STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόλλων Σμύρνης: Έξαλλοι με Παμλίδη – Μπινελίκια και λύση συμβολαίου

Ο Απόλλων Σμύρνης λύνει το συμβόλαιο του Γιώργου Παμλίδη. Το χαμένο πέναλτι και η μεγάλη ένταση μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο.
Απόλλων Σμύρνης: Έξαλλοι με Παμλίδη – Μπινελίκια και λύση συμβολαίου

Σχεδόν καταδικασμένος φαντάζει πλέον ο Απόλλων Σμύρνης. Η κατάσταση για εκείνον δεν γυρνάει και ο Γιώργος Παμλίδης έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης σε αυτό τον διαφαινόμενο υποβιβασμό.

Ο Κατερινιώτης επιθετικός έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ουσιαστικά εκείνος έβαλε ταφόπλακα στα όποια όνειρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για ανατροπή στα πλέι άουτ. Εκείνος έχασε το πέναλτι στο 88′ με το οποίο θα μπορούσε ο Απόλλων Σμύρνης να προηγηθεί στο Περιστέρι και να συνεχίσει έτσι να ελπίζει.

Πέναλτι όλοι μπορούν να χάσουν έστω και εάν η εκτέλεσή του ήταν κάκιστη. Ο Παμλίδης πήρε την ευθύνη μόνος του και το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Άψυχο και άνευρο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πέναλτι που έκανε. Μόνο που πριν από αυτό, είχε υποπέσει σε παράπτωμα.

Ο λόγος είναι ότι από τον πάγκο δόθηκε η εντολή να εκτελέσει ο Μπρούνο Άλβες. Το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα ήθελε να αναλάβει αυτή την κρίσιμη εκτέλεση ο πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας. Ωστόσο, ο Παμλίδης πήρε την μπάλα, αγνόησε πλήρως κάθε εντολή και κρέμασε την ομάδα του.

Το όλο θέμα δεν έμεινε εκεί. Μετά το σφύριγμα της λήξης υπήρχε σόου στη φυσούνα. Εκεί ο Μπάμπης Τεννές ήταν έξαλλος με τον ποδοσφαιριστή του. Όσοι περνούσαν από δίπλα, δεν ήταν δυνατόν να μην ακούσουν τις φωνές του και τα διάφορα μπινελίκια που ειπώθηκαν. Σε όλους τους τόνους και με διάφορα γαλλικά κατέστη σαφές στον ποδοσφαιριστή το πόσο απογοήτευσε τους πάντες στη Ριζούπολη.

Ο Απόλλων Σμύρνης τελειώνει τον Παμλίδη

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα για τον 29χρονο είναι ξεκάθαρα. Οι «κυανόλευκοι» θα του λύσουν το συμβόλαιο. Ο εκπρόσωπός του αναμένεται να κληθεί ώστε να διευθετηθούν οι όποιες εκκρεμότητες και να αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής.

Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι ο Απόλλων Σμύρνης έπαιξε τα ρέστα του προκειμένου να πείσει τον παίκτη να υπογράψει. Ο Παμλίδης με ένα συμβόλαιο κοντά στο 50άρι στον ΠΑΣ Γιάννινα και με μόνο μία πραγματικά καλή σεζόν στη Super League 1, εκτόξευσε το κασέ του. Τα διάφορα σενάρια περί Τουρκίας ουδέποτε πήραν σάρκα και οστά, τα όσα ακούστηκαν από Ελλάδα δεν ήταν έτσι ακριβώς, αλλά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» τον πίστεψε δίνοντάς του διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές ύψους 260.000 ευρώ.

Εκ του αποτελέσματος η επιλογή αποδείχτηκε λανθασμένη για όλους. Το κλαμπ δεν πήρε όσα θα περίμενε και ο ποδοσφαιριστής καλείται πρόωρα να αποχωρήσει έχοντας επιλέξει μετά την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, μία ομάδα που εκτός απροόπτου θα υποβιβαστεί.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Θα τον έστελνε πίσω με «κορδέλα»!

ΠΑΟΚ: Θα τον έστελνε πίσω με «κορδέλα»!

Ο ΠΑΟΚ εύκολα θα διέκοπτε τον δανεισμό του Ιβανούσετς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Κίνδυνος να… ξεμείνει!

Παναθηναϊκός: Κίνδυνος να… ξεμείνει!

Ο Σφιντέρσκι είχε προτάσεις από MLS και Πολωνία αλλά δεν «ψήθηκε».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-1: ΠΑΟΚ για τελικό, για του… χρόνου και στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-1: ΠΑΟΚ για τελικό, για του… χρόνου και στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός!

Αγκαλιάζει τον τελικό Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ, αποχαιρετάει σιγά - σιγά και την δεύτερη εγχώρια διοργάνωση ο Παναθηναϊκός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Έχει προηγούμενα με Μπενκοτσέα!

ΠΑΟΚ: Έχει προηγούμενα με Μπενκοτσέα!

Ο ΠΑΟΚ τα έχει με τον διαιτητή Ντε Μπούργκος Μπενκοτέα από τον τελικό Κυπέλλου του 2022!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαθμολογία Super League: Πρώτος ξανά ο Ολυμπιακός, στο -1 η ΑΕΚ

Βαθμολογία Super League: Πρώτος ξανά ο Ολυμπιακός, στο -1 η ΑΕΚ

Η βαθμολογία της Super League άλλαξε και πάλι μετά το εξ αναβολής παιχνίδι στην Τρίπολη, με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει μόνος πρώτος, ένα βαθμό πάνω από την ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Για σεβασμό στο άθλημα μίλησε ο Κόντης, αλλά αυτό με τον Νους είναι διακωμώδηση!

Για σεβασμό στο άθλημα μίλησε ο Κόντης, αλλά αυτό με τον Νους είναι διακωμώδηση!

Ο Κόντης άφησε αιχμές για τη διαιτησία του Τσακαλίδη. Λίγο νωρίτερα ο Νους επεδίωξε για μια ακόμα φορά να αποβληθεί!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Με Γεντβάι και Αντίνο η 11άδα των πρασίνων – 10 στους 11 άλλαξε ο Λουτσέσκου

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Με Γεντβάι και Αντίνο η 11άδα των πρασίνων – 10 στους 11 άλλαξε ο Λουτσέσκου

Έγιναν γνωστές οι 11άδες με τις οποίες θα παραταχθούν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ – Λεβαδειακός 1-1: Τελευταία στάση Λιβαδειά, πριν τον τερματικό του Πανθεσσαλικού!

ΟΦΗ – Λεβαδειακός 1-1: Τελευταία στάση Λιβαδειά, πριν τον τερματικό του Πανθεσσαλικού!

Ανοιχτούς λογαριασμούς για ΟΦΗ και Λεβαδειακό και το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα κριθεί την επόμενη Τετάρτη στη Βοιωτία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Η απορία του Μακέλι για Ηλιόπουλο!

Διαιτησία: Η απορία του Μακέλι για Ηλιόπουλο!

Ο Μακέλι ρωτούσε «who is he», όταν είδε μπροστά τον Ηλιόπουλο σε έξαλλη κατάσταση.

Ποδόσφαιρο