STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: “Πυρά” Λυσάνδρου-Γκαγκάτση κατά Μπαταγιάννη

Χαμός στο διοικητικό συμβούλιο της Super League
Super League: “Πυρά” Λυσάνδρου-Γκαγκάτση κατά Μπαταγιάννη

Επίθεση στον πρόεδρο της Super League Βαγγέλη Μπαταγιάννη εξαπέλυσαν ο Μηνάς Λυσάνδρου και ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για διαφορετικούς λόγους ο καθένας στράφηκαν κατά το Μπαταγιάννη.

Η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του μπορεί να οδηγήσει- σε σύντομο χρονικό διάστημα- σε αντικατάστασή του.

Ο Μηνάς Λυσσάνδρου είπε χαρακτηριστικά: «Τι πήγες και είπες στους διαιτητές; Αυτά σου είπαμε εμείς να πεις; Πήγες και τα έβαλες μαζί τους; Ποιος σου είπε να το κάνεις αυτό; Ποιος σου είπε ότι θέλουμε να είμαστε απέναντι στους διαιτητές;».

Ο πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού απάντησε ότι θα φέρει τα πρακτικά για να δουν όλοι τι ακριβώς είπε, αλλά ο Μηνάς Λυσάνδρου συνέχισε:

«Τα πρακτικά αποτυπώνουν λέξεις, όχι το ύφος σου. Έχουμε μια χορηγία που ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες. Τα τηλεοπτικά είναι στον αέρα. Τι κάνεις για όλα αυτά; Σκέψου ότι δεν έχεις καν αντιπολίτευση! Ούτε δηλώσεις κάνουμε εναντίον σου ούτε τίποτα! Και εσύ τι κάνεις; Δηλαδή αν είχες και αντιπολίτευση τι θα έκανες; Εξήγησέ μας! Είσαι ο πρόεδρός μας;».

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, συμφώνησε με όσα έλεγε ο Μηνάς Λυσάνδρου, και ανέδειξε ένα άλλο θέμα: «Πληροφορούμαστε ότι έκανες συνάντηση με τους παρατηρητές αγώνων. Είναι αλήθεια αυτό;», ρώτησε ο Μάκης Γκαγκάτσης. Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης απάντησε ότι, «έκαναν οι παρατηρητές μια συνάντηση, μου ζήτησε ο υπεύθυνος ασφαλείας της Λίγκας να πάω και πήγα».

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ συνέχισε: «Και τι τους είπες; Είσαι αντιπρόεδρος ομάδας και πας σε συνάντηση με τους παρατηρητές, χωρίς καν να έχουμε ενημερωθεί; Πώς πας σε μια τέτοια συνάντηση; Τι ήθελες εκεί;».

Super League: Στις 30/31 Ιανουαρίου η 15η αγωνιστική (pic)

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Αυτά ζητάει για Ντόι, αυτά θα πάρει ο Νίκολιτς και τα «θέλω» του Φετφατζίδη!

Αυτά ζητάει για Ντόι, αυτά θα πάρει ο Νίκολιτς και τα «θέλω» του Φετφατζίδη!

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι αποκαλύψεις από τα Παρασκήνια του Sportime.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Η αγορά Κυριακόπουλου, εκείνη του Ουναϊ, το φρένο στις πωλήσεις και το cost control!

Παναθηναϊκός: Η αγορά Κυριακόπουλου, εκείνη του Ουναϊ, το φρένο στις πωλήσεις και το cost control!

Ο Αλαφούζος βρήκε τον τρόπο να λύσει το θέμα με το cost control. Ο Παναθηναϊκός και να αγοράζει μπορεί και να μην πουλήσει. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Έπαθε! Έμαθε; Το πλάνο για τους φορ! Ποιος μένει, πόσοι έρχονται

ΠΑΟΚ: Έπαθε! Έμαθε; Το πλάνο για τους φορ! Ποιος μένει, πόσοι έρχονται

Πως θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ μεταγραφικά στη θέση του επιθετικού που φέτος… ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τις επιλογές του περασμένου καλοκαιριού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Μπάτσι στον Πανσερραϊκό και στον ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν!

Ο Μπάτσι στον Πανσερραϊκό και στον ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν!

Ποιοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ χάρηκαν με την επιστροφή του Κριστιάνο Μπάτσι στην Ελλάδα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης: Ανεβάζει στροφές μεταγραφικά

Αστέρας Τρίπολης: Ανεβάζει στροφές μεταγραφικά

Σταδιακά προχωράει τον σχεδιασμό του ο Αστέρας Τρίπολης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ευθύνες σε Ριμπάλτα για Κυριακόπουλο!

ΑΕΚ: Ευθύνες σε Ριμπάλτα για Κυριακόπουλο!

«Χρέωμα» και στον Ριμπάλτα για την απώλεια του Κυριακόπουλου που πήγε στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: «Μην λες τίποτα. Θα ανέβεις»! Και… δεν ανέβηκε!

Διαιτησία: «Μην λες τίποτα. Θα ανέβεις»! Και… δεν ανέβηκε!

Ποιος διαιτητής είχε πάρει διαβεβαιώσεις οτι θα είναι σίγουρα στον πίνακα της Super League, αλλά έμεινε στη Β’!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Απόλυτος ο Αλαφούζος για Ιωαννίδη – To «πάτωμα» για να μπει σε συζητήσεις!

Απόλυτος ο Αλαφούζος για Ιωαννίδη – To «πάτωμα» για να μπει σε συζητήσεις!

Ο Γιάννης Αλαφούζος ουσιαστικά βάζει τελεία στις φήμες περί πώλησης του Φώτη Ιωαννίδη. Τουλάχιστον για αυτό το καλοκαίρι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: Αλλού για στόπερ και τερματοφύλακα!

ΑΕΛ: Αλλού για στόπερ και τερματοφύλακα!

Τα σενάρια για Γκοτζαμανίδη – Κοσέλεφ και οι κεραίες της ΑΕΛ που είναι αλλού στραμμένες.

Ποδόσφαιρο