SUPER LEAGUE 2

Έξαλλος ο Καλαϊτζίδης, την «έπεσε» στον διαιτητή, μίνι σύρραξη στη Δράμα (pics)

Χαμός στη Δράμα μετά το σφύριγμα της λήξης, με τον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου να επιτίθεται λεκτικά στον διαιτητή Νίκο Πουλημά
Έξαλλος ο Καλαϊτζίδης, την «έπεσε» στον διαιτητή, μίνι σύρραξη στη Δράμα (pics)

Η παρουσία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στη Δράμα αρκούσε για να πυροδοτήσει εντάσεις και διαξιφισμούς. Αλλά, ο έμπειρος τεχνικός έκανε άνω-κάτω το παιχνίδι με τη Δόξα, καθώς αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης που έφερε την ήττα για τον Απόλλωνα Πόντου, την… έπεσε στον διαιτητή με αποτέλεσμα να προκληθεί χαμός.

Καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ο Καλαϊτζίδης δεν μπορούσε να ηρεμήσει και αρκετές φορές τα έβαλε με τον ρέφερι Νίκο Πουλημά. Προκαλώντας τις αντιδράσεις του κόσμου της Δράμας, λόγω και των όσων είχαν συμβεί την περσινή σεζόν.

Έτσι, όταν ο Κερκυραίος διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» κινήθηκε με άγριες διαθέσεις κατά του Πουλημά, διαμαρτυρόμενος για κάποιες αποφάσεις του. Σαν ταύρος σε υαλοπωλείο!

Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να τον κρατήσουν μακριά και δεν του επέτρεψαν να φτάσει κοντά στον ρέφερι. Ο παρατηρητής του αγώνα ανέλαβε τον ρόλο του «πυροσβέστη», αλλά ο Καλαϊτζίδης ήταν ασταμάτητος.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να προκληθεί γενική σύρραξη εντός του αγωνιστικού χώρου. Με τους ποδοσφαιριστές να πιάνονται στα χέρια, χωρίς ωστόσο να ξεφεύγει η κατάσταση. Η όλη αυτή κατάσταση διήρκησε 10 λεπτά, σε ένα ματς πάντως, που δεν προμήνυε τέτοιου είδους περιστατικά.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Καλαϊτζίδη στην συνέντευξη τύπου:

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουνε κάποιοι κανόνες που ορίζουν και τις αποφάσεις για να μπορεί να πληρεί τις προϋποθέσεις για να τελεστεί με ασφάλεια ένας αγώνας. Εκτίμηση μου είναι ότι σήμερα κάποιοι παίξανε με τη νοημοσύνη μας, σε έναν αγώνα όπου ο Απόλλων στον μεγαλύτερο του χρόνο ήταν κυρίαρχος. Μέσα από τις μεθόδους που μας χαρακτηρίζουν ως ομάδα, κατάφερε να δημιουργήσει με την κατοχή της μπάλας, να ελέγχει και ορίζει τον ρυθμό του αγώνα. Δημιουργήσαμε αυτή την αγωνιστική εικόνα που προείπα.

Με ενοχλεί πολύ να βλέπω τους ανθρώπους που θα έπρεπε να απονείμουν δικαιοσύνη, οι εννέα στις δέκα αποφάσεις τους να μας φέρουν αντίθετους. Νομίζω ότι ο πιο ασφαλής δρόμος για να  αλλάξει το ποδόσφαιρο είναι να απονέμεται δικαιοσύνη στους αγώνες. Εκεί ο καθένας εισπράττει αυτό που δικαιούται αγωνιστικά.

Για άλλον έναν αγώνα το δικό μου νοητικό επίπεδο δεν βρίσκει λογική εξήγηση για τις αποφάσεις που πάρθηκαν για αυτόν τον αγώνα. Για μένα ισχύει το «Φρέαρ εστί βαθύ και άντλημα ουκ έχω», υπό την έννοια όπου δεν μπορώ να αντιληφθώ τη νοημοσύνη και τον τρόπο που επιλέγουν, ποιος είναι ο λογισμός των ανθρώπων που παίρνουν κάποιες αποφάσεις, αλλά εκείνο που με ενοχλεί πιο πολύ είναι να αισθάνομαι ότι παίζουν με την νοημοσύνη μας. Δεν ξέρω γιατί. Δεν γνωρίζω γιατί. Αυτοί νιώθουν ασφάλεια στο χώρο. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Αυτοί που ευαγγελίζονται την αλλαγή στο ποδόσφαιρο μας, προτείνω, η πρώτη τους ματιά να πέσει σε αυτούς που παίρνουν αποφάσεις για την τέλεση του αγώνα. Ευχαριστώ.

Δεν απαντώ σε καμία ερώτηση».

Κώστας Λάππας

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Super League 2: Πανιώνιος – Ελλάς Σύρου 18/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Πανιώνιος – Ελλάς Σύρου 18/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Πανιώνιος - Ελλάς Σύρου στη Super League 2, με ένταση, μονομαχίες και διαχείριση ρυθμού να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Super League 2
Ποδόσφαιρο: H Nίκη Βόλου θέλει κι’ άλλους από Super League!

H Nίκη Βόλου θέλει κι’ άλλους από Super League!

Η Νίκη Βόλου έχει χτυπήσει την πόρτα του Λεβαδειακού για Τσιβελεκίδη, καθώς και του Ατρόμητου για τον «δικό» της, Γιώργο Τζοβάρα.

Ποδόσφαιρο
Super League 2: Ηρακλής – Αναγέννηση Καρδίτσας 17/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ηρακλής – Αναγέννηση Καρδίτσας 17/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ηρακλής - Αναγέννηση Καρδίτσας στη Super League 2, με έδρα, ένταση και μονομαχίες να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη.

Super League 2
Super League 2: Ολυμπιακός Β’ – Μαρκό 11/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ολυμπιακός Β’ – Μαρκό 11/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ο Ολυμπιακός Β’ υποδέχεται τη Μαρκό στη Super League 2, σε ματς με ρυθμό και μάχες, όπου κρίνεται κάθε λεπτομέρεια.

Super League 2
Super League 2: Καλαμάτα – Πανιώνιος 11/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Καλαμάτα – Πανιώνιος 11/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Η Καλαμάτα υποδέχεται τον Πανιώνιο στη Super League 2, σε ματς έντασης και τακτικής, όπου οι βαθμοί έχουν μεγάλη αξία.

Super League 2
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός Β’ : Η θυσία που κάνουν Πνευμονίδης και Λιατσικούρας

Ολυμπιακός Β’ : Η θυσία που κάνουν Πνευμονίδης και Λιατσικούρας

Δεν θα παίξουν κόντρα στον Ηρακλή οι Πνευμονίδης και Λιατσικούρας και ο λόγος είναι ο Ολυμπιακός Β’.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός Β’ : Βελτιωμένος με Ρούμπιο στο 0-0 με την Καλλιθέα υπό το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ, αλλά…

Ολυμπιακός Β’ : Βελτιωμένος με Ρούμπιο στο 0-0 με την Καλλιθέα υπό το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ, αλλά…

Πήρε τον πρώτο του βαθμό ο Άλβαρο Ρούμπιο στον πάγκο του Ολυμπιακού Β’, αλλά έχει πολλή δουλειά μπροστά του…

Ποδόσφαιρο
Μεταδόσεις: Πανιώνιος- Μαρκό κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Πανιώνιος- Μαρκό κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ο Πανιώνιος υποδέχεται το Μαρκό σε ένα ματς όπου κλειδί είναι η υπομονή στην ανάπτυξη και η αποφυγή λαθών που «γράφουν» αντεπιθέσεις.

Μεταδόσεις
Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος: Έβαλε 15χρονο τερματοφύλακα στο ματς με τον Ολυμπιακό Β’

Πανιώνιος: Έβαλε 15χρονο τερματοφύλακα στο ματς με τον Ολυμπιακό Β’

Ο Πανιώνιος έδωσε χρόνο συμμετοχής στον 15χρονο πορτιέρε Γιώργο Σαρακασίδη στο ματς με τον Ολυμπιακό Β' και έγραψε ιστορία

Ποδόσφαιρο