WORLD FOOTBALL

Σκόκο: Άτυχος ο Αργεντίνος, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Ο άσος της Νιούελς Ολντ Μπόις Νάτσο Σκόκο στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση της ομάδας του «υδραυλικού», ο ποδοσφαιριστής έσπασε την αριστερή του κλείδα στο ματς κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς. Ειδικότερα, ο Αργεντινός τραυματίστηκε την Κυριακή, στο «Μπομπονέρα», έπειτα από μία άσχημη πτώση...
Σκόκο: Άτυχος ο Αργεντίνος, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Ο άσος της Νιούελς Ολντ Μπόις Νάτσο Σκόκο στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση της ομάδας του «υδραυλικού», ο ποδοσφαιριστής έσπασε την αριστερή του κλείδα στο ματς κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς.

Ειδικότερα, ο Αργεντινός τραυματίστηκε την Κυριακή, στο «Μπομπονέρα», έπειτα από μία άσχημη πτώση στο έδαφος και αποχώρησε αναγκαστικά από το παιχνίδι, μόλις στο 12ο λεπτό.

Μάλιστα, όπως τονίζει το ιατρικό επιτελείο της Νιούελς, ο τραυματισμός του 35χρονου πρώην επιθετικού της ΑΕΚ αναμένεται να του κοστίσει το υπόλοιπο της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομιλία-έπος Καρέρα: «Θα μπείτε μαζί μου στη μάχη;» -Η απάντηση των παικτών της ΑΕΚ

Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Η Άστον Βίλα κοιτά Γκιμπς Γουάιτ και ο Σαλάχ ανοίγει παράθυρο για Σαουδική Αραβία

Η Άστον Βίλα κοιτά Γκιμπς Γουάιτ και ο Σαλάχ ανοίγει παράθυρο για Σαουδική Αραβία

Η Άστον Βίλα εμφανίζεται έτοιμη να κινηθεί για τον Μόργκαν Γκιμπς Γουάιτ, την ώρα που το μεταγραφικό παζάρι αρχίζει να ζεσταίνεται σε Αγγλία, Ευρώπη και Σαουδική Αραβία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Λιάσος Λουκά επιστρέφει στον Άρη Λεμεσού

Ο Λιάσος Λουκά επιστρέφει στον Άρη Λεμεσού

Υπενθυμίζεται ότι ο Κύπριος προπονητής είχε εργαστεί στον Άρη Λεμεσού από το καλοκαίρι του 2019 έως τον Φεβρουάριο του 2022.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πληρώνει τα πούλμαν των οπαδών της Φόρεστ στην Κωνσταντινούπολη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πληρώνει τα πούλμαν των οπαδών της Φόρεστ στην Κωνσταντινούπολη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναλαμβάνει το κόστος υποχρεωτικής μετακίνησης των οπαδών της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Κωνσταντινούπολη για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ρίο Άβε: Στη λίστα ο Βάσκο Μάτος για τον πάγκο

Ρίο Άβε: Στη λίστα ο Βάσκο Μάτος για τον πάγκο

Σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή βρίσκεται η Ρίο Άβε, σύμφωνα με τη Record, που κάνει λόγο για επικείμενη αποχώρηση του Σωτήρη Σιλαϊδόπουλου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η μεγάλη πρόταση, που έχει ο Κασεμίρο

Η μεγάλη πρόταση, που έχει ο Κασεμίρο

Ο Κασεμίρο θα φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι και ήδη γίνεται χαμός για το που θα συνεχίσει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ξέσπασμα στη Σαουδική Αραβία κατά Ρονάλντο: Δεν είναι το πρωτάθλημά του

Ξέσπασμα στη Σαουδική Αραβία κατά Ρονάλντο: Δεν είναι το πρωτάθλημά του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής στη Σαουδική Αραβία με αιχμηρές τοποθετήσεις για τη στάση του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν του βγαίνει στη Σπόρτινγκ του Φώτη Ιωαννίδη

Δεν του βγαίνει στη Σπόρτινγκ του Φώτη Ιωαννίδη

Δύσκολη προσαρμογή για τον Έλληνα φορ στην Πορτογαλία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα 40 εκατ. ευρώ του Μαρινάκη στη Ρίο Άβε έως το 2030

Τα 40 εκατ. ευρώ του Μαρινάκη στη Ρίο Άβε έως το 2030

Η Ρίο Άβε μπαίνει σε τροχιά μεγάλης ανάπτυξης με επενδυτικό πλάνο 40 εκατ. ευρώ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που αλλάζει τα δεδομένα στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Απορρίφθηκε η πρώτη πρόταση για Λομόνακο

Απορρίφθηκε η πρώτη πρόταση για Λομόνακο

Η Ιντεπεντιέντε απέρριψε πρόταση 2,4 εκατ. δολαρίων για τον Κέβιν Λομόνακο με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται έως 3 Μαρτίου.

Ποδόσφαιρο