Το καλοκαίρι του 1978 που τρέλανε το Ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο Δομάζος στην ΑΕΚ, ο Αντωνιάδης στον Ολυμπιακό και ο Δεληκάρης στον Παναθηναϊκό
Τέτοιο μεταγραφικό καλοκαίρι όπως αυτό του 1978 δεν θα ξαναζήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, τρεις σημαίες στους μεγάλους αντιπάλους
Τέτοιο μεταγραφικό καλοκαίρι όπως αυτό του 1978 δεν θα ξαναζήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, τρεις σημαίες στους μεγάλους αντιπάλους. Φαίνεται σχεδόν απίθανο να γίνει ξανά κάτι τέτοιο.
Μεγάλες μεταγραφές από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκού και τούμπαλιν ή στην ΑΕΚ έχουν γίνει. Ίσως και να γίνουν ξανά. Αλλά μέσα στο ίδιο περίπου χρονικό διάστημα, είναι απίθανο.
Εκείνο το καλοκαίρι γίνονται όλα τα απίθανα μαζί. Ο Μίμης Δομάζος φεύγει από τον Παναθηναϊκό. Και πάει στην ΑΕΚ του Μπάρλου. Ο Αντώνης Αντωνιάδης φέυγει κι εκείνος από τον Παναθηναϊκό. Ακόμα πιο ηχηρό μπαμ. Πάει στον Ολυμπιακό.
Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μείνει έτσι. Και υπογράφει τον Έλληνα μάγο της μπάλας. Τον παίκτη που είχε τρελάνει Ολλανδούς και Γερμανούς που τον είχαν δει με την Εθνική. Ο Γιώργος Δεληκάρης ντύνεται στα πράσινα.
Κανείς από τους τρεις δεν έμεινε και πάρα πολύ. Και σίγουρα οι περισσότεροι τους θυμούνται με τις ομάδες, που ήταν θρύλοι.
ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!