UEFA Ranking Ελλάδα : Καταστροφή η νίκη πρόκριση της Μπραν
Οι Νορβηγοί έχουν γίνει επικίνδυνοι για την Ελλάδα και τη θέση της στο Uefa Ranking μετά και την πρόκριση της Μπραν…
UEFA Ranking Ελλάδα : Το κυνήγι της Τσεχίας είναι το ένα σκέλος για την Ελλάδα στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Το άλλο έχει να κάνει με το να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Και αυτό μετά την πρόκριση της Μπραν επί της ΑΕΚ Λάρνακας αρχίζει να έχει τη δυσκολία του.
Η Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή στην 11η θέση, η οποία όπως και η 12η διατηρούν το υπάρχον status. Δηλαδή πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια. Υπάρχει η προσπάθεια για τη 10η θέση που δίνει 2 εισιτήρια για το Europa League, αντί για δύο στο Conference. Αλλά σε κάθε περίπτωση το να διατηρηθούν τα κεκτημένα είναι το πιο σημαντικό αυτή την ευρωπαϊκή χρονιά.
Και δεν είναι απλό πλέον αυτό. Οι Πολωνοί που μας καταδιώκουν θα έχουν πιθανότατα ένα 4/4 και με πολλά παιχνίδια στο Conference League. Οι δε Νορβηγοί που είναι επίσης στο κατόπι μας, είδαν την Μπραν να αποκλείει με το εμφατικό 0-4 την ΑΕΚ Λάρνακας μέσα στην Κύπρο. Μία μέρα πριν η Μπόντο Γκλιμτ μπήκε στο League Phase του Champions League, παίρνοντας ένα τεράστιο μπόνους από τη συμμετοχή της εκεί.
Βέβαια, το συγκεκριμένο μπόνους το έχει και η Ελλάδα από τον Ολυμπιακό. Αλλά αυτό είχε προστεθεί από το ξεκίνημα της σεζόν. Το θετικό της Ελλάδας είναι στην επόμενη μέρα. Λογικά η Κρίσταλ Πάλας θα αποκλείσει τη Φρεντρικσταντ, αν και στην Αγγλία κέρδισε με το ισχνό 1-0. Το πιο σημαντικό ματς όμως είναι αυτό της Ρόζενμποργκ κόντρα στη Μάιντζ. Κέρδισε η Ρόζενμποργκ 1-0 στη Νορβηγία και πλέον οι Γερμανοί πρέπει να κάνουν την ανατροπή στο γήπεδό τους.
Βέβαια, το κλειδί βρίσκεται σε ελληνικά χέρια. Η πρόκριση της ΑΕΚ επί της Άντερλεχτ. Αυτό το ματς είναι όλα τα λεφτά.
Η εικόνα στο Ranking
Ανανεωμένη…
