ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε γυναίκα από ποδοσφαιριστή τελικά έκρυβε ένοχο μυστικό

Τι κι αν ρώτησε στην επιτροπή για την αθλητική βία τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο, ο βουλευτής του Β2 τομέα Δυτικής Αθήνας της ΝΙΚΗΣ, Ανδρέας Βορύλλας.
Το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε γυναίκα από ποδοσφαιριστή τελικά έκρυβε ένοχο μυστικό

Το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε γυναίκα από ποδοσφαιριστή τελικά έκρυβε ένοχο μυστικό που εμπλέκει παράγοντα ομάδας – Το ήξεραν όλοι όμως ο Τάκης Μπαλτάκος πέταξε την μπάλα στην εξέδρα.

«Έχετε ακούσει πως παράγοντας επαρχιακής ομάδας έστησε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε γυναίκα από ποδοσφαιριστή του, επειδή δεν ανανέωνε το συμβόλαιό του;», το ερώτημα του Sportime προς τον Τάκη Μπαλτάκο.

Και είναι κι άλλα, δεν είναι μόνο αυτό. Πολλά είναι. Θα τα ρωτήσουμε όλα…

Το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε γυναίκα από ποδοσφαιριστή τελικά έκρυβε ένοχο μυστικό

Η απάντηση; Κανονικά θα έπρεπε να ήταν ναι το έχω ακούσει και η υπόθεση ερευνάται από τη δικαιοσύνη.

Η απάντηση που δόθηκε; «Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν γνωρίζω»

0/20 το σκορ του Μπαλτάκου, όπως έγραψε και ο Νίκος Μαρκάτος στο Sportime, που ανέδειξε το θέμα.

Αυτή ήταν μόνο μία από τις περιπτώσεις που ο Τάκης Μπαλτάκος απέφυγε να απαντήσει. θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες, μία – μία.

Διαβάστε επίσης:

O Mπαλτάκος είναι σίγουρα πρόεδρος της ΕΠΟ; 0/20 στις ερωτήσεις που του έκανε η ΝΙΚΗ

Σοκ στη διαιτησία: Ο «σφίχτης» Φρόιντφελντ, η εκπαίδευση στο Μεγάλο Πεύκο, η ΕΠΟ που βάζει φιμέ και ο Χρυσοχοϊδης που κόβει κορδέλες!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε γυναίκα από ποδοσφαιριστή τελικά έκρυβε ένοχο μυστικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.