STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Τηλεδιάσκεψη για να αποφασίσουν χρονοδιάγραμμα

Μέσω τηλεδιάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες, οι ομάδες της Super League θα προσπαθήσουν να θέσουν ένα χρονοδιάγραμμα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Super League: Τηλεδιάσκεψη για να αποφασίσουν χρονοδιάγραμμα

Super League: Να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα η σεζόν να τελειώσει μέσα στο γήπεδο και όχι στα… χαρτιά επιθυμούν οι ομάδα της μεγάλης κατηγορίας της χώρας. Μιλάμε φυσικά με ορίζοντα Μαΐου και αυτό είναι κάτι το οποίο θα αποφασιστεί μέσω τηλεδιάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Από τη μία υπάρχει το ηθικό κομμάτι του θέματος, από την άλλη υπάρχει και το οικονομικό το οποίο όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό «καίει» τις ομάδες που έχουν χάσει πολλά έσοδα (τηλεοπτικά, εισιτήρια, διαφημίσεις).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιόδρας: «22 νεκροί, 78 νέα κρούσματα»

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το αργότερο μέχρι τις 31 Μαρτίου (πιθανότατα νωρίτερα) θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη στη Super League προκειμένου να γίνει προσπάθεια ώστε η σεζόν να επαναρχίσει εντός του Μαΐου εφόσον αυτό καταστεί δυνατό φυσικά.

Γενικότερα οι ομάδες θα προσπαθήσουν να θέσουν ένα χρονικό πλαίσιο (έστω σε θεωρητικό επίπεδο), όσο αυτό είναι βεβαίως δυνατό, καθώς η έξαρση του κορονοϊού εξακολουθεί να υφίσταται τόσο στην χώρα μας όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Επίσης να τονίσουμε ότι οι ομάδες θα χρειαστούν τουλάχιστον 15 ημέρες προετοιμασίας ώστε να μπορέσουν να βρεθούν και πάλι σε ικανοποιητική κατάσταση για να αγωνιστούν.

Σε κάθε περίπτωση σε λίγες ημέρες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις για το τι ακριβώς θα γίνει με το φετινό πρωτάθλημα.

 

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ : Δικαιολόγησε τον ντόρο ο Σαλσέδο

ΟΦΗ : Δικαιολόγησε τον ντόρο ο Σαλσέδο

Από τους παίκτες του ΟΦΗ που αρέσουν πολύ και στους μεγάλους ο Έντι Σαλσέδο, το δικαιολόγησε κόντρα στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Το όνομα που δεν έχει βγει από την ατζέντα της!

ΑΕΚ: Το όνομα που δεν έχει βγει από την ατζέντα της!

Αν δεν στρώσει η κατάσταση με Γκρούγιτς και Ζοάο Μάριο, στην ΑΕΚ ξέρουν ήδη τον ποδοσφαιριστή που θα προσεγγίσουν το καλοκαίρι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: «Βρες ομάδα»!

Παναθηναϊκός: «Βρες ομάδα»!

Οι πράσινοι ζήτησαν από τον Ταμπόρδα να βρει ομάδα και να αποχωρήσει από το τριφύλλι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 0-2: Το καθάρισαν οι αλλαγές και οι… αποβολές!

Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 0-2: Το καθάρισαν οι αλλαγές και οι… αποβολές!

Οι αλλαγές του Παπαδόπουλου και οι αποβολές των Τιναλίνι (κυρίως) και του Γεωργιάδη έγραψαν την ιστορία στο Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ Νovibet: Τα οικονομικά «θέματα» και οι τάσεις φυγής 11άδατου!

ΑΕΛ Νovibet: Τα οικονομικά «θέματα» και οι τάσεις φυγής 11άδατου!

Οι οικονομικές εκκρεμότητες και η τάσεις φυγής του Σοφιάν Τσάκλα. Που δεν είναι ο μόνος που θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΛ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Τρέχει (όπως λένε στον Αλαφούζο), αλλά και που τρέχει δεν τους προλαβαίνει!

Παναθηναϊκός: Τρέχει (όπως λένε στον Αλαφούζο), αλλά και που τρέχει δεν τους προλαβαίνει!

Τάισον και Κωνσταντέλιας κατέρριψαν το αφήγημα πολλών… αισιόδοξων στον Παναθηναϊκό, ότι πλέον η ομάδα τρέχει!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Σκέψεις να πάει δανεικός ο Γιαννιώτας!

Άρης: Σκέψεις να πάει δανεικός ο Γιαννιώτας!

Ορατό το σενάριο να παραχωρήσει δανεικό ο Άρης και τον Γιαννιώτα.

Ποδόσφαιρο
Media: Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Μπορεί στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά στα τηλεοπτικά ο Γιάννης Αλαφούζος κερδίζει τους αντιπάλους του

Media
Ποδόσφαιρο: Αριστομένης Κουτσιαύτης : Υπάρχει επιθετικό φάουλ πριν το πέναλτι στον Μπιανκόν

Αριστομένης Κουτσιαύτης : Υπάρχει επιθετικό φάουλ πριν το πέναλτι στον Μπιανκόν

Κάτι που δεν παρατήρησαν αρκετοί σημείωσε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στο OPEN για τη φάση του Μπιανκόν

Ποδόσφαιρο