STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 1-0: Όσο ζει ελπίζει!

Ο Λεβαδειακός νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό και εξακολουθεί να ελπίζει στην παραμονή
Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 1-0: Όσο ζει ελπίζει!

Ο Λεβαδειακός όσο ζει και παίρνει νίκες ελπίζει ότι μπορεί να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να μείνει στην κατηγορία, μετά και το 1-0 επί του Παναιτωλικού.

Η νίκη των Βοιωτών είναι ακόμη ένα σημάδι, ότι οι γηπεδούχοι έχουν… παλμό και θα πουλήσουν πολύ ακριβά το… τομάρι στη μάχη μέχρις εσχάτων για την παραμονή στην κατηγορία.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός έδωσε συνέχεια στις άσχημες εμφανίσεις, αφού μετά το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΛ έκανε ένα κακό 90λεπτο στη Λιβαδειά και δικαίως ηττήθηκε.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε… νωθρά και για τις δύο ομάδες. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε και πήρε την πρωτοβουλία, αλλά ο Λεβαδειακός έκλεισε πολύ καλά τους χώρους και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Σε γενικές γραμμές οι δύο ομάδες δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναιτωλικός υστερούσε δημιουργικά και οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω περιμένοντας να βγουν σε μία καλή αντεπίθεση. Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο, όταν έπειτα από ένα γύρισμα του Σαβαντογκό από δεξιά, ο Μιχάι παραλίγο να βάλει αυτογκόλ, ενώ δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, ο Μοράρ έγινε αλλαγή.

Σκόραρε και δεν απειλήθηκε

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, αφού στο 53’ ο Άργκους έκανε ένα… χαζό μαρκάρισμα ανατρέποντας τον Μαρκόβσκι και ο Σιδηρόπουλος έδωσε σωστά το πέναλτι. Ο Τσαμπούρης εκτέλεσε σωστά στο 54’ κι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του κάνοντας το 1-0.

Ο Πανατωλικός προσπάθησε να βρει αντίδραση και η αλήθεια είναι ότι είχε αρκετό χρόνο στη διάθεσή του. Ωστόσο, οι παίκτες του Δέλλα δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, όσον αφορά το οργανωτικό και το επιθετικό σκέλος και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά, εκτός από τη φάση του Μάζουρεκ στο 91’, την πρώτη του Παναιτωλικού στο δεύτερο ημίχρονο.

MVP: Ο Μάρκο Μαρκόβσκι έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Έδωσε πολλές μάχες με τα δύο στόπερ του Παναιτωλικού, από τις οποίες βγήκες νικητής σε αρκετές, ενώ κέρδισε και το πέναλτι από ανατροπή του Άργκους.

UP: Ο Σάββας Τσαμπούρης έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι συνολικά. Δεν είναι μόνο ότι ευστόχησε στο πέναλτι που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, αλλά βοήθησε συνολικά κυρίως στο ανασταλτικό παιχνίδι.

DOWN: Ο Γκούγκα επιλέχθηκε να αντικαταστήσει τον Μάζουρεκ στη θέση του επιτελικού μέσου του Παναιτωλικού, αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Έκανε αρκετά λάθη και δεν βοήθησε στην ανάπτυξη και στην οργάνωση του παιχνιδιού των φιλοξενουμένων.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δεν έκανε λάθη ο Τάσος Παπαπέτρου από το σύνδεσμο Αθηνών. Η υπόδειξη του πέναλτι ήταν σωστή και σε γενικές γραμμές ήταν σωστός τόσο στα φάουλ όσο και στις κίτρινες κάρτες που έδωσε.

ΓΚΟΛ: 54’ πέν. Τσαμπούρης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: – 16’ Τσοκάνης, 47’ Άργκους

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ρεκβιασβίλι, Αντιλέχου, Ντιόγκο, Ζησόπουλος, Στανόγεβιτς (92’ Μητρόπουλος), Κονέ, Μαρκόβσκι (89’ Ιωαννίδης), Σαβαντογκό (79’ Μέλεγκ), Νανζίς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Λιάβας (46’ Αμαράλ), Τσοκάνης, Μιχάι, Άργκους, Λουσέρο, Γκούγκα, Τσιγγάρας (71’ Μάζουρεκ), Γουίλιαν, Μοράρ (45’ Μανά), Μπαΐροβιτς.

Τάσος Τσόλκας

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Η Super League προχώρησε σε αλλαγές και ορισμούς αγώνων στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, γνωστοποιώντας πότε θα διεξαχθούν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και ΠΑΟΚ – Κηφισιά, αλλά και τροποποίηση στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Πρόταση για Πελίστρι!

Παναθηναϊκός: Πρόταση για Πελίστρι!

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε μεγάλη πρόταση για τον Πελίστρι!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Η επιβεβαίωση για την ανανέωση του Ζέλσον Mάρτινς

Ολυμπιακός: Η επιβεβαίωση για την ανανέωση του Ζέλσον Mάρτινς

Ο Ζέλσον Μάρτινς, παρά τα όσα έβγαζαν προς τα έξω οι εκπρόσωποι του, ήθελε να ανανεώσει στον Ολυμπιακό. Όπως και έγινε, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportime.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Φρουκ, πιέζει η πλευρά του Κροάτη

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Φρουκ, πιέζει η πλευρά του Κροάτη

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει με τον Τόνι Φρουκ! Πιέζει ο Κροάτης να ρίξει τις απαιτήσεις της η Ριέκα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ Νοvibet: Η μεταγραφή του προέδρου και οι ενστάσεις του Παντελίδη

ΑΕΛ Νοvibet: Η μεταγραφή του προέδρου και οι ενστάσεις του Παντελίδη

Επιλογή, κυρίως της διοίκησης της ΑΕΛ, ο Βέλγος επιθετικός Ζουλιέν Νγκόι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Κοτσόλης αποφασίζει!

Παναθηναϊκός: Ο Κοτσόλης αποφασίζει!

Ο Κοτσόλης φαίνεται πως έχει το γενικό… πρόσταγμα για τις μεταγραφές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Το πήρε πάνω του ο Ριμπάλτα (και) για Σαχαμπό!

ΑΕΚ: Το πήρε πάνω του ο Ριμπάλτα (και) για Σαχαμπό!

Την άλλη… επιλογή είχε προκρίνει ο Νίκολιτς, αλλά ο Ριμπάλτα το πήρε πάνω του για τον μέσο της Σταντάρ Λιέγης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-1 τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι με έντονο συναισθηματικό φορτίο και τέσσερα γκολ πριν το 26ο λεπτό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Κηφισιά 3-0: Τη… σκόνη κάτω από το χαλάκι, Σφιντέρσκι και Ταμπόρδα!

Παναθηναϊκός – Κηφισιά 3-0: Τη… σκόνη κάτω από το χαλάκι, Σφιντέρσκι και Ταμπόρδα!

Πλασματικό το 3-0 απέναντι στη Κηφισιά που όσο έπαιζε με 11 έβαλε δύσκολα στον προβληματικό Παναθηναϊκό!

Ποδόσφαιρο