπούν.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 4/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 4/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός με φόντο βαθμούς και ρυθμό, σε ματς που κρίνεται σε λεπτομέρειες, ένταση, μονομαχίες και τελικές αποφάσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Η Super League προχώρησε σε αλλαγές και ορισμούς αγώνων στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, γνωστοποιώντας πότε θα διεξαχθούν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και ΠΑΟΚ – Κηφισιά, αλλά και τροποποίηση στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Πρόταση για Πελίστρι!

Παναθηναϊκός: Πρόταση για Πελίστρι!

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε μεγάλη πρόταση για τον Πελίστρι!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Η επιβεβαίωση για την ανανέωση του Ζέλσον Mάρτινς

Ολυμπιακός: Η επιβεβαίωση για την ανανέωση του Ζέλσον Mάρτινς

Ο Ζέλσον Μάρτινς, παρά τα όσα έβγαζαν προς τα έξω οι εκπρόσωποι του, ήθελε να ανανεώσει στον Ολυμπιακό. Όπως και έγινε, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportime.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Φρουκ, πιέζει η πλευρά του Κροάτη

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Φρουκ, πιέζει η πλευρά του Κροάτη

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει με τον Τόνι Φρουκ! Πιέζει ο Κροάτης να ρίξει τις απαιτήσεις της η Ριέκα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ Νοvibet: Η μεταγραφή του προέδρου και οι ενστάσεις του Παντελίδη

ΑΕΛ Νοvibet: Η μεταγραφή του προέδρου και οι ενστάσεις του Παντελίδη

Επιλογή, κυρίως της διοίκησης της ΑΕΛ, ο Βέλγος επιθετικός Ζουλιέν Νγκόι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Κοτσόλης αποφασίζει!

Παναθηναϊκός: Ο Κοτσόλης αποφασίζει!

Ο Κοτσόλης φαίνεται πως έχει το γενικό… πρόσταγμα για τις μεταγραφές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Το πήρε πάνω του ο Ριμπάλτα (και) για Σαχαμπό!

ΑΕΚ: Το πήρε πάνω του ο Ριμπάλτα (και) για Σαχαμπό!

Την άλλη… επιλογή είχε προκρίνει ο Νίκολιτς, αλλά ο Ριμπάλτα το πήρε πάνω του για τον μέσο της Σταντάρ Λιέγης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-1 τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι με έντονο συναισθηματικό φορτίο και τέσσερα γκολ πριν το 26ο λεπτό.

Ποδόσφαιρο