Τάσος Δουβίκας: Βρίσκει πατήματα στο Κόμο
Ο Τάσος Δουβίκας αρχίζει και γράφει αριθμούς με την Κόμο, κάτι που τον κάνει ακόμα πιο επιδραστικό για την ομάδα του
Ο Τάσος Δουβίκας αρχίζει και γράφει αριθμούς με την Κόμο, κάτι που τον κάνει ακόμα πιο επιδραστικό για την ομάδα του.
Ο διεθνής επιθετικός είναι μεγάλο πρότζεκτ για τους Ιταλούς του Φάμπρεγας. Είχαν δώσει 14 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Θέλτα. Ο Δουβίκας δουλεύει πολύ. Γνωστό αυτό για τη μενταλιτέ του. Παίκτης, που δίνει πολλά και στις προπονήσεις.
Είχε σκοράρει στο πρώτο του ματς στη Serie A. Στη συνέχεια τρία στο Κύπελλο με τελευταίο στις 24 του Σεπτέμβη με τη Σασουόλο. Έψαχνε το γκολ. Το βρήκε. Βασικός και σκόρερ στο 3-1 με την Ελλάς Βερόνα. Θέμα συζήτησης.
Ο Δουβίκας έχει ήδη γράψει 11 ματς με 5 γκολ και 1 ασίστ. Ψυχρά και μόνο, μια χαρά νούμερα. Στο Κόμο αντιλαμβάνονται πως αν τον πουσάρουν και οι ίδιοι λίγο, να του δείξουν πως είναι η αιχμή του δόρατος, θα κερδίσουν. Γκολ, νίκες, βαθμούς.