WORLD FOOTBALL

Ντιναμό Κιέβου: Ρόμα και Ντόρτμουντ θέλουν το μεγάλο αστέρι της!

Η Ντιναμό Κιέβου περιμένει προτάσεις από τις Ρόμα και Ντόρτμουντ για τον 21χρονο εξτρέμ Βικτόρ Τσιγκάνκοφ και ενδεχομένως, ο Ολυμπιακός να μην τον βρει στο δρόμο του
Ντιναμό Κιέβου: Ρόμα και Ντόρτμουντ θέλουν το μεγάλο αστέρι της!

Η Ντιναμό Κιέβου ενδέχεται να χάσει έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της εν όψει και των αγώνων με τον Ολυμπιακό, αφού ο Βίκτορ Τσιγκάνκοφ βρίσκεται στο στόχαστρο των Ρόμα και Ντόρτμουντ.

Ο 21χρονος εξτρέμ (αριστερά στη φωτό) είναι αυτή την στιγμή το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της Ντιναμό και παράλληλα το μεγαλύτερο ταλέντο του ουκρανικού ποδοσφαίρου και δεν είναι τυχαίο ότι η παρούσα ομάδα του, τον έχει δέσει με συμβόλαιο έως το 2023!

Κι αυτό το έκανε επειδή υπάρχουν ήδη ομάδες που δείχνουν διαθέσιμες να καταβάλουν ένα σημαντικό ποσό για να τον κάνουν δικό τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ρόμα και Ντόρτμουντ εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Βίκτορ Τσιγκάνκοφ. Μάλιστα, ο Ουκρανός δημοσιογράφος Ιγκόρ Τσίγκανικ αποκάλυψε ότι η Ντιναμό Κιέβου έχει ήδη πρόταση 20 εκατ. ευρώ στα χέρια της –χωρίς όμως να κατονομάσει την ομάδα- αλλά δεν έχει συμφωνήσει, καθώς περιμένει ότι θα πάρει περισσότερα χρήματα.

Πάντως, φαίνεται ότι η ουκρανική ομάδα θα πουλήσει τον Τσιγκάνκοφ τον προσεχή Ιανουάριο, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τον βρει στο δρόμο του, για τους δύο αγώνες της φάσης των «32» του Europa League.

Ολυμπιακός: Η αρνητική εμπειρία του Μαρτίνς από την Ντιναμό Κιέβου

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Η Άστον Βίλα κοιτά Γκιμπς Γουάιτ και ο Σαλάχ ανοίγει παράθυρο για Σαουδική Αραβία

Η Άστον Βίλα κοιτά Γκιμπς Γουάιτ και ο Σαλάχ ανοίγει παράθυρο για Σαουδική Αραβία

Η Άστον Βίλα εμφανίζεται έτοιμη να κινηθεί για τον Μόργκαν Γκιμπς Γουάιτ, την ώρα που το μεταγραφικό παζάρι αρχίζει να ζεσταίνεται σε Αγγλία, Ευρώπη και Σαουδική Αραβία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Λιάσος Λουκά επιστρέφει στον Άρη Λεμεσού

Ο Λιάσος Λουκά επιστρέφει στον Άρη Λεμεσού

Υπενθυμίζεται ότι ο Κύπριος προπονητής είχε εργαστεί στον Άρη Λεμεσού από το καλοκαίρι του 2019 έως τον Φεβρουάριο του 2022.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πληρώνει τα πούλμαν των οπαδών της Φόρεστ στην Κωνσταντινούπολη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πληρώνει τα πούλμαν των οπαδών της Φόρεστ στην Κωνσταντινούπολη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναλαμβάνει το κόστος υποχρεωτικής μετακίνησης των οπαδών της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Κωνσταντινούπολη για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ρίο Άβε: Στη λίστα ο Βάσκο Μάτος για τον πάγκο

Ρίο Άβε: Στη λίστα ο Βάσκο Μάτος για τον πάγκο

Σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή βρίσκεται η Ρίο Άβε, σύμφωνα με τη Record, που κάνει λόγο για επικείμενη αποχώρηση του Σωτήρη Σιλαϊδόπουλου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η μεγάλη πρόταση, που έχει ο Κασεμίρο

Η μεγάλη πρόταση, που έχει ο Κασεμίρο

Ο Κασεμίρο θα φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι και ήδη γίνεται χαμός για το που θα συνεχίσει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ξέσπασμα στη Σαουδική Αραβία κατά Ρονάλντο: Δεν είναι το πρωτάθλημά του

Ξέσπασμα στη Σαουδική Αραβία κατά Ρονάλντο: Δεν είναι το πρωτάθλημά του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής στη Σαουδική Αραβία με αιχμηρές τοποθετήσεις για τη στάση του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν του βγαίνει στη Σπόρτινγκ του Φώτη Ιωαννίδη

Δεν του βγαίνει στη Σπόρτινγκ του Φώτη Ιωαννίδη

Δύσκολη προσαρμογή για τον Έλληνα φορ στην Πορτογαλία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα 40 εκατ. ευρώ του Μαρινάκη στη Ρίο Άβε έως το 2030

Τα 40 εκατ. ευρώ του Μαρινάκη στη Ρίο Άβε έως το 2030

Η Ρίο Άβε μπαίνει σε τροχιά μεγάλης ανάπτυξης με επενδυτικό πλάνο 40 εκατ. ευρώ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που αλλάζει τα δεδομένα στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Απορρίφθηκε η πρώτη πρόταση για Λομόνακο

Απορρίφθηκε η πρώτη πρόταση για Λομόνακο

Η Ιντεπεντιέντε απέρριψε πρόταση 2,4 εκατ. δολαρίων για τον Κέβιν Λομόνακο με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται έως 3 Μαρτίου.

Ποδόσφαιρο