STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στην ΑΕΚ το ντέρμπι, -3 φέτος και -2 του χρόνου ο ΠΑΟΚ

Αυτή είναι η ποινή για τους «ασπρόμαυρους» για το ντέρμπι με την Ένωση, καμπάνα και για Ιβάν Σαββίδη
Στην ΑΕΚ το ντέρμπι, -3 φέτος και -2 του χρόνου ο ΠΑΟΚ

Η απόφαση για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, το οποίο διεκόπη με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας το βράδυ της 11ης Μαρτίου, έγινε γνωστή την Πέμπτη (29/3).

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της λίγκας αποφάσισε την κατακύρωση του ντέρμπι στην Ένωση, ενώ τιμωρεί τους Θεσσαλονικείς με -3 για φέτος, -2 του χρόνου και τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Ακόμη, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού τριών ετών για τον Ιβάν Σαββίδη λόγω της εισβολής του οπλοφορώντας και ποινή απαγόρευσης εισόδου 90 ημερών στον Λούμπος Μίχελ. Να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ θα ασκήσει έφεση.

Αναλυτικά η απόφαση: «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., Ιωάννης (Ιβάν) Σαββίδης του Ιγνατίου (Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ) και Μichel Lubos του Michal (Τεχνικός Διευθυντής):

ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΣΗ : Α) της στρεφόμενης κατά του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη του Ιγνατίου και της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. από 14-03-2018 και με αριθμό πρωτοκόλλου 9174/14-03-2018 Πειθαρχικής Διώξεως του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Β) της υπ’ αριθμ. πρωτ. 103/14-03-2018 κλήσεως προς απολογία του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου Super League Ελλάδα κατά της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και του Lubos Michel του Michal και Γ) της από 13-03-2018 και με αριθμό πρωτοκόλλου 94/13-03-2018 ενστάσεως της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. κατά της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την από 13-03-2018 και με αριθμό πρωτοκόλλου 94/13-03-2018 ένσταση της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ο οποίος είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί κατά την ημερομηνία της 11ης-03-2018, στη Θεσσαλονίκη, στο Γήπεδο Τούμπας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα», της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, διεκόπη πριν την κανονική λήξη του από υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

ΘΕΩΡΕΙ ότι η εγκαλούμενη Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ηττήθηκε με τέρματα 0-3 από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. (άρθρο 21 παρ. 3 περ. ΙΙ στοιχ. α΄ του Κ.Α.Π./Ε.Π.Ο.).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από τον πίνακα της βαθμολογίας του τρέχοντος πρωταθλήματος, καθώς επίσης και δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα (άρθρο 21 παρ. 3 περ. ΙΙ στοιχ. γ΄ του Κ.Α.Π./Ε.Π.Ο.).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, για την πειθαρχική παράβαση της απειλής (άρθρα 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 19 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.), σωρευτικώς τη χρηματική ποινή των εκατό χιλιάδων (100.000,00) ευρώ, καθώς και την πειθαρχική κύρωση της απαγορεύσεως της εισόδου του στο γήπεδο για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Μichel Lubos του Michal συνολική ποινή απαγορεύσεως της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο, διαρκείας ενενήντα (90) ημερολογιακών ημερών, καθώς και συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ (άρθρο 4 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. την ποινή της διεξαγωγής τριών (3) αγώνων χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή, ύψους εξήντα τριών χιλιάδων (63.000,00) ευρώ (άρθρο 4 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).

(Επισυνάπτονται οι αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League Ελλάδα, όπου παρατίθεται αναλυτικά το σκεπτικό τους)».

#Tags

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: «Ο Άρης προσπαθεί να διατηρήσει τον Σιφουέντες με δανεισμό η αγορά»

«Ο Άρης προσπαθεί να διατηρήσει τον Σιφουέντες με δανεισμό η αγορά»

Ξένο δημοσίευμα σημειώνει οτι ο Άρης επιμένει στη διατήρηση του Χοσέ Σιφουέντες στο ρόστερ του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Ξανά στη λίστα του!

ΠΑΟΚ: Ξανά στη λίστα του!

Ξανά στο προσκήνιο η περίπτωση Λιβάγια για τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο μπακ που κερδίζει πόντους!

Παναθηναϊκός: Ο μπακ που κερδίζει πόντους!

Η περίπτωση Τσάπρα που ενδιαφέρει και την ΑΕΚ, έχει κερδίσει πόντους στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Κωνσταντέλιας θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά με νέο συμβόλαιο!

Ο Κωνσταντέλιας θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά με νέο συμβόλαιο!

Θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ ο «Ντέλιας» αλλά με καλύτερο συμβόλαιο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Τζαβέλλας βγαίνει μπροστά για να τον ξεφορτωθεί ο Παναθηναϊκός!

Ο Τζαβέλλας βγαίνει μπροστά για να τον ξεφορτωθεί ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να δώσει ούτε σεντ από το 1,3 εκ. ευρώ που έχει στο συμβόλαιο του ο Βιλένα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: Δεν ανανεώνει ο Σουλούκος! Στην Πολωνία για βασικό τερματοφύλακα

ΑΕΛ: Δεν ανανεώνει ο Σουλούκος! Στην Πολωνία για βασικό τερματοφύλακα

Η ΑΕΛ δεν τα βρήκε με τον Σουλούκο για νέο συμβόλαιο και αν δεν αλλάξει κάτι, ψάχνει δύο τερματοφύλακες.

Ποδόσφαιρο
Έλληνες του εξωτερικού: Λυκογιάννης: Σε αυτή την ομάδα δεν θα έλεγε «όχι»!

Λυκογιάννης: Σε αυτή την ομάδα δεν θα έλεγε «όχι»!

Αν ο Ολυμπιακός έκανε κίνηση για τον Λυκογιάννη, ο Έλληνας μπακ θα επέστρεφε… χθες.

Έλληνες του εξωτερικού
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Ο άνθρωπος «κλειδί» δίπλα στον Λουτσέσκου!

ΠΑΟΚ: Ο άνθρωπος «κλειδί» δίπλα στον Λουτσέσκου!

Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν οτι με Βιεϊρίνια δίπλα του, ο Λουτσέσκου θα διαχειρίζεται καλύτερα τις κρίσεις που θα προκύπτουν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: Κλείνει παίκτη του Πανσερραϊκού!

ΑΕΛ: Κλείνει παίκτη του Πανσερραϊκού!

Κρούση σε ποδοσφαιριστή που έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό, έχει κάνει η ΑΕΛ.

Ποδόσφαιρο