WORLD FOOTBALL

Ισημερινός: Τερματοφύλακας αποβλήθηκε επειδή ούρησε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού (vid)

Ισημερινός: Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε παιχνίδι της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου του Ισημερινού!
Ισημερινός: Τερματοφύλακας αποβλήθηκε επειδή ούρησε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού (vid)

Ισημερινός: Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε παιχνίδι της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου του Ισημερινού!

Ισημερινός: Ένα απίστευτο περιστατικό έζησαν δύο ομάδες σε αγώνα της πρώτης Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου στον Ισημερινό καθώς ένας τερματοφύλακας δεν άντεξε να κρατηθεί και ούρησε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού γεγονός που του στέρησε τη συμμετοχή του στον αγώνα!

Συγκεκριμένα ο διαιτητής Ρομπέρτο Σάντσες απέβαλε λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης, Μακαρά -Ορένσε (1-0) για την μεγάλη κατηγορία του Ισημερινού, τον τερματοφύλακα της νικήτριας, Χόρχε Χοακίν Πουκέτα, επειδή χρειάστηκε να ουρήσει.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, ο Πουκέτα δεν μπορούσε να κρατηθεί, πήγε πίσω από μια διαφημιστική πινακίδα, αλλά στην επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής τον απέβαλε.

Ο αμυντικός Σεγούντο Πορτοκαρέρο, που  σημείωσε το μοναδικό γκολ της συνάντησης, αντικατέστησε τον Πουκέτα , πραγματοποιώντας μάλιστα δύο αποκρούσεις.

Δείτε το αστείο αυτό περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Viral: Το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ επιβεβαιώνει το βίντεο με τα UFO!

Τρέλα για σουβλατζίδικο στη Νορβηγία – Πληρώνουν 10 ευρώ για ένα σουβλάκι

Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Η Άστον Βίλα κοιτά Γκιμπς Γουάιτ και ο Σαλάχ ανοίγει παράθυρο για Σαουδική Αραβία

Η Άστον Βίλα κοιτά Γκιμπς Γουάιτ και ο Σαλάχ ανοίγει παράθυρο για Σαουδική Αραβία

Η Άστον Βίλα εμφανίζεται έτοιμη να κινηθεί για τον Μόργκαν Γκιμπς Γουάιτ, την ώρα που το μεταγραφικό παζάρι αρχίζει να ζεσταίνεται σε Αγγλία, Ευρώπη και Σαουδική Αραβία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Λιάσος Λουκά επιστρέφει στον Άρη Λεμεσού

Ο Λιάσος Λουκά επιστρέφει στον Άρη Λεμεσού

Υπενθυμίζεται ότι ο Κύπριος προπονητής είχε εργαστεί στον Άρη Λεμεσού από το καλοκαίρι του 2019 έως τον Φεβρουάριο του 2022.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πληρώνει τα πούλμαν των οπαδών της Φόρεστ στην Κωνσταντινούπολη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πληρώνει τα πούλμαν των οπαδών της Φόρεστ στην Κωνσταντινούπολη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναλαμβάνει το κόστος υποχρεωτικής μετακίνησης των οπαδών της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Κωνσταντινούπολη για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ρίο Άβε: Στη λίστα ο Βάσκο Μάτος για τον πάγκο

Ρίο Άβε: Στη λίστα ο Βάσκο Μάτος για τον πάγκο

Σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή βρίσκεται η Ρίο Άβε, σύμφωνα με τη Record, που κάνει λόγο για επικείμενη αποχώρηση του Σωτήρη Σιλαϊδόπουλου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η μεγάλη πρόταση, που έχει ο Κασεμίρο

Η μεγάλη πρόταση, που έχει ο Κασεμίρο

Ο Κασεμίρο θα φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι και ήδη γίνεται χαμός για το που θα συνεχίσει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ξέσπασμα στη Σαουδική Αραβία κατά Ρονάλντο: Δεν είναι το πρωτάθλημά του

Ξέσπασμα στη Σαουδική Αραβία κατά Ρονάλντο: Δεν είναι το πρωτάθλημά του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής στη Σαουδική Αραβία με αιχμηρές τοποθετήσεις για τη στάση του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν του βγαίνει στη Σπόρτινγκ του Φώτη Ιωαννίδη

Δεν του βγαίνει στη Σπόρτινγκ του Φώτη Ιωαννίδη

Δύσκολη προσαρμογή για τον Έλληνα φορ στην Πορτογαλία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα 40 εκατ. ευρώ του Μαρινάκη στη Ρίο Άβε έως το 2030

Τα 40 εκατ. ευρώ του Μαρινάκη στη Ρίο Άβε έως το 2030

Η Ρίο Άβε μπαίνει σε τροχιά μεγάλης ανάπτυξης με επενδυτικό πλάνο 40 εκατ. ευρώ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που αλλάζει τα δεδομένα στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Απορρίφθηκε η πρώτη πρόταση για Λομόνακο

Απορρίφθηκε η πρώτη πρόταση για Λομόνακο

Η Ιντεπεντιέντε απέρριψε πρόταση 2,4 εκατ. δολαρίων για τον Κέβιν Λομόνακο με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται έως 3 Μαρτίου.

Ποδόσφαιρο