SUPER LEAGUE 2

Βοσνιάδης: «Ήταν νίκη… ηρεμίας»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αναφέρθηκε στη σημασία που είχε για τον ΑΟΧ Κισσαμικό η επικράτηση κόντρα στον Καραϊσκάκη
Βοσνιάδης: «Ήταν νίκη… ηρεμίας»

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός χρειαζόταν οπωσδήποτε τη νίκη με τον Καραϊσκάκη Άρτας, κάτι που τόνισε στις δηλώσεις του και ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Ο προπονητής του ΑΟΧ Κισσαμικού αναφέρθηκε στην επιτυχία που ήρθε με το γκολ του νεοαποκτηθέντα, Νίκου Κουσκουνά, αλλά και στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ που ακολουθεί.

Αναλυτικά είπε: «Μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς, απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας. Με τη νίκη φέραμε και τον αντίπαλο κάτω από εμάς. Είναι σημαντικό που “κολλήσαμε” μια δεύτερη νίκη και μας αλλάζει λίγο την εικόνα στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει αυτή η εικόνα με τόσο άγχος. Όταν δεν πετυχαίνεις νίκη στην έδρα σου κάποια στιγμή αυτό θες να το κόψεις. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά είχαν μεγάλη διάθεση μέχρι και το τέλος και ανταποκρίθηκαν.

Είναι σημαντικό παιχνίδι με παιχνίδι να παίρνουμε τους βαθμούς, οι οποίοι και καλύτερη βαθμολογική θέση θα μας δώσουν, αλλά το κυριότερο θα μας ηρεμήσουν κιόλας για να μπορούμε να έχουμε καλύτερη εικόνα σαν ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, συνεχίζουμε και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια, όπου έχουμε μία δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας. Ευτυχώς έχουμε το βάθος για να μπορούμε και παίκτες να προστατεύουμε από κόπωση και το ρόστερ να έχουμε σε ετοιμότητα.

Θα πάμε να δούμε το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ και από εκεί και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε και στο παιχνίδι που ακολουθεί στη Δράμα. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες. Ήταν ψυχολογική τόνωση η νίκη, έχουμε καλή βαθμολογική κατάσταση πλέον μετά τα τελευταία αποτελέσματα και θέλουμε να τη συνεχίσουμε και να πάμε προς τα πάνω».

Για τον Κουσκουνά, που σκόραρε στο πρώτο του ματς ως βασικός:

«Είναι ένας έμπειρος παίκτης, γι’ αυτό ήρθε. Ένας ποδοσφαιριστής που τα τελευταία χρόνια έχει πολλά γκολ. Δύο χρονιές πρώτος σκόρερ στην κατηγορία και με αρκετά γκολ και πέρσι. Βρήκαμε τον Νίκο να έχει μείνει χωρίς ομάδα και λόγω της καλής μας σχέσης πείστηκε να έρθει στην ομάδα μας. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ. Ήρθε για ενάμιση χρόνο. Σιγά-σιγά αυτά τα παιδιά θα μας δώσουν ψυχολογική τόνωση και μεγάλη βοήθεια με την εμπειρία τους και το κυριότερο είναι παίκτες που θα τους έχουμε σε βάθος χρόνου και θα τους έχουμε και την επόμενη χρονιά».

Για το ματς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο:

«Όπου και να πάμε πρέπει να δείχνουμε την καλή μας κατάσταση. Είναι ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, από την κλήρωση έγινε αυτό. Εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι και όπου πάει. Δεν μπορούμε κάτι άλλο, ούτε μπορούμε να μπούμε παθητικοί στο παιχνίδι αυτό. Θα κοιτάξουμε να έχουμε καλή παρουσία, δε θα υπάρχει και το άγχος και να παίξουμε ένα παιχνίδι να το ευχαριστηθούμε. Αμέσως μετά είναι ένα παιχνίδι που μας “καίει”, χωρίς να σημαίνει ότι θα ατονίσει το ενδιαφέρον για το ένα και θα στρέψουμε το ενδιαφέρον στο άλλο. Έχω πει ότι σε όποια παιχνίδια εμφανιζόμαστε πρέπει η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να δείχνει καλή εικόνα».

Football League: Ισοπαλία στη Λάρισα, νίκες για Παναχαϊκή, Εργοτέλη

Καραϊσκάκης: Παρελθόν ο Παπαματθαιάκης

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Καλαμάτα πέρασε πρώτη με 3-0 τον Ολυμπιακό Β’ που δεν ήταν στο επίπεδό της

Καλαμάτα πέρασε πρώτη με 3-0 τον Ολυμπιακό Β’ που δεν ήταν στο επίπεδό της

Η Καλαμάτα νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό Β εκτός έδρας και σε συνδυασμό με το 0-0 του Πανιωνίου ανέβηκε μόνη πρώτη στον όμιλο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε οριακό σημείο και με το ένα πόδι στη Γ’ Εθνική

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε οριακό σημείο και με το ένα πόδι στη Γ’ Εθνική

Ο ιστορικός «Άγιαξ» της Ηπείρου βλέπει το μέλλον του να κρέμεται από μια κλωστή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος: Έγινε η νύχτα μέρα στη Νέα Σμύρνη, υποδοχή με καπνογόνα και συνθήματα στους παίκτες μετά τον θρίαμβο στην Καλαμάτα (vid)

Πανιώνιος: Έγινε η νύχτα μέρα στη Νέα Σμύρνη, υποδοχή με καπνογόνα και συνθήματα στους παίκτες μετά τον θρίαμβο στην Καλαμάτα (vid)

Ο Πανιώνιος έκανε μεγάλο βήμα ανόδου μετά το διπλό στην Καλαμάτα και οι οπαδοί του υποδέχθηκαν την ομάδα στη Νέα Σμύρνη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος: Η απόκρουση του Γιαννακόπουλου και το γκολ του Κιάκου στα τελευταία λεπτά στην Καλαμάτα (vid)

Πανιώνιος: Η απόκρουση του Γιαννακόπουλου και το γκολ του Κιάκου στα τελευταία λεπτά στην Καλαμάτα (vid)

Ο Πανιώνιος θριάμβευσε στο ντέρμπι στην Καλαμάτα και την έπιασε στη βαθμολογία, φοβερές οι δύο φάσεις που έγιναν στο τέλος

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Καλαμάτα – Πανιώνιος 0-2: Πανιωνάρα για Super League 1, θρίαμβος μέσα στην Καλαμάτα (vid)

Καλαμάτα – Πανιώνιος 0-2: Πανιωνάρα για Super League 1, θρίαμβος μέσα στην Καλαμάτα (vid)

Ο Πανιώνιος έπιασε την Καλαμάτα στους 25 βαθμούς μια και θριάμβευσε στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ μέσα στη Μεσσηνία

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Καλαμάτα – Πανιώνιος: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Καλαμάτα – Πανιώνιος: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Καλαμάτα - Πανιώνιος με φόντο βαθμούς, ένταση και λεπτομέρειες που μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα σε ένα απαιτητικό ματς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μαρκό – Ολυμπιακός Β’: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Μαρκό – Ολυμπιακός Β’: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Μαρκό - Ολυμπιακός Β’ για βαθμούς στη Super League 2, με ένταση, μονομαχίες, ρυθμό και λεπτομέρειες που μπορούν να κρίνουν το ματς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Στο +4 ο Ηρακλής, νίκη παραμονής ο ΠΑΟΚ Β’, ελπίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα

Super League 2: Στο +4 ο Ηρακλής, νίκη παραμονής ο ΠΑΟΚ Β’, ελπίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες στον Α όμιλο της Super League στην πρεμιέρα των play off και play out.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Νίκος Αναστόπουλος βρήκε την επόμενη ομάδα του

Ο Νίκος Αναστόπουλος βρήκε την επόμενη ομάδα του

Ο Νίκος Αναστόπουλος επέστρεψε στους πάγκους μια και είναι επίσημο πως βρήκε την επόμενη ομάδα του, ανακοινώθηκε

Ποδόσφαιρο