Θα αλλάξουν πολλά στην Καλαμάτα, αλλά αυτοί δεν κουνιούνται!
Η «Μαύρη Θύελλα» επέστρεψε στη Super League μετά από προσπάθεια χρόνων και το lifting το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο.
Η Καλαμάτα ξανά στη Super League. Και ανεβαίνει για να μείνει. Θα αλλάξουν αρκετά το καλοκαίρι, αλλά κάποιοι δεν θα κουνηθούν.
Μάτωσε οικονομικά ο Πρασσάς τα τελευταία χρόνια, αλλά οι προσπάθειες του ιδιοκτήτη έστω και μετά από χρόνια, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Καλαμάτα θα είναι ξανά στη Super League. Μια ομάδα της περιφέρειας με μεγάλη δυναμική η οποία κατά καιρούς έχει τροφοδοτήσει με μεγάλους ποδοσφαιριστές το BIG 4.
Προφανώς και για να σταθεί στη μεγάλη κατηγορία θα πρέπει να αλλάξει πολλά το καλοκαίρι. Κυρίως στο ρόστερ της το οποίο φέτος χτίστηκε με ποδοσφαιριστές που είχαν εμπειρία και παραστάσεις από Super League 2. Πλέον τα πράγματα διαφοροποιούνται και πρέπει να αποκτηθούν παίκτες με… ένσημα στη Super League και ξένοι που θα ανεβάσουν level τους Μεσσήνιους. Για να έρθουν όμως πολλοί, πρέπει να φύγουν άλλοι τόσοι.
Κάποιοι ωστόσο παραμένουν ακούνητοι, αφού πιστώνονται την άνοδο. Ένας εξ αυτών, ο τεχνικός διεθυντής της Μαύρης Θύελλας, Ευριπίδης Τσιμπανάκος. Αυτή είναι η πρόθεση της διοίκησης και το επόμενο διάστημα που ο ιδιοκτήτης θα έρθει στην Ελλάδα θα γίνουν και οι τελικές συζητήσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη. Μετρ των ανόδων αφού η Καλαμάτα έγινε η έκτη ομάδα που έχει ανεβάσει στη Super League μετά τον Απόλλωνα Σμύρνης, την ΑΕΛ, τη Νίκη Βόλου, τον Ηρακλή και την Καλλιθέα.