ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκάθαρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο ότι δεν αποχωρεί: «Γιατί να αποσυρθώ…»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να παίξει ακόμα περισσότερο ποδόσφαιρο!
Ξεκάθαρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο ότι δεν αποχωρεί: «Γιατί να αποσυρθώ…»

Άκρως ανταγωνιστικός ακόμα και στα 40 του παραμένει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που συνεχίζει να αποδεικνύει γιατί θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους όλων των εποχών.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βραβεύτηκε με το Prestige Award σε ειδική τελετή στην πατρίδα του και παράλληλα αποφάσισε να μιλήσει για το μέλλον του.

Είναι ξεκάθαρο ότι Κριστιάνο έχει έναν μοναδικό στόχο, που είναι να ξεπεράσει τα 1000 επίσημα γκολ, κάτι που με τους ρυθμούς που σκοράρει μπορεί να κάνει, όντας ήδη στα 945.

«Ξέρω ότι πρέπει να έχετε κουραστεί να με βλέπετε ακόμα εδώ σε αυτές τις τελετές! Αλλά είμαι περήφανος και χαρούμενος. Νομίζω ότι εξακολουθώ να προσφέρω πολλά στην Εθνική Ομάδα και στο ποδόσφαιρο», είπε αρχικά ο Πορτογάλος, τονίζοντας ότι πρέπει η Πορτογαλία να βρεθεί στο Μουντιάλ του 2026.

Ενώ για το μέλλον του απάντησε ξεκάθαρα, λέγοντας:

«Ξέρω ότι δεν μου έχουν μείνει πολλά χρόνια για να παίξω, αλλά τον λίγο χρόνο που έχω, θέλω να τον αξιοποιήσω στο έπακρο. Έχω μια φιλοσοφία να ζω μέρα με τη μέρα. Χωρίς μακροπρόθεσμα σχέδια. Απολαμβάνω κάθε μέρα και κάθε προπόνηση.

Θέλω να συνεχίσω να παίζω για μερικά χρόνια ακόμα, όχι πολλά. Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Εξακολουθώ να είμαι παραγωγικός, βοηθώντας την ομάδα μου και την Εθνική Ομάδα. Γιατί να μην συνεχίσω; Είμαι σίγουρος ότι όταν αποσυρθώ, θα φύγω ικανοποιημένος γιατί έδωσα τα πάντα».

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Τι θα κάνει χωρίς τον Γιόβιτς στις Σέρρες

ΑΕΚ: Τι θα κάνει χωρίς τον Γιόβιτς στις Σέρρες

Δύσκολη εξίσωση για τον Νίκολιτς το ματς της ΑΕΚ στις Σέρρες μια και δεν υπολογίζει τον Γιόβιτς, που είναι τιμωρημένος λόγω καρτών

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αλ Οκχντούντ – Αλ Χιλάλ 5/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Αλ Οκχντούντ – Αλ Χιλάλ 5/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Αλ Οκχντούντ - Αλ Χιλάλ σε ματς με ξεκάθαρο φαβορί, αλλά και παγίδες, με ένταση, ρυθμό και κρίσιμες φάσεις μπροστά στις εστίες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μάχη Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για Κωστή

Μάχη Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για Κωστή

Ο Γιάννης Κωστή είναι στη βιτρίνα με τη σεζόν καριέρας που κάνει, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ παίζουν δυνατά για την απόκτησή του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σοκ στη Ρίο Άβε με Αγκιλέρα και σοβαρό τραυματισμό

Σοκ στη Ρίο Άβε με Αγκιλέρα και σοβαρό τραυματισμό

Βαρύ πλήγμα για τη Ρίο Άβε καθώς ο Αγκιλέρα υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Κίνδυνος να… ξεμείνει!

Παναθηναϊκός: Κίνδυνος να… ξεμείνει!

Ο Σφιντέρσκι είχε προτάσεις από MLS και Πολωνία αλλά δεν «ψήθηκε».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πιέζει η Εστρέλα τη Ρίο Άβε για το ποσοστό του Αντρέ Λουίζ βάσει της πρότασης της Μπενφίκα

Πιέζει η Εστρέλα τη Ρίο Άβε για το ποσοστό του Αντρέ Λουίζ βάσει της πρότασης της Μπενφίκα

Η Εστρέλα ντα Αμαντόρα ζητά από τη Ρίο Άβε την καταβολή του 10 τοις εκατό από πρόταση που απέρριψε η Μπενφίκα για τον Αντρέ Λουίζ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Όταν ο μόνος που «νιώθει» τη φανέλα είναι ο Τεττέη…

Παναθηναϊκός: Όταν ο μόνος που «νιώθει» τη φανέλα είναι ο Τεττέη…

Η ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο δεν ήταν απλώς ένα κακό αποτέλεσμα. Ήταν άλλη μία απόδειξη ότι το πρόβλημα είναι δομικό και αφορά νοοτροπία, ρόλους και ανθρώπους.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-1: ΠΑΟΚ για τελικό, για του… χρόνου και στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-1: ΠΑΟΚ για τελικό, για του… χρόνου και στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός!

Αγκαλιάζει τον τελικό Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ, αποχαιρετάει σιγά - σιγά και την δεύτερη εγχώρια διοργάνωση ο Παναθηναϊκός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Δεν αφήνει τίποτε στην τύχη ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός : Δεν αφήνει τίποτε στην τύχη ο Μεντιλίμπαρ

Οι παρατηρήσεις στο φινάλε προς τον Κοστίνια ήταν μήνυμα του Μεντιλίμπαρ πως δεν έγινε και κάτι με τη νίκη επί του Αστέρα

Ποδόσφαιρο