WORLD FOOTBALL

Μαραντόνα: Πάσχει από κατάθλιψη!

Πριν από λίγες ώρες, ο Ντιέγκο Άρμαντο Μαραντόνα διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με την ιατρική έκθεση να αναφέρει πως ο προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα είναι «συναισθηματικά άρρωστος», πάσχει κατάθλιψη και αναιμία. «Δεν είναι καλά ψυχολογικά και αυτό έχει επίπτωση στην κατάσταση της σωματικής του υγείας. Δεν είναι τόσο καλά όσο θα ήθελα και όσο...
Μαραντόνα: Πάσχει από κατάθλιψη!

Πριν από λίγες ώρες, ο Ντιέγκο Άρμαντο Μαραντόνα διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με την ιατρική έκθεση να αναφέρει πως ο προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα είναι «συναισθηματικά άρρωστος», πάσχει κατάθλιψη και αναιμία.

«Δεν είναι καλά ψυχολογικά και αυτό έχει επίπτωση στην κατάσταση της σωματικής του υγείας. Δεν είναι τόσο καλά όσο θα ήθελα και όσο καλά γνωρίζω ότι θα μπορούσε να είναι. Χρειάζεται βοήθεια και αυτή είναι η ώρα για να τον βοηθήσουμε» είπε στους δημοσιογράφους ο γιατρός του Μαραντόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός: Το κανάλι του αγώνα

Επιπλέον, έγινε σαφές πως η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και ότι δεν κινδυνεύει. Ο Αργεντινός θρύλος, που έγινε 60 ετών την Παρασκευή, ήταν στο γήπεδο της Χιμνάσια για τον αγώνα της ομάδας του, αλλά έφυγε μόλις ξεκίνησε ο αγώνας.

Ο δεύτερος προπονητής, Σεμπάστιαν Μέντεζ ανέλαβε την ομάδα, που νίκησε την Πατρονάτο με 3-0.

Πριν από την αναμέτρηση, ο Μαραντόνα έγινε δεκτός και τιμήθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου, Γκάμπιελ Πελεγκρίνο, πρόεδρο της Αργεντίνικης Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (AFA), τον Κλαούντιο Τάπια και τον πρόεδρο της λίγκας, Μαρσέλο Τινέλι.

Οι γιατροί του Μαραντόνα εξήγησαν πως τους τελευταίους μήνες εκτός από το ότι έχει ιστορικό καρδιολόγων, είναι υπερτασικός και έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατό του το 2019, ο παλαίμαχος σούπερ σταρ πάσχει και από αϋπνία.

«Λάμβανε μία αγχολυτική συνταγή εδώ και αρκετό καιρό. Είναι μια θεραπεία που συνεχίζουμε επειδή ορισμένα φάρμακα δεν μπορούν να κοπούν έτσι εύκολα. Το σώμα αναπτύσσει ανοχή και η απότομη απόσυρσή τους μπορεί να προκαλέσει προβλήματα», εξήγησε ο Λεοπόλδο Λούκε, ένας από τους γιατρούς του.

«Δουλεύουμε και την εξάρτισή του από το αλκοόλ. Ο Ντιέγκο είναι εντελώς καθαρός από κοκαΐνη, αλλά μερικές φορές κάνει υπερβολές με το αλκοόλ. Η καραντίνα και τα οικογενειακά προβλήματα είναι τρομερά προβλήματα γι ‘αυτόν», πρόσθεσε.

Τους τελευταίους μήνες, ο Μαραντόνα είχε χάσει βάρος και επέστρεψε στην άσκηση για να ανακάμψει από την επέμβαση στο δεξί γόνατό του.

Πηγή: noticiasporelmundo.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξέφυγε ο Αυγενάκης στη Βουλή: «Τι θέλετε να πείτε; Ότι κ@λ@βαράνε οι υπάλληλοι του υπουργείου;»

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» η Μαγνησία – Έκτακτο μήνυμα από το 112!

Βιέννη Τώρα: Βίντεο ΣΟΚ από την επίθεση στο κέντρο της Αυστρίας

Μαρτίνς για Φορτούνη: «Μας ενημέρωσε ότι ήταν τραυματίας»

Όλες οι ειδήσεις από το Sportime σήμερα

Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Το δράμα του Κάρμο στην Οβιέδο

Το δράμα του Κάρμο στην Οβιέδο

Ο δανεισμός αυτός δεν του πάει και τόσο καλά του Κάρμο, που είναι βέβαιο πως θα έχει μετανιώσει που δεν επέλεξε τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι λέει ο Συλαϊδόπουλος για τη Ρίο Άβε

Τι λέει ο Συλαϊδόπουλος για τη Ρίο Άβε

Ο Σιλαϊδόπουλος περιμένει δύσκολο ματς στη Τσουπάνα αλλά θέλει η Ρίο Άβε να βγάλει ξανά ποιότητα και καθαρό μυαλό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Στη Ρίο Άβε κοιτάνε παίκτη από την Γ’ Εθνική Γερμανίας

Στη Ρίο Άβε κοιτάνε παίκτη από την Γ’ Εθνική Γερμανίας

Ο Ράιαν Ναντέρι θέλει να φύγει τώρα με δύο συλλόγους να ανεβάζουν ρυθμό και τη Χάνσα να κρατά σκληρή στάση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το σενάριο πρόκρισης της Μπενφίκα και ο Ολυμπιακός

Το σενάριο πρόκρισης της Μπενφίκα και ο Ολυμπιακός

Η Μπενφίκα δεν κρατά την τύχη στα χέρια της. Για να τερματίσει στο top 24 της League Phase και να περάσει στα play offs του Champions League χρειάζεται πρώτα νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης και έπειτα να τη βοηθήσει η υπόλοιπη αγωνιστική.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ανάρπαστος στα 35 του πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού

Ανάρπαστος στα 35 του πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού

Στα 35 του ο Τικίνιο ξαναμπαίνει στην αγορά και σηκώνει κουβέντα για μισθό ηλικία και απόδοση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η παράδοξη επίδραση του Ρόδρι στη Σίτι

Η παράδοξη επίδραση του Ρόδρι στη Σίτι

Οι αριθμοί δείχνουν κάτι που μοιάζει παράδοξο γύρω από τον ρόλο του Ρόδρι στη Σίτι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Μπενφίκα πέρασε από τη Βίλα ντο Κόντε και πήρε ανάσα

Η Μπενφίκα πέρασε από τη Βίλα ντο Κόντε και πήρε ανάσα

Η Μπενφίκα γύρισε στο πρωτάθλημα με διπλό 2-0 στη Ρίο Άβε και έδειξε ότι μπορεί να ξαναβρεί ρυθμό την κατάλληλη στιγμή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Στήριξη σε Τσουκουέζε και Μπρούνο για τα πέναλτι

Στήριξη σε Τσουκουέζε και Μπρούνο για τα πέναλτι

Ο Άλεξ Ιγουόμπι ζήτησε να σταματήσει η κριτική σε Τσουκουέζε και Μπρούνο μετά τα χαμένα πέναλτι με το Μαρόκο και έστειλε μήνυμα στήριξης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Μπόκα και η Ρίβερ μπαίνουν στο κόλπο για τον Μαχέρ Καρίσο – Αφού έχασε τον Αντίνο

Η Μπόκα και η Ρίβερ μπαίνουν στο κόλπο για τον Μαχέρ Καρίσο – Αφού έχασε τον Αντίνο

Η Μπόκα ετοιμάζεται να ρωτήσει τη Βέλες για τον Μαχέρ Καρίσο λίγες ημέρες μετά την πρόταση της Ρίβερ με τον παίκτη να κοιτάζει κυρίως Ευρώπη.

Ποδόσφαιρο