Βρήκε το 6άρι της η ΑΕΚ – Έρχεται Ελλάδα να υπογράψει ο Γκρούγιτς!
Η ΑΕΚ έψαχνε και βρήκε το ιδανικό 6άρι για το ρόστερ της και το… κλείνει άμεσα!
Συνεχίζει την ενίσχυσή της η ΑΕΚ, που έψαχνε με κάθε τρόπο να προσθέσει ένα 6άρι στο ρόστερ της, το οποίο ανέφερε και ο Μάρκο Νίκολιτς μετά τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Σέρβος τεχνικός είχε ξεκαθαρίσει στη διοίκηση το τι ακριβώς θέλει για το κέντρο της Ένωσης και βρήκε τον κατάλληλο στο πρόσωπο του Μάρκο Γκρούγιτς.
Ο παίκτης της Πόρτο αναμένεται να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει όλες τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει είτε ως ελεύθερος, είτε ως δανεικός που είναι ένα σενάριο που παίζει δυνατά.
Πρόκειται για έναν παίκτη που ο Νίκολιτς ξέρει πολύ καλά, έχοντας 29 συμμετοχές στην Εθνική Σερβίας, ξεκινώντας την καριέρα του από τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ το 2016 έκανε το μεγάλο άλμα και βρέθηκε στην Premier League και τη Λίβερπουλ.
Από κει και πέρα, τον είδαμε στην Κάρντιφ και στο τέλος πήρε μεταγραφή για την Πόρτο, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης πέρασε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο και τον προηγούμενο Μάιο επέστρεψε στην δράση.
ΑΕΚ: Το my way του Νίκολιτς φάνηκε περισσότερο με τον Αστέρα