Τον πέρασε και η Ρίο Άβε τον Άρη – Που φέτος ήθελε και το κάτι παραπάνω
Η Ρίο Άβε στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει και δύο νίκες.
Δε νικάει ούτε στην… κοντσίνα ο Άρης και… τουλάχιστον στην κοντσίνα το διασκεδάζεις κιόλας όμως οι φίλοι του Άρη θέλουν κολλύρια.
Άλλη μία απώλεια βαθμών για τον Άρη, μετά την ισοπαλία (0-0) με τον Αστέρα μέσα στο Χαριλάου και ο Άρης έμεινε για έκτο ματς χωρίς νίκη!
Δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα τα φαντάζονταν ο Θόδωρος Καρυπίδης, στην αρχή της σεζόν, καθώς ο ίδιος την επένδυσή του την έκανε. Με άλλα λόγια αυτός έβαλε το χέρι στην τσέπη αλλά έφτασε να μοιάζει… ιδανική ακόμα και αυτή η πορεία της Ρίο Άβε.
Η Ρίο Άβε στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει και δύο νίκες. Ο Άρης ούτε νίκη στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις του.
Πάντως μεταξύ μας, αν είχε το ρόστερ του Άρη ο Συλαϊδόπουλος στη Ρίο Άβε δεν θα ήταν 11η στην Πορτογαλία αλλά πολύ πιο πάνω.