Το είπε καθαρά ο Χιμένεθ: «Ο Άρης πέτυχε δύο γκολ»
Ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την ισοπαλία του Άρη με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του σκόραρε δύο φορές και άξιζε κάτι παραπάνω από τον έναν βαθμό.
Για την ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-1) και το ακυρωθέν γκολ του Ντούντου στο 57’, μίλησε στην κάμερα της NOVA ο προπονητής του Άρη, Μανόλο Χιμένεθ, εκφράζοντας ξεκάθαρα τη θέση του για την εικόνα του αγώνα.
Ο Ισπανός τεχνικόςτου Άρη στάθηκε τόσο στην απόδοση της ομάδας του όσο και στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα λόγω των πολλών απουσιών, υπογραμμίζοντας πως ο Άρης άξιζε τη νίκη απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χιμένεθ:
«Απέναντι σε μια ομάδα με τις δυνατότητες της ΑΕΚ, θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη. Το γκολ της ΑΕΚ προέρχεται από ανθρώπινο λάθος. Είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες και σκοράραμε δύο γκολ. Η ομάδα τα έδωσε όλα.
Είμαστε σε μια διαδικασία κατά την οποία προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τους τραυματίες. Υποφέραμε όλο αυτό το διάστημα με τόσες απουσίες και θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παλεύουμε με τον ίδιο τρόπο και όχι μόνο με ομάδες του επιπέδου της ΑΕΚ αλλά με όλες».