SUPER LEAGUE 2

Σπανός για Μπύρο: «Έγκλημα αν φύγει…»

Τι είπε ο προπονητής της Δόξας Δράμας μετά το 4-0 επί του Απόλλωνα Πόντου
Σπανός για Μπύρο: «Έγκλημα αν φύγει…»

Η Δόξα Δράμας συνέτριψε 4-0 τον Απόλλωνα Πόντου και ο Δημήτρης Σπανός αναφέρθηκε στον Γιάννη Μπύρο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο τεχνικός των «μαυραετών» έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και το αποτέλεσμα, σημειώνοντας πως έδειξαν μεγάλη σοβαρότητα από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού:

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ήταν πραγματικά το πιο κομβικό της σεζόν, με μια ομάδα που έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής από την έβδομη αγωνιστική και μετά, με καλό ποδόσφαιρο και αρκετές νίκες. Έδειξε μέσα στο γήπεδο ότι ανήκει σε παραπάνω στρώματα της βαθμολογίας, δηλαδή εκεί που βρίσκεται.

Εμείς δείξαμε μεγάλη σοβαρότητα, από την αρχή ως το τέλος. Θεωρώ ότι είχαμε μυαλό, είχαμε συγκέντρωση, κρατήσαμε την μπάλα στα πόδια μας έναντι μιας ομάδας η οποία θέλει να την έχει. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε γρήγορα δύο γκολ μπαίνοντας όπως πρέπει, πολύ δυνατά στο παιχνίδι.

Αν εξαιρέσω ένα δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο, θεωρώ ότι είχαμε τα ηνία του αγώνα, την κατοχή της μπάλας. Παρόλα αυτά σταθήκαμε τυχεροί γιατί βρήκαμε μια ομάδα με πολλές ελλείψεις, πέντε έξι πολύ σοβαρών παικτών, ευκαιρία που την εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο.

Είναι μια δίκαιη νίκη, να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά, να συνεχίσουν έτσι.  Έχουμε μπροστά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στην έδρα του ΑΟΧ/Κισσαμικού και χρειαζόμαστε ακόμη μια νίκη για να τελειώσουμε και μαθηματικά την κατηγορία.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για την στήριξη του, για το ένθερμο χειροκρότημα και ελπίζουμε ότι θα τον έχουμε ακόμη περισσότερο στο τελευταίο παιχνίδι με τον  Εργοτέλη.

Θέλω κλείνοντας να επισημάνω κάτι το οποίο θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι αυτή η κόντρα που υπάρχει εδώ και χρόνια μεταξύ δύο ομάδων που θα πρέπει να είναι σε πιο ψηλές κατηγορίες, θα πρέπει να σταματήσει.

Θεωρώ ότι από σήμερα σταμάτησε γιατί η αντίδραση του κόσμου έναντι του αντιπάλου και του προπονητή του θεωρώ ότι ήταν κόσμια και το ίδιο έγινε και από την άλλη πλευρά .

Άρα οι δύο ομάδες θα πρέπει να φιλικά προσκείμενες η μία στην άλλη και να ξεχάσουν το παρελθόν, να βλέπουν το μέλλον διαφορετικά γιατί το ποδόσφαιρο μεταξύ δύο τέτοιων ομάδων είναι χαρά, είναι διάθεση. Τον αντίπαλο προπονητή τον είχα κάποτε προπονητή. Τον έχω πολύ ψηλά στο μυαλό μου και έχω πολύ ψηλά στο μυαλό μου την ομάδα του Απόλλωνα Πόντου.

Σπανός για Μπύρο

Με τον Γιάννη Μπύρο κάναμε από την αρχή που ήρθα μία συζήτηση αναφορικά με την παραμονή του στην ομάδα. Είναι άνθρωπος ειλικρινής και ξεκάθαρος. Μου είπε την πραγματικότητα, ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα μείνει και του χρόνου.

Μου είπε “θέλω να έρθεις, να με βοηθήσεις, να κάνουμε αυτό που πρέπει και βλέπουμε”. Μένω στα λεγόμενά του.

Ωστόσο, δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να κρατήσει έναν προπονητή ή να αφήσει έναν προπονητή ή να αφήσει μια ομάδα.

Θεωρώ όμως, εκ της λογικής ορμώμενος, πως μια κατηγορία την οποία πριμοδοτεί με αρκετά χρήματα το κράτος, ότι θα είναι έγκλημα για έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει ματώσει οικονομικά, έχει χαλάσει πάρα πολλά χρήματα, έχει δει άσχημα έργα στο ποδόσφαιρο, να μην χαρεί, να μην φτιάξει μια ομάδα που θα βγάζει υγεία, ώστε να τη χαίρεται αυτός και ο κόσμος.

Και στην ουσία τελικά να μείνει στην ιστορία της Δόξας Δράμας.

Θεωρώ ότι θα υπάρξει συνέχεια».

 

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Kαι η Καλαμάτα στη Super League! Τυπική διαδικασία η μαθηματική επικύρωση

Kαι η Καλαμάτα στη Super League! Τυπική διαδικασία η μαθηματική επικύρωση

Η Καλαμάτα με τη νίκη της επί της Μαρκό και την ήττα του Πανιωνίου είναι και με τα δύο πόδια στη Super League, αν και δεν έχει επικυρωθεί και μαθηματικά η άνοδος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Καλαμάτα – Μαρκό: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Καλαμάτα – Μαρκό: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Καλαμάτα - Μαρκό μάχη αντοχής και τακτικής με ένταση ρυθμό και λεπτομέρειες που θα κρίνουν καθοριστικά το αποτέλεσμα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός Β’ – Πανιώνιος: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός Β’ – Πανιώνιος: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός Β' - Πανιώνιος αναμέτρηση με ένταση τακτική πειθαρχία και μάχη στο κέντρο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αποθέωση Μονεμβασιώτη στα αποδυτήρια

Αποθέωση Μονεμβασιώτη στα αποδυτήρια

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης γνώρισε την αποθέωση στα αποδυτήρια του Ηρακλή μετά την επιστροφή στη Stoiximan Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ηρακλής: Επιστροφή στη Super League με δάκρυα

Ηρακλής: Επιστροφή στη Super League με δάκρυα

Ο Ηρακλής νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και εξασφάλισε την επιστροφή του στη Stoiximan Super League μετά από εννέα χρόνια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Καβάλα – ΠΑΣ Γιάννινα: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Καβάλα – ΠΑΣ Γιάννινα: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Καβάλα - ΠΑΣ Γιάννινα μάχη ανόδου με δυνατές μονομαχίες πίεση στο κέντρο και καθοριστικές λεπτομέρειες μέχρι το φινάλε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής κρίσιμο ματς ανόδου με ένταση ρυθμό και μάχη τακτικής μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νίκη Βόλου – Ηρακλής (22/02/2026): Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Νίκη Βόλου – Ηρακλής (22/02/2026): Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Νίκη Βόλου - Ηρακλής με ένταση, δυνατές μονομαχίες και μάχη ρυθμού σε κομβική αναμέτρηση της Super League 2.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Καλλιθέα – Ηλιούπολη (22/02/2026): Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Καλλιθέα – Ηλιούπολη (22/02/2026): Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Καλλιθέα - Ηλιούπολη με ένταση, μονομαχίες στο κέντρο και μάχη ρυθμού σε κρίσιμο παιχνίδι της Super League 2.

Ποδόσφαιρο