ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Ιστιοπλοΐα: Μέσα στα μετάλλια οι Έλληνες στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

Ιστιοπλοΐα: Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιούν οι Ελληνες ιστιοπλόοι στο 52ο Βαλκανικό πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται στο Μαυροβούνιο.
Ιστιοπλοΐα: Μέσα στα μετάλλια οι Έλληνες στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

Ιστιοπλοΐα: Πολύ καλή η παρουσία των Ελλήνων ιστιοπλόων στο 52ο Βαλκανικό πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται στο Τίβατ του Μαυροβουνίου. Σε όλες τις κατηγορίες είμαστε μέσα στα μετάλλια.

Στα Λέιζερ Στάνταρντ τρέχουν 14 σκάφη κι έχουν γίνει 5 ιστιοδρομίες. Ο Λ. Αλυγιζάκης είναι 3ος με 14 βαθμούς, ενώ ο Κ. Λαγαρός βρίσκεται στην 8η θέση με 26 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – US Open: Στον θρόνο ο Ράφα Ναδάλ! (vid)

Στα Λέιζερ Ράντιαλ τα 16 σκάφη έχουν τρέξει 5 κούρσες και ο Ν. Γκιώνης είναι 2ος με 13 βαθμούς. Η Α. Προβελεγγίου βρίσκεται στην 5η θέση με 17 βαθμούς, ενώ η Α. Νικολάου είναι στην 11η με 36 βαθμούς.

Στα Λέιζερ 4, 7 αγωνίζονται 26 σκάφη κι έχουν τρέξει επίσης 5 ιστιοδρομίες. Ο Γ. Παπαδάκος είναι 2ος με 12 βαθμούς και τον ακολουθεί στην 3η θέση η ο Ι. Κεφαλλωνίτης με 17 βαθμούς. Η. Σ. Ράπτη είναι 5η με 27β, ο Α. Παπαδόπουλος 7ος με 30β, ο Π. Μαργωμένος 11ος με 38β. και η Σ. Αρβανιτογεώργου 12η με 41 βαθμούς.

Στα Όπτιμιστ οι 99 αθλητές και αθλήτριες έχουν χωριστεί στον χρυσό και τον αργυρό στολίσκο. Στον χρυσό μετέχουν οι Δ. Μπήτρος, Α. Ιωαννίδης, Δ. Σουρλατζής, Α. Πιπεράκης, Ε.Α. Γουίντερς, Ε. Καραγεώργου, Ι. Κερκέζου, Α. Κυφίδης, Γ. θεοδωρόπουλος, Μ. Σκουλούδη, Θ. Ζήσης, Δ. Θεοφίλου, Ι. Τουρνής, Μ. Ε. Καλακώνα, Χ. Ε. Χουλιάρα, Δ. Καλπογιαννάκης, Ι. Γεωργίου, Χ. Α. Γούργος, Κ. Ρέμπελος, Σ. Συνοδάκης. Στον αργυρό τρέχουν οι Μ. Μ. Σιλελή και Ο. Θ. Δούσκα.

Εκτός από τη χώρα μας και τους διοργανωτές Μαυροβούνιους στον αγώνα για την Ιστιοπλοΐα, παίρνουν μέρος ιστιοπλόοι από Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Κροατία και Τουρκία.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπορ: Οι νικητές στο Open Περιφερειακό πρωτάθλημα Aθηνών στα ILCA 4

Οι νικητές στο Open Περιφερειακό πρωτάθλημα Aθηνών στα ILCA 4

Αναλυτικά οι νικητές στο open Περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών (Grand Slam) της κατηγορίας ILCA 4

Σπορ
Σπορ: Ιστιοπλοΐα: Η πρεμιέρα στους αγώνες πρόκρισης για τις Εθνικές ομάδες ILCA 4 και BIC TECHNO 293 και 293 PLUS

Ιστιοπλοΐα: Η πρεμιέρα στους αγώνες πρόκρισης για τις Εθνικές ομάδες ILCA 4 και BIC TECHNO 293 και 293 PLUS

Ιστιοπλοΐα: Όλα είναι έτοιμα για τους αγώνες πρόκρισης της εθνικής ομάδας ILCA 4 και Bic Techno που ξεκινούν αύριο Παρασκευή

Σπορ
Σπορ: Ιστιοπλοΐα: Πένθος για την απώλεια του Χριστόφορου Στράτου

Ιστιοπλοΐα: Πένθος για την απώλεια του Χριστόφορου Στράτου

Την απώλεια του Χριστόφορου Στράτου πενθεί σύσσωμη η ιστιοπλοϊκή οικογένεια

Σπορ
Σπορ: Ερμιόνη Γκίκα: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα, στην Θεσσαλονίκη θέλω το χρυσό»

Ερμιόνη Γκίκα: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα, στην Θεσσαλονίκη θέλω το χρυσό»

Αυτοπεποίθηση, ηρεμία, εμπειρία. Τρεις λέξεις που έβγαιναν συχνά πυκνά από το στόμα της Ερμιόνης Γκίκα, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου

Σπορ
Ιστιοπλοΐα: Ο Λούκα Ραντέλιτς μετά το ασημένιο της Ερμιόνης Γκίκα στο παγκόσμιο «ο μεγάλος μας στόχος είναι οι ολυμπιακοί αγώνες του λος άντζελες»

Ο Λούκα Ραντέλιτς μετά το ασημένιο της Ερμιόνης Γκίκα στο παγκόσμιο «ο μεγάλος μας στόχος είναι οι ολυμπιακοί αγώνες του λος άντζελες»

Θυμίζουμε ότι η Ελληνίδα ιστιοπλόος είχε στεφθεί πέρυσι παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης Νεανίδων στην ίδια κατηγορία και με το καλημέρα του νέου έτους δείχνει το πολύ υψηλό επίπεδό της και ουσιαστικά επαναλαμβάνει έναν θρίαμβο.

Ιστιοπλοΐα
Σπορ: Ασημένια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Ερμιόνη Γκίκα στην Ολυμπιακή κατηγορία ILCA 6 U21!

Ασημένια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Ερμιόνη Γκίκα στην Ολυμπιακή κατηγορία ILCA 6 U21!

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA 6 U21 ανέβηκε η Ερμιόνη Γκίκα.

Σπορ
Ιστιοπλοΐα: Η Ερμιόνη Γκίκα τα δίνει όλα για το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA 6 U21

Η Ερμιόνη Γκίκα τα δίνει όλα για το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA 6 U21

Το παλεύει στην τελική ευθεία του παγκοσμίου πρωταθλήματιος ILCA 6 U21 για να πάρει το μετάλλιο η Ερμιόνη Γκίκα...

Ιστιοπλοΐα
Σπορ: Μέσα στα μετάλλια είναι η Ερμιόνη Γκίγκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21

Μέσα στα μετάλλια είναι η Ερμιόνη Γκίγκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21

Μέσα στα μετάλλια σταθερά η Ερμιόνη Γκίγκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21 και συγκεκριμένα στη 2η θέση...

Σπορ
Ιστιοπλοΐα: Δυνατό ξεκίνημα από Γκίκα και Πετριανό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21

Δυνατό ξεκίνημα από Γκίκα και Πετριανό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21

Τρεις Έλληνες ιστιοπλόοι μπήκαν στο ILCA U21 στο Λανθαρότε με Γκίκα και Πετριανό να δείχνουν από νωρίς ότι έχουν ρυθμό για υψηλές θέσεις.

Ιστιοπλοΐα