ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Πετρούνιας: Το ποστάρισμα – τρολάρισμα για την ΕΡΤ

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας μέσω των λογαριασμών του στα social media λίγες ώρες μετά το φιάσκο της ΕΡΤ
Πετρούνιας: Το ποστάρισμα – τρολάρισμα για την ΕΡΤ

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας μέσω των λογαριασμών του στα social media λίγες ώρες μετά το φιάσκο της ΕΡΤ.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας τα πήγε εξαιρετικά, αλλά η ΕΡΤ δεν πήρε τα δικαιώματά του για να τον δούμε! Η κρατική τηλεόραση ανεπιτυχώς προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο στους Ιάπωνες. Το θέμα δικαιολογημένα πήρε διαστάσεις με αποτέλεσμα να τοποθετηθεί και η ΕΟΕ.

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει» δήλωσε μεταξύ άλλων αργότερα ο Πετρούνιας, αλλά κρατούσε το καλύτερο για το τέλος. Και αυτό ήταν μία ανάρτησή του στα social media προσπαθώντας ουσιαστικά να ελαφρύνει το κλίμα με την όλη κατάσταση.

Η ανάρτηση: «Σε περίπτωση που δεν το είδατε, τελείωσε και ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα 1ος .

Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με την μετάδοση και ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός πως πάμε για το 2ο σερί Χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες 5 χρόνια μετά! Κόσμο δεν είχε, αλλά η ενέργεια των Ελλήνων με συνόδευσε σίγουρα! Πάμε δυνατά Ελλάδα μου στις 2 Αυγούστου!

#tokyo2020 #hellas #petrounias #nonstop».


 

Διαβάστε επίσης:

Δείτε την έγινε στην Αγγλία την πρώτη Παρασκευή χωρίς lockdown

Εμμανουηλίδης: Στη Βέιλε επίσημα προς επιβεβαίωση του Sportime

Κατερίνα Ζαρίφη: Την τρόμαξε ο «τσαντάκιας» με το γλειφιτζούρι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πετρούνιας: Το ποστάρισμα – τρολάρισμα για την ΕΡΤ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.