STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος – Λαμία 0-0: «Έκλαψε» το ποδόσφαιρο

Αδιάφορο ματς, φυσιολογικό αποτέλεσμα. Κάπως έτσι μπορεί να συνοψίσει κανείς ό,τι είδε στο Πανθεσσαλικό τη Δευτέρα (29/6). Στο Βόλος – Λαμία ήταν εμφανές πως οι δύο ομάδες έκαναν αγγαρεία. Γνώριζαν πως έχουν σωθεί ουσιαστικά και το 0-0 αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειάς τους. Από τα παιχνίδια που πολύ δύσκολα θα έβλεπε ξανά κανείς. Τυχερός δεδομένα...
Βόλος – Λαμία 0-0: «Έκλαψε» το ποδόσφαιρο

Αδιάφορο ματς, φυσιολογικό αποτέλεσμα. Κάπως έτσι μπορεί να συνοψίσει κανείς ό,τι είδε στο Πανθεσσαλικό τη Δευτέρα (29/6).

Στο Βόλος – Λαμία ήταν εμφανές πως οι δύο ομάδες έκαναν αγγαρεία. Γνώριζαν πως έχουν σωθεί ουσιαστικά και το 0-0 αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειάς τους. Από τα παιχνίδια που πολύ δύσκολα θα έβλεπε ξανά κανείς. Τυχερός δεδομένα όποιος δεν το είδε.

Για ένα ημίχρονο υπήρχε παιχνίδι κυρίως λόγω της διάθεσης κάποιων παικτών του Βόλου. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν τον κινητικό Μάντζη να δημιουργεί προβλήματα. Εκείνος έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες της ομάδας του. Φάσεις είχαν και οι Τσαούσης και Κυζηρίδης, αλλά ο Θεοδωρόπουλος δεν νικήθηκε.

Η Λαμία στο πρώτο ματς του Γιώργου Πετράκη ήταν προβληματική. Οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν καμία διάθεση. Δεν πήραν πρωτοβουλίες, δεν επιχείρησαν να κυκλοφορήσουν καλά την μπάλα και έφτασαν μόλις σε μία τελική. Δεν υπάρχει λόγος να σταθεί κανείς στην απόδοση μεμονωμένα κάποιου παίκτη, αφού οι περισσότεροι έμοιαζαν να βρίσκονται σε άλλο γήπεδο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμη χειρότερο. Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά σταμάτησαν να παίζουν. Μία σχετικά καλή στιγμή είχαν σε όλο το 45λεπτο και ως εκεί. Όσο για τη Λαμία, το αποκορύφωμα του κάκιστου αγώνα της ήταν μία αντεπίθεση που έβγαλε και ολοκληρώθηκε με λάθος πάσα. Ούτε τελική δεν έβγαλαν οι παίκτες της. Το 0-0 έτσι έμεινε έως το τέλος σε ένα από τα χειρότερα ματς που έχουν γίνει φέτος στη Super League 1.

Βόλος – Λαμία: Η κάρτα του αγώνα

MVP: Το να ψάχνεις για πολυτιμότερο παίκτη σε αυτό το ματς είναι σπαζοκεφαλιά. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι έδειχναν να μην προσπαθούν, εκείνος που ελαφρώς ξεχώρισε ήταν ο Μάντζης. Το πάλεψε αρκετά και ας μην βρήκε το γκολ.

UP: Αυτό που μας άρεσε ήταν ότι είδαμε επιτέλους έναν νέο προπονητή στη Super League 1. Τον νεότερο που έχει κάτσει ποτέ σε πάγκο σε αυτή την κατηγορία. Δεδομένα η εικόνα της Λαμίας δεν ήταν καλή, όμως, ο Γιώργος Πετράκης θα έχει την ευκαιρία στη συνέχεια να το αλλάξει αυτό. Τα δείγματα γραφής από τις προηγούμενες δουλειές του είναι ενθαρρυντικά.

DOWN: Όλο το ματς ήταν απογοήτευση και κυρίως η συμπεριφορά αρκετών παικτών που έδειχναν να να κάνουν ήδη διακοπές.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δεν θα μπορούσε να έχει πιο εύκολο ματς ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου). Σε έναν αγώνα που έμοιαζε περισσότερο με φιλικό προετοιμασίας παρά επίσημο παιχνίδι, δεν γινόταν να εκτεθεί.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 28′ Μαξ – 56′ Βιγιάλμπα, 65′ Αντέτζο, 66′ Νιάς, 68′ Μπεχαράνο, 73′ Βάντερσον

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΒΟΛΟΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Καραγκιόζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος (46′ Μπαλογιάννης), Τσαούσης, Μαξ, Τσοκάνης, Κυζιρίδης (53′ Ζοάο), Μουνίθ (80′ Γέντρισεκ), Γκουαροτσένα, Μάντζης (90+2′ Μπάλλας).

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Σάλιακας (84′ Μπουλούλης), Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα (70′ Αραβίδης), Δημούτσος (45+2′ Νιάς), Ρόμανιτς, Σασί (84′ Καραμάνος).

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ : Δικαιολόγησε τον ντόρο ο Σαλσέδο

ΟΦΗ : Δικαιολόγησε τον ντόρο ο Σαλσέδο

Από τους παίκτες του ΟΦΗ που αρέσουν πολύ και στους μεγάλους ο Έντι Σαλσέδο, το δικαιολόγησε κόντρα στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Το όνομα που δεν έχει βγει από την ατζέντα της!

ΑΕΚ: Το όνομα που δεν έχει βγει από την ατζέντα της!

Αν δεν στρώσει η κατάσταση με Γκρούγιτς και Ζοάο Μάριο, στην ΑΕΚ ξέρουν ήδη τον ποδοσφαιριστή που θα προσεγγίσουν το καλοκαίρι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: «Βρες ομάδα»!

Παναθηναϊκός: «Βρες ομάδα»!

Οι πράσινοι ζήτησαν από τον Ταμπόρδα να βρει ομάδα και να αποχωρήσει από το τριφύλλι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 0-2: Το καθάρισαν οι αλλαγές και οι… αποβολές!

Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 0-2: Το καθάρισαν οι αλλαγές και οι… αποβολές!

Οι αλλαγές του Παπαδόπουλου και οι αποβολές των Τιναλίνι (κυρίως) και του Γεωργιάδη έγραψαν την ιστορία στο Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ Νovibet: Τα οικονομικά «θέματα» και οι τάσεις φυγής 11άδατου!

ΑΕΛ Νovibet: Τα οικονομικά «θέματα» και οι τάσεις φυγής 11άδατου!

Οι οικονομικές εκκρεμότητες και η τάσεις φυγής του Σοφιάν Τσάκλα. Που δεν είναι ο μόνος που θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΛ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Τρέχει (όπως λένε στον Αλαφούζο), αλλά και που τρέχει δεν τους προλαβαίνει!

Παναθηναϊκός: Τρέχει (όπως λένε στον Αλαφούζο), αλλά και που τρέχει δεν τους προλαβαίνει!

Τάισον και Κωνσταντέλιας κατέρριψαν το αφήγημα πολλών… αισιόδοξων στον Παναθηναϊκό, ότι πλέον η ομάδα τρέχει!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Σκέψεις να πάει δανεικός ο Γιαννιώτας!

Άρης: Σκέψεις να πάει δανεικός ο Γιαννιώτας!

Ορατό το σενάριο να παραχωρήσει δανεικό ο Άρης και τον Γιαννιώτα.

Ποδόσφαιρο
Media: Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Μπορεί στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά στα τηλεοπτικά ο Γιάννης Αλαφούζος κερδίζει τους αντιπάλους του

Media
Ποδόσφαιρο: Αριστομένης Κουτσιαύτης : Υπάρχει επιθετικό φάουλ πριν το πέναλτι στον Μπιανκόν

Αριστομένης Κουτσιαύτης : Υπάρχει επιθετικό φάουλ πριν το πέναλτι στον Μπιανκόν

Κάτι που δεν παρατήρησαν αρκετοί σημείωσε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στο OPEN για τη φάση του Μπιανκόν

Ποδόσφαιρο