STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης: Deal done με Koυέστα – «Κάηκε» ο Λοντίγκιν!

Υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο ο Ισπανός τερματοφύλακας. Οι αποδοχές του! Δεν προχωράει του Λοντίγκιν, οριστικά!
Άρης: Deal done με Koυέστα – «Κάηκε» ο Λοντίγκιν!

Άρης: Ολοκληρώθηκε η πρώτη ανανέωση. Ο Χουλιάν Κουέστα θα φοράει τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων» για δύο ακόμα χρόνια.

Αίσιο τέλος είχαν οι συζητήσεις του Χουλιάν Κουέστα με την ΠΑΕ Άρης. Δύσκολα θα χαλούσε κάτι, από τη στιγμή που ο Ισπανός τερματοφύλακας πήρε το αεροπλάνο και επέστρεψε στη Θεσσαλονική, ακυρώνοντας τον ΑΠΟΕΛ που του είχε κάνει επίσημη πρόταση.

Όπως αποκάλυψε το Sportime, o Κουέστα πήγε το πρωί της Πέμπτης (26/5) στα γραφεία της ΠΑΕ και μετά από αρκετές ώρες συζητήσεων (τηλεφωνικώς) με τον Θόδωρο Καρυπίδη, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κουέστα που είναι από το 2018 στον Άρη, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο χρόνων, με τις απολαβές του μαζί με τα μπόνους να φτάνουν τις 500 χιλιάδες ευρώ!

Eντός της ημέρας και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ!

Δεν προχωράει του Λοντίγκιν!

Η ανανέωση του Κουέστα βάζει τέλος στις διαπραγματεύσεις που είχαν ξεκινήσει με τον Γιούρι Λοντίγκιν. Στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα είχε κατατεθεί επίσημη πρόταση για τριετές συμβόλαιο με απολαβές στα 250 χιλιάρικα ετησίως, αλλά ζήτησε χρόνο για να το σκεφτεί.

Χρόνο που δεν είχε όπως φαίνεται ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος προχώρησε τον Κουέστα, υλοποιώντας την εισήγηση του Χερμάν Μπούργος που ήθελε την παραμονή του Ισπανού. Οι Θεσσαλονικείς, εφόσον λυθεί το συμβόλαιο του Ντένις, θα κινηθούν για έναν ακόμα τερματοφύλακα, ο οποίος έχει βρεθεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

#Tags

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Η επιβεβαίωση για την ανανέωση του Ζέλσον Mάρτινς

Ολυμπιακός: Η επιβεβαίωση για την ανανέωση του Ζέλσον Mάρτινς

Ο Ζέλσον Μάρτινς, παρά τα όσα έβγαζαν προς τα έξω οι εκπρόσωποι του, ήθελε να ανανεώσει στον Ολυμπιακό. Όπως και έγινε, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportime.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Φρουκ, πιέζει η πλευρά του Κροάτη

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Φρουκ, πιέζει η πλευρά του Κροάτη

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει με τον Τόνι Φρουκ! Πιέζει ο Κροάτης να ρίξει τις απαιτήσεις της η Ριέκα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ Νοvibet: Η μεταγραφή του προέδρου και οι ενστάσεις του Παντελίδη

ΑΕΛ Νοvibet: Η μεταγραφή του προέδρου και οι ενστάσεις του Παντελίδη

Επιλογή, κυρίως της διοίκησης της ΑΕΛ, ο Βέλγος επιθετικός Ζουλιέν Νγκόι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Κοτσόλης αποφασίζει!

Παναθηναϊκός: Ο Κοτσόλης αποφασίζει!

Ο Κοτσόλης φαίνεται πως έχει το γενικό… πρόσταγμα για τις μεταγραφές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Το πήρε πάνω του ο Ριμπάλτα (και) για Σαχαμπό!

ΑΕΚ: Το πήρε πάνω του ο Ριμπάλτα (και) για Σαχαμπό!

Την άλλη… επιλογή είχε προκρίνει ο Νίκολιτς, αλλά ο Ριμπάλτα το πήρε πάνω του για τον μέσο της Σταντάρ Λιέγης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-1 τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι με έντονο συναισθηματικό φορτίο και τέσσερα γκολ πριν το 26ο λεπτό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Κηφισιά 3-0: Τη… σκόνη κάτω από το χαλάκι, Σφιντέρσκι και Ταμπόρδα!

Παναθηναϊκός – Κηφισιά 3-0: Τη… σκόνη κάτω από το χαλάκι, Σφιντέρσκι και Ταμπόρδα!

Πλασματικό το 3-0 απέναντι στη Κηφισιά που όσο έπαιζε με 11 έβαλε δύσκολα στον προβληματικό Παναθηναϊκό!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 3-1: Η «συμμορία» των μάγων! Έκρυβαν τη μπάλα οι Βοιωτοί!

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 3-1: Η «συμμορία» των μάγων! Έκρυβαν τη μπάλα οι Βοιωτοί!

Στα... τρία (3-1) σταμάτησε ο Λεβαδειακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Γκολ και δύο ασίστ ο Παλάσιος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Το έκανε ο Μπενίτεθ! Βασικός ο Αντίνο!

Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Το έκανε ο Μπενίτεθ! Βασικός ο Αντίνο!

Φουλ ροτέισον από τον Μπενίτεθ. Βασικός ο Αντίνο! Στην 11άδα και ο Σάντσες!

Ποδόσφαιρο