Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Οδεύει προς αναβολή η πρεμιέρα λόγω Σαμσουνσπόρ
Ο Παναθηναϊκός αιτήθηκε την αναβολή της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα της Super League, για να αφοσιωθεί πλήρως στα ματς με τη Σαμσουνσπόρ.
Προς αναβολή οδεύει η πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Αυτή ήταν προγραμματισμένη για τις 24 Αυγούστου.
Το «τριφύλλι» έκανε επίσημο αίτημα για μετάθεση του αγώνα, κάνοντας χρήση του φετινού κανονισμού που επιτρέπει σε ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρώπη να ζητήσουν μία αναβολή πρωταθλήματος.
Η απόφαση αυτή έρχεται ώστε οι «πράσινοι» να έχουν το μέγιστο δυνατό χρόνο για προετοιμασία ενόψει των κρίσιμων αγώνων με τη Σαμσουνσπόρ στις 21 και 28 Αυγούστου, που θα κρίνουν την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League.
Από φέτος οι ομάδες έχουν δικαίωμα να το πράξουν. Σωστή η συγκεκριμένη απόφαση. Οι ελληνικές ομάδες πάιζουν το ευρωπαϊκό τους μέλλον, όχι απλά μια ευρωπαϊκή αγωνιστική. Πρέπει να πάνε απερίσπαστες.
Αναμένεται η επίσημη απόφαση της Super League για την αναβολή. Θετική θα είναι…