ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βέροια – Λαμία 1-2: Προβάδισμα παραμονής, αλλά θα κινδυνέψει ξανά! (highlights)

Το τελικό σκορ δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στη Λαμία. Η εικόνα των δύο ομάδων στη... Βέροια!
Βέροια – Λαμία 1-2: Προβάδισμα παραμονής, αλλά θα κινδυνέψει ξανά! (highlights)

ΒέροιαΛαμία 1-2:  Η Λαμία πήρε (2-1) το πρώτο μπαράζ και το προβάδισμα. Η Βέροια ήταν κλάσεις ανώτερη και άτυχη. Μόνο διαδικαστικού χαρακτήρα δεν θα είναι η ρεβάνς στην Φθιώτιδα!

Η Λαμία πήρε το πρώτο μπαράζ (1-0) στη Βέροια και σαφέστατο προβάδισμα παραμονής στη Super League, αφού ισχύει και το εκτός έδρας γκολ, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις είναι δεδομένο οτι θα βρεθεί και στο μέλλον σε παρόμοια δύσκολη θέση! Εξαιρετική εμφάνιση από την Βέροια που αδικείται από το τελικό σκορ!

Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια, αλλά η Λαμία εκείνη που σκόραρε. Και πολύ νωρίς. Μόλις στο 7ο λεπτό από στημένη μπάλα, ο ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι Μπεχαράνο, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Φθιώτιδας. Ένα γκολ που… πήρε περίπου ένα τετράλεπτο για να μετρήσει από τον VAR.




Η Βέροια κυριάρχησε στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους και απείλησε τρεις φορές με αξιώσεις για την ισοφάριση. Με την ωραία ενέργεια, αλλά το αδύναμο τελείωμα του Μούργου στο 20′, με την εξαιρετική κίνηση και ασίστ του Γιακουμάκη στον Πεταυράκη που νικήθηκε από τον Σαράνοφ στο 40′ και στις καθυστερήσεις που πάλι ο Σαράνοφ «έβγαλε» το σουτ του Γιακουμάκη.




Ευκαιρία για (δεύτερο) γκολ είχαν και οι φιλοξενούμενοι στο 23′, πάλι με τον Μπεχαράνο που ξεχάστηκε ξανά από την άμυνα των γηπεδούχων, αλλά η δεύτερη κεφαλιά του Βολιβιανού πέρασε άουτ.



Γκολ η Βέροια, αλλά ξανά μπροστά με τη σέντρα η Λαμία!

Δεν άλλαξε η εικόνα του ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Η Βέροια πρωταγωνιστεί και απειλεί συνεχώς. Φοφανά, Πασσάς, Μούργος και Κάτσε απειλούν αλλά δεν μπορούν να βρουν δίχτυα, με τον Φέστα να αναγκάζεται σε δεύτερη αλλαγή (Νούνιες αντί Τζανδάρη) πριν το 60′ μετά από την αναγκαστική του Ταϊρόν με τον Ρόμανιτς στην ανάπαυλα.

Η… κατασκήνωση των γηπεδούχων στο μισό γήπεδο και στο κομμάτι που αμυνόταν η Λαμία. Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 78′ όταν από διαδοχικά λάθη Τζανετόπουλου και Σαράνοφ, ο Πασάς βρήκε δίχτυα για το 1-1 των γηπεδούχων.




Ελάχιστα πανηγυρίστηκε ωστόσο, αφού με τη σέντρα σχεδόν, η Λαμία πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τέρμα του Μανούσου!




Tεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους στη τελευταία φάση του αγώνα, να ισοφαρίσουν με τον Γιακουμάκη έπειτα από… καραμπόλα!

Στο… δεύτερο ημίχρονο στο ΔΑΚ Λαμίας το επόμενο Σάββατο (18/6-20.00) θα κριθεί ποια ομάδα θα συμπληρώσει το παζλ της Super League, με την Λαμία να έχει τον πρώτο λόγο στο ζευγάρι!

Βέροια (Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Δημόπουλος, Μαραγκός, Κάτσε (80′ Οικονόμου), Μούργος (80′ Καπνίδης), Γαβριηλίδης (77′ Μπλέτσας), Φοφανά (59′ Κούατενγκ), Πασάς, Γιακουμάκης.

Λαμία (Φέστα): Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης (57′ Νούνιες), Μανούσος (88′ Προβυδάκης), Ταϊρόν (46′ Ρόμανιτς), Καραμάνος, Μαρτίνεθ, Σιμόν, Μπεχαράνο (70′ Γκέντσογλου).

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Σαν Σήμερα: Ο Βασίλης Χατζηπαναγής κάνει το ντεμπούτο του το 1975

Σαν Σήμερα: Ο Βασίλης Χατζηπαναγής κάνει το ντεμπούτο του το 1975

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής το 1975 άνοιξε μια ιστορική διαδρομή με 281 συμμετοχές και 61 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Μέσι χάρισε στην Ίντερ Μαϊάμι το πρώτο MLS Cup

Ο Μέσι χάρισε στην Ίντερ Μαϊάμι το πρώτο MLS Cup

Η Ίντερ Μαϊάμι κέρδισε 3-1 τους Βανκούβερ Γουάιτκατς, με τον Μέσι να ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την διαδρομή του στο MLS, η οποία ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης

Λίβερπουλ: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης

Ο Αιγύπτιος άσος δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε ως αλλαγή στο 3-3 της Λίβερπουλ με τη Λιντς, και έτσι μετά τον αγώνα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Γιατί έτριβε τα χέρια του ο Μεντιλίμπαρ με τον Στρεφέτσα

Ολυμπιακός: Γιατί έτριβε τα χέρια του ο Μεντιλίμπαρ με τον Στρεφέτσα

Πάντως ακόμα ο Στρεφέτσα είναι αγχωμένος, πράγμα που φαίνεται από τα τελειώματά του, καθώς επιθυμεί να αποδείξει πως δικαίως είναι η ακριβότερη μεταγραφή της εποχής Μαρινάκη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βόλος – Κηφισιά 1-1: Σκληρή μάχη αλλά τελικά Χ

Βόλος – Κηφισιά 1-1: Σκληρή μάχη αλλά τελικά Χ

Οι δύο γκολκίπερ έκριναν το αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Αυτοί οι παίκτες θα έρθουν

ΑΕΚ: Αυτοί οι παίκτες θα έρθουν

Η ΑΕΚ είναι φουλ ενεργή στο μάρκετ και έχει δοθεί το σύνθημα για την απόκτηση ποδοσφαιριστών σε τέσσερις θέσεις

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Το τερματίζει ο Μουζακίτης

Ολυμπιακός νέα: Το τερματίζει ο Μουζακίτης

Με σπασμένα... φρένα συνεχίζει ο Μουζακίτης και οδεύει προς μεγάλα πράγματα, τόσο μεγάλα που μπορεί να τα αξιολογήσει κανείς ακόμα και στα 45 εκατ. ευρώ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Δεν είχε λόγια ο Νικολακόπουλος για τον Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός : Δεν είχε λόγια ο Νικολακόπουλος για τον Ελ Κααμπί

Έσταζε μέλι για τον Ελ Κααμπί ο Κώστας Νικολακόπουλος στο σχόλιό του για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ : Γύρισε το τσιπάκι για τα καλά ο Τζολάκης…

Ολυμπιακός – ΟΦΗ : Γύρισε το τσιπάκι για τα καλά ο Τζολάκης…

Ακόμα μία απόκρουση, αρκετά σημαντική, έξανε ο Κωνσταντής Τζολάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ…

Ποδόσφαιρο