ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Οι νικητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα BUG!

Πολύ καλές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα BUG.
Οι νικητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα BUG!

Με τη συμμετοχή 31 σκαφών από 12 ομίλους πραγματοποιήθηκε το open πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Bug 2024 που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Βουρκαρίου Σαλαμίνας υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Έγιναν 4 δυνατές ιστιοδρομίες και οι αθλητές και οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Στα 21 αγόρια την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γεώργιος Λαέρτης Λεονταρίδης του Ν.Ο. Θεσσαλονίκης με 5 βαθμούς. Δεύτερος ήταν ο Παναγιώτης Τσατραφίλης του Ν.Ο. Αμφιθέας με τους ίδιους βαθμούς και τρίτος ο Ορέστης Σιδηρόπουλος του ίδιου ομίλου με 7 βαθμούς.

Στα κορίτσια έτρεξαν 10 σκάφη και νικήτρια ήταν η Λυδία Λορέντζου του Ν.Ο. Αίγινας με 3 βαθμούς. Δεύτερη τερμάτισε η Αντωνία Μιχαήλ του Ν.Ο. Σύρου με 5 βαθμούς και τρίτη ήταν η Μαρία Γεωργία Κυριακοπούλου του Ν.Ο. Βουρκαρίου Σαλαμίνας με 10 βαθμούς.

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιστιοπλοΐα: Ο Λούκα Ραντέλιτς μετά το ασημένιο της Ερμιόνης Γκίκα στο παγκόσμιο «ο μεγάλος μας στόχος είναι οι ολυμπιακοί αγώνες του λος άντζελες»

Ο Λούκα Ραντέλιτς μετά το ασημένιο της Ερμιόνης Γκίκα στο παγκόσμιο «ο μεγάλος μας στόχος είναι οι ολυμπιακοί αγώνες του λος άντζελες»

Θυμίζουμε ότι η Ελληνίδα ιστιοπλόος είχε στεφθεί πέρυσι παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης Νεανίδων στην ίδια κατηγορία και με το καλημέρα του νέου έτους δείχνει το πολύ υψηλό επίπεδό της και ουσιαστικά επαναλαμβάνει έναν θρίαμβο.

Ιστιοπλοΐα
Σπορ: Ασημένια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Ερμιόνη Γκίκα στην Ολυμπιακή κατηγορία ILCA 6 U21!

Ασημένια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Ερμιόνη Γκίκα στην Ολυμπιακή κατηγορία ILCA 6 U21!

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA 6 U21 ανέβηκε η Ερμιόνη Γκίκα.

Σπορ
Ιστιοπλοΐα: Η Ερμιόνη Γκίκα τα δίνει όλα για το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA 6 U21

Η Ερμιόνη Γκίκα τα δίνει όλα για το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA 6 U21

Το παλεύει στην τελική ευθεία του παγκοσμίου πρωταθλήματιος ILCA 6 U21 για να πάρει το μετάλλιο η Ερμιόνη Γκίκα...

Ιστιοπλοΐα
Σπορ: Μέσα στα μετάλλια είναι η Ερμιόνη Γκίγκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21

Μέσα στα μετάλλια είναι η Ερμιόνη Γκίγκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21

Μέσα στα μετάλλια σταθερά η Ερμιόνη Γκίγκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21 και συγκεκριμένα στη 2η θέση...

Σπορ
Ιστιοπλοΐα: Δυνατό ξεκίνημα από Γκίκα και Πετριανό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21

Δυνατό ξεκίνημα από Γκίκα και Πετριανό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21

Τρεις Έλληνες ιστιοπλόοι μπήκαν στο ILCA U21 στο Λανθαρότε με Γκίκα και Πετριανό να δείχνουν από νωρίς ότι έχουν ρυθμό για υψηλές θέσεις.

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο open περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών της κατηγορίας Οπτιμιστ

Φινάλε στο open περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών της κατηγορίας Οπτιμιστ

Έπεσε η αυλαία στο open περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών της κατηγορίας Οπτιμιστ...

Ιστιοπλοΐα
Σπορ: Με 203 σκάφη και αθλητές από την Ολλανδία και την Ουγγαρία το open Περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών στην κατηγορία Οπτιμιστ

Με 203 σκάφη και αθλητές από την Ολλανδία και την Ουγγαρία το open Περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών στην κατηγορία Οπτιμιστ

Ξεκινά την Παρασκευή το open Περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών (Grand Slam) στην κατηγορία Οπτιμιστ για την πρόκριση της προεθνικής ομάδας του 2026.

Σπορ
Σπορ: Ο Νίκος Παππάς, κορυφαίος νέος ιστιοπλόος του Κόσμου για το 2025, ήταν ο νικητής στο περιφερειακό πρωτάθλημα Οπτιμιστ δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων νησιών

Ο Νίκος Παππάς, κορυφαίος νέος ιστιοπλόος του Κόσμου για το 2025, ήταν ο νικητής στο περιφερειακό πρωτάθλημα Οπτιμιστ δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων νησιών

Ο κορυφαίος νέος ιστιοπλόος του κόσμου για το 2025, Νίκος Παππάς, επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του κατακτώντας την πρώτη θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Οπτιμιστ Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων που ολοκληρώθηκε στη Βόνιτσα.

Σπορ
Σπορ: Προπονητικό καμπ της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στο Μάτι με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Προπονητικό καμπ της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στο Μάτι με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Με το βλέμμα στραμμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028, η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργανώνει προπονητικό καμπ στο Μάτι για τις εθνικές ομάδες των ολυμπιακών κατηγοριών.

Σπορ