ΒΟΜΒΑ: Αποχωρεί από τον Άρη ο Μόντσου – Φεύγει για Μεξικό
Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η αποχώρηση του Μόντσου από τον Άρη, με τον Ισπανό χαφ να ετοιμάζει βαλίτσες για Μεξικό και τη Χουάρεθ.
Ραγδαίες εξελίξεις στον Άρη, καθώς ο Μόντσου βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου από την ομάδα, με επόμενο σταθμό τη Χουάρεθ από το Μεξικό.
Μετά την αποκάλυψη του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται και από τη Λατινική Αμερική, με τον «ειδικό» των μεταγραφών Σέζαρ Λουίς Μέρλο να αναφέρει πως το deal ανάμεσα στην ΠΑΕ Άρης και τη μεξικανική ομάδα έχει προχωρήσει σημαντικά.
Ο Ισπανός μέσος αγωνίστηκε κανονικά στο παιχνίδι του Άρη στο Αγρίνιο, όμως όλα δείχνουν πως αυτό ήταν και το τελευταίο του ματς με τα κιτρινόμαυρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το εξωτερικό, ο Μόντσου αναμένεται να ταξιδέψει αύριο στο Μεξικό, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στη Χουάρεθ μέσα στην εβδομάδα.
Στη συμφωνία των δύο πλευρών θα υπάρχει και οψιόν αγοράς για τον Ισπανό, όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους μετακινήσεις, με τον Άρη να ανοίγει πλέον ένα νέο κεφάλαιο στο ρόστερ του ενόψει της συνέχειας.
🚨El español Monchu es nuevo refuerzo de Juárez.
*️⃣AEK lo cede a préstamo por un año y con opción de compra. El lunes viaja 🇲🇽 para revisión médica y firma de contrato.
ℹ️Primero reportada por @FabrizioRomano pic.twitter.com/zcOqQ8RGHn— César Luis Merlo (@CLMerlo) January 31, 2026