WORLD FOOTBALL

Φελαϊνί τέλος από την εθνική Βελγίου

Την απόφασή του να ολοκληρώσει στην καριέρα του με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα ανακοίνωσε ο Βέλγος μέσος
Φελαϊνί τέλος από την εθνική Βελγίου

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μαρουάν Φελαϊνί ανακοίνωσε την απόφασή του να ολοκληρώσει την καριέρα του στην εθνική ομάδα του Βελγίου.

Ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που τον περασμένο Γενάρη μετακόμισε στην κινέζικη Σαντόνγκ Λουνένγκ. Ήταν διεθνής από το 2007 και σε 87 εμφανίσεις και πέτυχε 18 γκολ.

«Μετά από δώδεκα χρόνια αντιπροσωπεύοντας το Βέλγιο σε υψηλό επίπεδο, αποφάσισα να ολοκληρώσω την καριέρα μου με την εθνική. Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, αλλά αισθάνομαι πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα να αποχωρήσω και να δώσω χώρο στη νέα γενιά του Βελγίου. Ήταν τιμή να αντιπροσωπεύσω το Βέλγιο 87 φορές και να είμαι μέρος δύο διοργανώσεων Παγκοσμίου Κυπέλλου κι ενός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την εθνική ομάδα. Έχω αμέτρητες αναμνήσεις με τους «κόκκινους διαβόλους» από το ντεμπούτο μου το 2007», ανέφερε αρχικά στο μήνυμά του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους πήραν μέρος στην καριέρα του, ειδικά τους συμπαίκτες μου, πολλοί από τους οποίους θα είναι για πάντα φίλοι μου, αλλά και όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους Βέλγους οπαδούς που ταξίδεψαν σε όλον τον κόσμο για να μας υποστηρίξουν. Εύχομαι στον προπονητή και την ομάδα κάθε επιτυχία στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ευχαριστώ Βέλγιο», ανέφερε στο «αντίο» του ο Φελαϊνί.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.

Σοκ στη Λατινική Αμερική από τα 42 εκατ. που έδωσε η Φλαμένγκο για τον Πακετά

Η Φλαμένγκο δεν έφερε απλώς πίσω στη χώρα του καφέ τον Λούκας Πακετά με κόστος 42 εκατ ευρώ. Έβαλε πάνω στο τραπέζι ένα νούμερο που σε πολλές χώρες της Νότιας Αμερικής μοιάζει μεγαλύτερο από την αξία ολόκληρης της πιο ακριβής ομάδας τους.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ενδεκάδα της Νότιγχαμ για το ευρωπαϊκό φινάλε

Η ενδεκάδα της Νότιγχαμ για το ευρωπαϊκό φινάλε

Ο Σον Ντάις κατέληξε στις επιλογές του για το καθοριστικό παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Φερεντσβάρος που κλείνει τη League Phase του Europa League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Μπάγερν άφησε τον Γιλντίζ και πληρώνει το λάθος – Σα να έλεγε ο Ολυμπιακός στον Μουζακίτη «δεν κάνεις»

Η Μπάγερν άφησε τον Γιλντίζ και πληρώνει το λάθος – Σα να έλεγε ο Ολυμπιακός στον Μουζακίτη «δεν κάνεις»

Η περίπτωση του Κενάν Γιλντίζ δείχνει πώς ακόμα και οι κορυφαίες ακαδημίες μπορούν να αποτύχουν παταγωδώς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έκατσε στο συμβόλαιο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού

Έκατσε στο συμβόλαιο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού

Ο Εμρέ Μορ παραμένει παίκτης της Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με τον ατζέντη του με τις συζητήσεις για μεταγραφή να γίνονται χωρίς λύση συμβολαίου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Θα παίξει στο Euro o Ελ Κααμπί;

Θα παίξει στο Euro o Ελ Κααμπί;

Το σενάριο ότι ο Ελ Κααμπί θα παίξει στο Euro 2028 δεν επιβεβαιώνεται από κανέναν επίσημο φορέα και τα δεδομένα το κάνουν απίθανο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτόν στέλνει ο Εντού στη Ρίο Άβε για να αντικαταστήσει τον Αντρέ Λουίζ

Αυτόν στέλνει ο Εντού στη Ρίο Άβε για να αντικαταστήσει τον Αντρέ Λουίζ

Αντρέ Λουίζ: Η Ρίο Άβε να κοιτά λύσεις για την επόμενη μέρα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το δράμα του Κάρμο στην Οβιέδο

Το δράμα του Κάρμο στην Οβιέδο

Ο δανεισμός αυτός δεν του πάει και τόσο καλά του Κάρμο, που είναι βέβαιο πως θα έχει μετανιώσει που δεν επέλεξε τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι λέει ο Συλαϊδόπουλος για τη Ρίο Άβε

Τι λέει ο Συλαϊδόπουλος για τη Ρίο Άβε

Ο Σιλαϊδόπουλος περιμένει δύσκολο ματς στη Τσουπάνα αλλά θέλει η Ρίο Άβε να βγάλει ξανά ποιότητα και καθαρό μυαλό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Στη Ρίο Άβε κοιτάνε παίκτη από την Γ’ Εθνική Γερμανίας

Στη Ρίο Άβε κοιτάνε παίκτη από την Γ’ Εθνική Γερμανίας

Ο Ράιαν Ναντέρι θέλει να φύγει τώρα με δύο συλλόγους να ανεβάζουν ρυθμό και τη Χάνσα να κρατά σκληρή στάση.

Ποδόσφαιρο