WORLD FOOTBALL

Βολιβία: Εισβολή οπαδών και πολύ ξύλο σε αγώνα που δεν θα έπρεπε να έχει θεατές

Τρεις ομάδες διεκδικούσαν τον τίτλο στο πρωτάθλημα Απερτούρα της Βολιβίας, το τελευταίο χρονικά πρωτάθλημα στη Λατινική Αμερική
Βολιβία: Εισβολή οπαδών και πολύ ξύλο σε αγώνα που δεν θα έπρεπε να έχει θεατές

Ο τίτλος στο πρωτάθλημα Απερτούρα της Βολιβίας κατέληξε στην Always Ready, ωστόσο οι οπαδοί της The Strongest, που έμεινε 2η με ένα βαθμό λιγότερο, αν και λόγω κορωνοϊού απαγορευόταν να είναι στο γήπεδο, προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια στην έδρα της Blooming.

Τρεις ομάδες διεκδικούσαν τον τίτλο στο πρωτάθλημα Απερτούρα της Βολιβίας, το τελευταίο χρονικά πρωτάθλημα στη Λατινική Αμερική που ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση λόγω κορωνοϊού.

Η Always Ready είχε προβάδισμα ενός και δύο βαθμών αντίστοιχα από τις The Strongest και Bolivar αντίστοιχα και δεν… αυτοκτόνησε καθώς επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Nacional Potosi, με το δεύτερο γκολ να σημειώνεται στο 90ο λεπτό και να κατακτά τον τίτλο.

Την ίδια ώρα η The Strongest αγωνίζονταν στο Εστάδιο Ραμόν Ταχουίτσι Αγιλέρα στην Σάντα Κρουζ έδρα της Blooming και στο 87′ κέρδιζε με 3-1, ελπίζοντας ότι η Potosi μπορεί να της κάνει κάποιο δώρο.

Σε εκείνο το σημείο όμως οι οπαδοί της Blooming που είχαν σχεδόν γεμίσει το γήπεδο, παρόλο που λόγω κορωνοϊού οι κερκίδες έπρεπε να είναι άδειες, άρχισαν να πετούν διάφορα αντικείμενα και μια κροτίδα έσκασε στα τρία μέτρα από τον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο ένας ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων υποκρίθηκε ότι τον… χτύπησε κι εκεί άριχαν όλα. Αρχικά είχαμε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών που οδήγησε σε δύο αποβολές και μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη άρχισε η μάχη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που είχαν αποβληθεί, ο Ουρτάδο από τους γηπεδούχους και ο Ρέινα από τους φιλοξενούμενους ήταν ακόμη στην είσοδο της φυσούνας και προφανώς κάτι είπε ο ένας στον άλλον με τον Ρέινα να γρονθοκοπεί τον αντίπαλο του και ο αγωνιστικός χώρος να μετατρέπεται σε ροντέο.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές της Blooming, οι οποίοι αρχικά τα έβαζαν με τους οπαδούς τους για τα αντικείμενα που πετούσαν, επιτέθηκαν με μανία προς τους παίκτες της Strongest, ενώ στο χορτάρι βρέθηκαν και δεκάδες οπαδοί των γηπεδούχων που άρχισαν να χτυπούν αδιακρίτως όποιον έβλεπαν μπροστά τους.

Το ποδοσφαιρικό ματς είχε μετατραπεί σε κάτι από… MMA, όπου ελάχιστοι ψύχραιμοι προσπαθούσαν να δώσουν ένα τέλος…

Το εκπληκτικό είναι ότι ακριβώς πίσω από την φυσούνα υπήρχαν δεκάδες αστυνομικοί οι οποίοι επενέβησαν μετά από πέντε λεπτά, προχωρώντας σε συλλήψεις όσων οπαδών της Blooming δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν στις κερκίδες.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Η Άστον Βίλα κοιτά Γκιμπς Γουάιτ και ο Σαλάχ ανοίγει παράθυρο για Σαουδική Αραβία

Η Άστον Βίλα κοιτά Γκιμπς Γουάιτ και ο Σαλάχ ανοίγει παράθυρο για Σαουδική Αραβία

Η Άστον Βίλα εμφανίζεται έτοιμη να κινηθεί για τον Μόργκαν Γκιμπς Γουάιτ, την ώρα που το μεταγραφικό παζάρι αρχίζει να ζεσταίνεται σε Αγγλία, Ευρώπη και Σαουδική Αραβία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Λιάσος Λουκά επιστρέφει στον Άρη Λεμεσού

Ο Λιάσος Λουκά επιστρέφει στον Άρη Λεμεσού

Υπενθυμίζεται ότι ο Κύπριος προπονητής είχε εργαστεί στον Άρη Λεμεσού από το καλοκαίρι του 2019 έως τον Φεβρουάριο του 2022.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πληρώνει τα πούλμαν των οπαδών της Φόρεστ στην Κωνσταντινούπολη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πληρώνει τα πούλμαν των οπαδών της Φόρεστ στην Κωνσταντινούπολη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναλαμβάνει το κόστος υποχρεωτικής μετακίνησης των οπαδών της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Κωνσταντινούπολη για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ρίο Άβε: Στη λίστα ο Βάσκο Μάτος για τον πάγκο

Ρίο Άβε: Στη λίστα ο Βάσκο Μάτος για τον πάγκο

Σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή βρίσκεται η Ρίο Άβε, σύμφωνα με τη Record, που κάνει λόγο για επικείμενη αποχώρηση του Σωτήρη Σιλαϊδόπουλου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η μεγάλη πρόταση, που έχει ο Κασεμίρο

Η μεγάλη πρόταση, που έχει ο Κασεμίρο

Ο Κασεμίρο θα φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι και ήδη γίνεται χαμός για το που θα συνεχίσει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ξέσπασμα στη Σαουδική Αραβία κατά Ρονάλντο: Δεν είναι το πρωτάθλημά του

Ξέσπασμα στη Σαουδική Αραβία κατά Ρονάλντο: Δεν είναι το πρωτάθλημά του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής στη Σαουδική Αραβία με αιχμηρές τοποθετήσεις για τη στάση του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν του βγαίνει στη Σπόρτινγκ του Φώτη Ιωαννίδη

Δεν του βγαίνει στη Σπόρτινγκ του Φώτη Ιωαννίδη

Δύσκολη προσαρμογή για τον Έλληνα φορ στην Πορτογαλία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα 40 εκατ. ευρώ του Μαρινάκη στη Ρίο Άβε έως το 2030

Τα 40 εκατ. ευρώ του Μαρινάκη στη Ρίο Άβε έως το 2030

Η Ρίο Άβε μπαίνει σε τροχιά μεγάλης ανάπτυξης με επενδυτικό πλάνο 40 εκατ. ευρώ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που αλλάζει τα δεδομένα στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Απορρίφθηκε η πρώτη πρόταση για Λομόνακο

Απορρίφθηκε η πρώτη πρόταση για Λομόνακο

Η Ιντεπεντιέντε απέρριψε πρόταση 2,4 εκατ. δολαρίων για τον Κέβιν Λομόνακο με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται έως 3 Μαρτίου.

Ποδόσφαιρο