ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Κούγιας: «Επικίνδυνη προσωπικότητα ο προπονητής της 11χρονης» (vid)

Για την ομολογία-σοκ του προπονητή της τότε 11χρονης μαθήτριας, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας σε τηλεοπτικό σταθμό.
Κούγιας: «Επικίνδυνη προσωπικότητα ο προπονητής της 11χρονης» (vid)

Για την ομολογία-σοκ του προπονητή της τότε 11χρονης μαθήτριας, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Σε εκπομπή του Mega μίλησε την Παρασκευή (22/1) ο Αλέξης Κούγιας. O ισχυρός άντρας της ΑΕΛ, αναφέρθηκε στην περίπτωση της αθλήτριας, η οποία έκανε καταγγελία πως βιάστηκε από τον προπονητή της σε ηλικία 11 ετών.

Στην αρχή είπε: «Εκείνο που δεν έχει καταλάβει ο άνθρωπος αυτός είναι ότι ακόμη και ένα χάδι σε ένα 11χρονο παιδί, ακόμα και ένα φιλί που ο άλλος το κάνει συναισθηματικά και όχι με σεξουαλική υποδομή είναι ποινικώς κολάσιμη πράξη»

Στην συνέχεια τόνισε: «Έχω συναντήσει όλες αυτές τις εκδοχές των προσωπικοτήτων που δεν καταλαβαίνουν πολλές φορές ότι αυτό που κάνουν είναι έγκλημα. Θεωρεί ο νομοθέτης ότι το πρόσωπο που είναι κάτω από 15 ετών δεν έχει κάνει τις κατάλληλες ποιοτικές αλλαγές στην προσωπικότητά του ώστε να μπορεί να επιλέγει τον ερωτικό του σύντροφο. Οποιοδήποτε παιδί άνω των 15 ετών δεν απαγορεύει να κάνει τις σεξουαλικές του επιλογές. Για αυτό οτιδήποτε γίνεται σε ηλικίες άνω των 15 ετών, εκτός από περιπτώσεις βιασμών, δεν θεωρούνται ποινικώς κολάσιμες πράξεις».

Τέλος για την περίπτωση της αθλήτριας ανέφερε: «Αν έστω έχει αγγίξει αυτό το παιδί, η πράξη είναι έγκλημα. Αν είναι απλώς ένα φιλί, αυτό δεν είναι βιασμός, όμως αν έχει τολμήσει έστω να χαϊδέψει αυτό το παιδί σε ευαίσθητα σημεία του σώματός της, επειδή το παιδί είναι κάτω από 13 ετών, είναι βέβαιο ότι η πράξη αυτή δεν έχει παραγραφεί. Η πράξη που έχει καταγγείλει η κυρία Μπεκατώρου έχει παραγραφεί. Αυτό που πρέπει προσέξουμε στην περίπτωση του προπονητή είναι ότι αυτός ο άνθρωπος είναι μια επικίνδυνη προσωπικότητα».«Αν έστω έχει αγγίξει αυτό το παιδί, η πράξη είναι έγκλημα. Αν είναι απλώς ένα φιλί, αυτό δεν είναι βιασμός, όμως αν έχει τολμήσει έστω να χαϊδέψει αυτό το παιδί σε ευαίσθητα σημεία του σώματός της, επειδή το παιδί είναι κάτω από 13 ετών, είναι βέβαιο ότι η πράξη αυτή δεν έχει παραγραφεί. Η πράξη που έχει καταγγείλει η κυρία Μπεκατώρου έχει παραγραφεί. Αυτό που πρέπει προσέξουμε στην περίπτωση του προπονητή είναι ότι αυτός ο άνθρωπος είναι μια επικίνδυνη προσωπικότητα».

ΝΕΟ ΣΟΚ! Προπονητής της πάλης αποπλάνησε 12χρονη αθλήτρια!

Δεληζήσης: «Ανανεώνουμε με την ομάδα, θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη»

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπορ: Σε Live Streaming θα μεταδοθεί από την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ο 11ος αγώνας «Nikos Sarikavazis Optimist Trophy»

Σε Live Streaming θα μεταδοθεί από την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ο 11ος αγώνας «Nikos Sarikavazis Optimist Trophy»

Για 11η συνεχόμενη χρονιά ο Ν.Ο.Π. Φαλήρου διοργανώνει τον αγώνα «Nikos Sarikavazis Optimist Trophy» στη μνήμη του παλιού προέδρου του ομίλου (από το 1979 μέχρι τον θάνατό του στις 11/2/2011) και της ΕΙΟ

Σπορ
Σπορ: Οι νικητές στο Open Περιφερειακό πρωτάθλημα Aθηνών στα ILCA 4

Οι νικητές στο Open Περιφερειακό πρωτάθλημα Aθηνών στα ILCA 4

Αναλυτικά οι νικητές στο open Περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών (Grand Slam) της κατηγορίας ILCA 4

Σπορ
Σπορ: Ιστιοπλοΐα: Η πρεμιέρα στους αγώνες πρόκρισης για τις Εθνικές ομάδες ILCA 4 και BIC TECHNO 293 και 293 PLUS

Ιστιοπλοΐα: Η πρεμιέρα στους αγώνες πρόκρισης για τις Εθνικές ομάδες ILCA 4 και BIC TECHNO 293 και 293 PLUS

Ιστιοπλοΐα: Όλα είναι έτοιμα για τους αγώνες πρόκρισης της εθνικής ομάδας ILCA 4 και Bic Techno που ξεκινούν αύριο Παρασκευή

Σπορ
Σπορ: Ιστιοπλοΐα: Πένθος για την απώλεια του Χριστόφορου Στράτου

Ιστιοπλοΐα: Πένθος για την απώλεια του Χριστόφορου Στράτου

Την απώλεια του Χριστόφορου Στράτου πενθεί σύσσωμη η ιστιοπλοϊκή οικογένεια

Σπορ
Σπορ: Ερμιόνη Γκίκα: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα, στην Θεσσαλονίκη θέλω το χρυσό»

Ερμιόνη Γκίκα: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα, στην Θεσσαλονίκη θέλω το χρυσό»

Αυτοπεποίθηση, ηρεμία, εμπειρία. Τρεις λέξεις που έβγαιναν συχνά πυκνά από το στόμα της Ερμιόνης Γκίκα, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου

Σπορ
Ιστιοπλοΐα: Ο Λούκα Ραντέλιτς μετά το ασημένιο της Ερμιόνης Γκίκα στο παγκόσμιο «ο μεγάλος μας στόχος είναι οι ολυμπιακοί αγώνες του λος άντζελες»

Ο Λούκα Ραντέλιτς μετά το ασημένιο της Ερμιόνης Γκίκα στο παγκόσμιο «ο μεγάλος μας στόχος είναι οι ολυμπιακοί αγώνες του λος άντζελες»

Θυμίζουμε ότι η Ελληνίδα ιστιοπλόος είχε στεφθεί πέρυσι παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης Νεανίδων στην ίδια κατηγορία και με το καλημέρα του νέου έτους δείχνει το πολύ υψηλό επίπεδό της και ουσιαστικά επαναλαμβάνει έναν θρίαμβο.

Ιστιοπλοΐα
Σπορ: Ασημένια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Ερμιόνη Γκίκα στην Ολυμπιακή κατηγορία ILCA 6 U21!

Ασημένια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Ερμιόνη Γκίκα στην Ολυμπιακή κατηγορία ILCA 6 U21!

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA 6 U21 ανέβηκε η Ερμιόνη Γκίκα.

Σπορ
Ιστιοπλοΐα: Η Ερμιόνη Γκίκα τα δίνει όλα για το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA 6 U21

Η Ερμιόνη Γκίκα τα δίνει όλα για το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA 6 U21

Το παλεύει στην τελική ευθεία του παγκοσμίου πρωταθλήματιος ILCA 6 U21 για να πάρει το μετάλλιο η Ερμιόνη Γκίκα...

Ιστιοπλοΐα
Σπορ: Μέσα στα μετάλλια είναι η Ερμιόνη Γκίγκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21

Μέσα στα μετάλλια είναι η Ερμιόνη Γκίγκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21

Μέσα στα μετάλλια σταθερά η Ερμιόνη Γκίγκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21 και συγκεκριμένα στη 2η θέση...

Σπορ