ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να παίζει εξτρέμ ο Ροντινεί και το δείχνει

Από τη στιγμή που έπαιξε μια φορά εκεί, θέλει να παίζει συνέχεια ο Ροντινέι, ο οποίος πλέον προτιμά να παίζει δεξί εξτρέμ!
Θέλει να παίζει εξτρέμ ο Ροντινεί και το δείχνει

Άλλαξε μυαλά ο Ροντινέι και προτιμά πλέον να παίζει δεξί εξτρέμ. Και όχι μόνο. Φρόντισε να το δείξει με (όχι τόσο καλό) τρόπο στον Μεντιλίμπαρ. Γεγονός είναι πάντως πως ο Ολυμπιακός με τον Βραζιλιάνο πιο ψηλά στο γήπεδο, λειτουργούσε καλύτερα.

Του καλοάρεσε του Ροντινέι που χρησιμοποιήθηκε σαν εξτρέμ από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Η αλήθεια είναι πως δεν πήγε καθόλου άσχημα παίζοντας πιο μπροστά από τη φυσική του θέση. Ο Βραζιλιάνος είναι χρόνια τώρα φανερό πως έχει επιθετικές τάσεις και επί της ουσίας τον βόλεψε αυτή η αλλαγή θέσης. Ο ίδιος το λέει ανοικτά και εκτιμά πως έχει να προσφέρει αρκετά και επιθετικά.

Στον αγώνα με τον Λεβαδειακό όμως ο Μεντιλίμπαρ τον γύρισε και πάλι μπακ, με τον Ροντινέι. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού δεν είπε κάτι, αλλά η απόδοσή του έδειξε με κακό τρόπο την προτίμησή του. Σαν ένα μικρό απογοητευμένο παιδάκι που του πήραν το γλειφιτζούρι του πριν αυτό τελειώσει ήταν η όλη φάση.

Το έδειξε με την αγωνιστική του συμπεριφορά πως προτιμά να είναι ψηλότερα και να μην ασχολείται ιδιαίτερα με τις αμυντικές του υποχρεώσεις. Για τον λόγο αυτό άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές που οι Βοιωτοί αναπτύχθηκαν από την πλευρά του. Διότι, ο Ροντινέι είχε ακόμα το χούι του να κινείται σαν εξτρέμ.

Δεν αποκλείεται να θέλησε να περάσει κι ένα μήνυμα στον προπονητή του πως προτιμά ξεκάθαρα να παίζει εξτρέμ, έστω και αν επιστρέψουν όλοι οι επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που θεωρητικά καλύπτουν τη θέση αυτή. Βέβαια, και ο ίδιος ο Μεντιλίμπαρ του πέρασε ένα μήνυμα βγάζοντας τον εκτός, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη για γκολ. Θα μπορούσε να τον βάλει μπροστά και να περάσει τον Κοστίνια. Αντ’ αυτού έβαλε τον Ανδρούτσο δεξί εξτρέμ.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μεταγραφές – Μπερνάρντ: Ο ΠΑΟΚ μπαίνει δυνατά για τη μεταγραφή του λένε στη Βραζιλία

Μεταγραφές – Μπερνάρντ: Ο ΠΑΟΚ μπαίνει δυνατά για τη μεταγραφή του λένε στη Βραζιλία

Δημοσιεύματα στη χώρα του καφέ, θέλουν τον Μπερνάρντ να το σκέφτεται, να πάρει ξανά τον δρόμο της επιστροφής στην Ευρώπη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Ήρθε η Ρόμα για Πιρόλα αλλά δεν φτάνει τα λεφτά που ζητά ο Ολυμπιακος

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ήρθε η Ρόμα για Πιρόλα αλλά δεν φτάνει τα λεφτά που ζητά ο Ολυμπιακος

Στα 9 εκατ. ευρώ το market value του Πιρόλα και οι άνθρωποι της Ρόμα πίστεψαν πως βρήκαν στον ύψους 1,85 μ. στόπερ φλέβα... χρυσού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μεταγραφές – Χρήστος Μανδάς: Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και βάζουν και Παναθηναϊκό στο παιχνίδι

Μεταγραφές – Χρήστος Μανδάς: Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και βάζουν και Παναθηναϊκό στο παιχνίδι

Να σημειωθεί ότι οι Ιταλοί τονίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το αν κάνει κίνηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σιγά μην δεν πήγαινε ο Μεντιλίμπαρ να δει το δικό του παιδί στον Ολυμπιακό Β’

Σιγά μην δεν πήγαινε ο Μεντιλίμπαρ να δει το δικό του παιδί στον Ολυμπιακό Β’

Ο Αλβάρο Ρούμπιο ανέλαβε το αναπτυξιακό πρότζεκτ των «ερυθρόλευκων» και απέναντι στην Athens Kallithea έδωσε τον πρώτο του αγώνα ως προπονητής της Κ23 του Ολυμπιακού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ: Έδωσε απαντήσεις ο Σαλάχ

Λίβερπουλ: Έδωσε απαντήσεις ο Σαλάχ

Τώρα ο Σαλάχ θα λείψει λόγω του Copa Africa, όμως όλα δείχνουν πως δεν είναι η ώρα ακόμα του τέλους. Τουλάχιστον για τον Σαλάχ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Στο τέλος… δεν κερδίζει κανένας!

Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Στο τέλος… δεν κερδίζει κανένας!

Ισόπαλο και το τρίτο φετινό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες! Δύο δοκάρια η Κηφισιά που θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Μέχρι και ο Βέζο μπήκε στην αποστολή αφού οι βασικοί ήταν στα κόκκινα

Ερώτημα είναι πόσοι από τους βασικούς με την Καϊράτ θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ξανά το όνομα του Κουρμπέλη!

Παναθηναϊκός: Ξανά το όνομα του Κουρμπέλη!

Ξανά στο τραπέζι το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Την πάτησε ο Μπιανκόν

Ολυμπιακός νέα: Την πάτησε ο Μπιανκόν

Αναγκάστηκε να επισπεύσει την αποθεραπεία του, λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης με την Καϊράτ και έτσι μπήκε νωρίτερα.

Ποδόσφαιρο